Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje kladionice u Srbiji za A-Bon depozit

Saznaj više o najboljim online kladionicama u Srbiji za A-Bon uplatu

uplata maestro kladionice

Spisak najboljih kladionica u Srbiji za A-Bon depozit

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
5/5
OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.5/5
2000 dinara + 200 spinova na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju
3
5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
4
4.5/5
100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
Kladi sePročitaj recenziju

Kako je krenula lavina novih mogućnosti za plaćanje onlajn u kladionicama, često se sebe zapitate: “Šta je za mene najbolje?”

Kada se ne možete dogovoriti sa sami sa sobom u vezi svih novih metoda za plaćanje. Gledate sve one opcije za plaćanje, da li da otvarate novčanik i da ostavljate svoju karticu i lične podatke?

Zamislite slučaj da želite da vidite kakve su kvote u drugoj kladionici, a ne želite još uvek toliko da im se posvetite da im ostavite svoje podatke sa platne kartice. Šta ako postoji rešenje koje vam ne traži unos ličnih podataka?

Svega vam je nekoliko sekundi potrebno da uplatite željeni iznos i igre mogu da počnu. Bez verifikacije, unosa podataka, ponovnim unošenjem željenih iznosa, čekanje na transakcije i tako dalje.

Zato je uveden sistem kupovine vaučera u različitim iznosima koji od vas ne traži ništa više od prostog unošenja jedinstvenog koda. Šta je A bon uplata?

A-bon Srbija uplata

A bon uplata i A bon online je tek odnedavno stigla na Balkan. Zaista ne postoje nikakve posebne komplikacije u vezi korišćenja ovih vaučera koje možete kupovati u različitim iznosima. Da vam objasnimo.

A bon funkcioniše na taj način tako što u najbližim ekspoziturama pumpi, trafika i većih maloprodajnih lanaca kupite A bon vaučere u različitim vrednostima. Nakon toga, dobijate jedinstveni šesnaestocifreni kod koji unesete kada uđete na svoj nalog u odabranoj kladionici. Par sekundi kasnije i voala, novac vam je odmah uplaćen i spremni ste za igru!

Kako nažalost u A bon u Srbiji još uvek nije stigao, ono što smo našim istraživanjem utvrdili je da su u Hrvatskoj sledeće vrednosti vaučera: 3 eura, 6 eura, 13 eura, 27 eura i 67 eura.

Kao zamena za A bon uplatu, možemo vam preporučiti nekoliko alternativa i jedna koja gotovo identična kao da imate A Bon Srbija.

Alternative A bon uplati

Treba zaista poštovati što su kladionice u Srbiji počele da prate svetske trendove i potrebe nas igrača. Sada imate više izbora nego ikada kada su u pitanju metode uplate. Pošto A bon online i A bon uplata još uvek nije stigla u Srbiju, na raspolaganju su vam sledeće validne opcije:

  • Počećemo sa identičnim A bon načinom za uplatu. Paysafecard je odnedavno stigao u Srbiju i suštinski je veoma sličan A bon uplati. Možete kupiti Paysafecard vaučere u Maxi prodavnicama, Lilly-u, OMV pumpama i na trafikama. Velika prednost Paysafecard nad A bon-om je opcija veb naloga putem kojeg čak možete i da konvertujete različite valute. Sve više i više kladionica su počele da nude opciju plaćanja putem Paysafecard-a. Tako da je naša topla preporuka, ukoliko želite nešto slično A bon online plaćanju.
  • Veoma jednostavna i nama poznata metoda pomoću platnih kartica. Gotovo svaka kladionica na našim prostorima nudi ovu opciju. Jedina mana kod ove metode je što ponekad banke umeju iz nekih njihovih razloga da blokiraju ili da uspore transakciju. Prednost je svakako što je nama veoma poznato kako funkcioniše ovaj metod.
  • Nova i uzbudljiva metoda uplate i isplate su svakako kriptovalute koje su eksplodirale u popularnosti u prethodnih 5 godina. Dobra vest je što su većina naših poznatijih kladionica uvele ovu metodu. Neki su tek sada počeli da shvataju vrednost kriptovaluta. Gotovo sve najjače kladionice na Balkanu prihvataju ovaj metod plaćanja koji zasigurno treba još ispitati. Ono što smo mi saznali je da možete podešavati u decimale u vašem e-novčaniku koji tačan iznos kriptovalute želite da konvertujete u pravi novac.
  • PayPal je nama svima poznat, ali kolika je pokrivenost načina plaćanja preko ove platforme? Većina naših poznatijih kladionica, ali su počele i skromnije da uvode ovu veoma popularnu platformu. Pokrili smo ovu temu detaljnije na našem sajtu kladionice.tv.
  • Skrill je manje poznata platforma od PayPal-a, ali našim istraživanjem smo otkrili da Skrill traži manje naknade za transakcije. Neke od glavnih prednosti Skrill-a je što nude veću pokrivenost u valutama i što možete da imate čak 4 naloga na jednoj mejl adresi, dok za PayPal možete samo jedan nalog, ali se većina slaže da PayPal nudi bolju opciju zaštite vaših podataka.

Vidite da postoji zaista puno metoda koje su i više nego zadovoljavajuće alternative A bon uplati. Možete eksperimetisati šta vama najviše odgovara, ali je ovakav način uplate putem vaučera idealan kada želite da se oprobate u novoj kladionici da vidite ako vam odgovaraju ponude i kvote.

Čitaj više:

Skrill Srbija kao sredstvo plaćanja za strane kladionice
Uplata DinaCard kladionice Srbija
Uplata VISA karticom u kladionicama u Srbiji
Uplata MasterCard i Maestro karticom u kladionicama u Srbiji
Bitcoin kao sredstvo plaćanja u kladionicama iz Srbije

 

Autor
Ilija Milošević
Rođen u Nišu, 4 godine iskustva sa pisanjem sadržaja o klađenju. Teme koje pokrivam su saveti za klađenje, recenzije kladionica i kazina koje posluju u Srbiji i inostranstvu, kao i najava sportskih događaja
Rejting ovog članka
4.5/5
2 glasa