Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje kladionice za depozit preko SMS

Saznaj više o SMS uplati u online kladionicama Srbije i mogućim alternativama

Sms uplata, kladionice.tv

Spisak kladionica za SMS uplatu

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
5/5
OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
Kladi sePročitaj recenziju
2
5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.5/5
100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
Kladi sePročitaj recenziju

Pored toga što smo navikli da budemo stalno uz svoje telefone kada plaćamo preko interneta, pitali smo se da li ste znali da je nekada postojala mogućnost da uplatite depozit u kladionicama putem SMS-a?

Međutim, vi ste već navikli na jedan ili nekoliko načina plaćanja, pa vam sada novi način uplata depozitom SMS-om deluje kao i suviše nova stvar koju treba istražiti. Da li je vredno toga?

Iako su kladionice u poslednje vreme uvele gotovo sve moguće metode uplate i jedno vreme uplate kladionica preko SMS-a u Srbiji je zaživelo. Međutim postoje mnogo bolje alternativne opcije za vas.

sms kladionice

Da li je SMS metoda uplata u kladionicama preko SMS-a u Srbiji popularna?

Još uvek nismo uspeli da pronađemo informaciju ako je konačno SMS uplata u kladionicama stigla u Srbiju. Ideja jeste dobra, ali pregledom i istraživanjem ostalih članaka naših komšija u okolnim državama, naveli su par poteškoća na početku.

Postoji veliki limit u iznosu novca koji možete da uplatite SMS porukom. Takođe smo saznali da je za sada samo moguće preko određenog operatera i ukoliko ste postpejd korisnik. Uplate SMS porukom u kladionicama je za sada samo ideja na kojoj treba raditi još na finesama.

Zato je najvžanije da vas mi u ovmo tekstu informišemo koje su efikasnije, brže i vama prikladnije metode za uplatu depozita u kladionicama.

Prednosti i mane SMS plaćanja

Prednosti
 • Nude ga renomirane lokalne kladionice
 • Jednostavno za korišćenje
 • Omogućava trenutne transakcije depozita
 • Niske granice maksimalnih uplata omogućavaju ograničavanje prekomernog Rosetta
 • Ne zahteva otkrivanje ličnih i finansijskih podataka, sigurnost i anonimnost
 • Fleksibilnost kreiranja depozita preko iOS i Android uređaja
Minusi
 • Neveliki broj kladionica u Srbiji nudi opciju SMS uplate depozita
 • Maksimalni iznos depozita je prilično nizak, što može biti problem za neke korisnike

 

Koje su alternativne metode uplate pored uplata kladionica putem SMS-a?

Kladionice na teritoriji Srbije možda nisu uložile u uplate putem SMS poruka, ali zato jesu u mnoge druge, raznovrsnije metode gde ubrajamo:

 • Plaćenje kreditnim karticama. Počećemo sa svima nama najpoznatijom metodom uplate. Ne postoji jednosmerniji proces od kreditnih kartica i on je daleko najpopularniji. Gotovo sve kladionice su uvele ovu metodu. Jedini uslov je da imate napravljen nalog u jednoj od kladionica i kada birate metodu plaćanja, obično su platne kartice na prvom mestu. Minimum i maksimum koliko možete uplatiti je gotovo zanemarljivo.
 • Plaćanje putem e-novčanika. iPay je od skora ukinut u Srbiji, iako nisu naveli konkretan razlog. Verovatno zbog suviše konkurencije. Najpopularnije platforme su Skrill i PayPal. Detaljne razlike između njih smo već objasnili na našem drugom tekstu koji možete pročitati ovde. Polenta kod njih je da napravite sopstveni nalog i možete baratiti najrazličitijim valutama. Čekanje na transakcije na vaš bankovni račun je jedina mana.
 • Kriptovalute su novina koja je zahvatila čitav svet i u svim industrijama su prisutne. Banke su ih prihvatile, zašto ne bi i kladionice? Međutim, jedino su za sada naše najpoznatnije kladionice uvele metodu uplate putem kriptovaluta (Meridianbet, na primer). Najveća prednost kod kriptovaluta je što možete birati tačno određenu vrednost koju želite da pretvorite u stvaran novac od kriptovaluta, gotovo u decimale.
 • Veoma specifična metoda uplate su paysafecard vaučeri. Anonimnost je na nivou, jer nisu potrebni gotovo nikakvi lični podaci. U najbližoj trafici ili pumpi možete kupiti ove vaučere koji su u različitim vrednostima. Jedino je bitno da jedinstveni kod čuvate kod sebe.
 • Najsigurniji, najbrži i staromodan metod je da sa ortacima ili ukoliko ste raspoložni da odete sami do kladionice. Jednostavno nam pored telefona i beskrajnog kliktanja sve dosadi. Želimo nekad da osetimo onaj zvuk cvrkutanja aparata u kladionicama i zdravih rasprava oko kvota.

Šta Vama preporučujemo kao alternativnu metodu SMS uplati?

Na ovo pitanje verovatno postoji više odgovora, jer se vaše navike i potrebe razlikuju. Cilj ovog teksta je da vama preporučimo metodu uplate koja će odgovarati većini. Ali opet, zavisi od toga na šta se najviše navikli.

Pročitajte detaljno naše podele koje su se pokazale mnogo efikasnijom od SMS uplata. Platne kartice su uvek validna alternativa, jer možete podešavati detaljno koliko želite uplaćivati i relativno ne postoji mnogo čekanja na transakcije.

Platforme poput Skrill-a i PayPal-a nude povoljnije opcije od banaka što se tiče stranih valuta i funkcionalnost im je bolja od svih mobilnih aplikacija banaka.

Kriptovalute jesu zanimljive, ali je sužen izbor kladionica koje omogućavaju plaćanje putem istih. Takođe, trenutno je ova industrija u padu.

Paysafecard preporučujemo da probate iz razloga što nigde ne morate da se ulogujete niti da čuvate podatke. Već je potrebno da nađete kladionicu koja prima ovaj način plaćanja, unesete verifikacioni kod u određenom iznosu vaučera koji ste kupili.

Isprobajte novine koje kladionice itekako prate. Možda vam se i dopadnu.

Čitaj više

Uplata DinaCard kladionice Srbija
Uplata VISA karticom u kladionicama u Srbiji
Arbitražno klađenje u Srbiji
Skrill Srbija kao sredstvo plaćanja za strane kladionice
Uplata MasterCard i Maestro karticom u kladionicama u Srbiji

Autor
Ognjen Dojčinović
Od malih nogu u sportu. Bogato iskustvo u klađenju, uža specijalnost košarka. Pasionirani ljubitelj iste, kao i Esports-a, medju kojima se izdvajaju Dota 2 i CS GO. Rad da sa drugima podelim svoje informacije i nadam se da nekome mogu biti od pomoći.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas

Je li SMS plaćanje sigurno i pouzdano za klađenje?

Mobilni telefoni sve više i više postaju delom naše svakidašnjice. Od korišćenja beleški, kalendara, preko onlajn kupovine, do instant poruka i brojnih oblika zabave… mogli bismo da nabrajamo u nedogled.

I u klađenju danas koristimo pametne telefone. Većina web sajtova radi na temelju posebnih aplikacija u kojima pružaju sve ili barem većinu svojih usluga dostupnih na računalu. Ovdje dolazimo i do SMS plaćanja koje prihvata veći broj kladionica, a ono je potpuno sigurno i pouzdano.

Sigurnost plaćanja putem SMS-a osigurana je naprednim protokolima šifriranja koje koriste banke koje podržavaju brza mobilna plaćanja i kladionice. Dakle, ne morate da brinete  za sigurnost svojih sredstava ako ih prebacite u kladionicu putem SMS-a.

S obzirom na činjenicu da u prilikom korišćenja ove metode plaćanja ne morate nigde da ostavljate svoje lične podatke, sigurnost ove platne metode još je izražajnija.

Princip na koji funkcioniše SMS uplata je taj da ako želite da nadopunite kladioničarski račun na ovaj način, morate da odaberete opciju plaćanja koja proizlazi iz brzih mobilnih transakcija. Moraćete poslati SMS poruku na navedeni broj. Kao odgovor na poruku stićiće vam šesteroznamenkasti kod koji ćete posle morati da unesete na vaš kladioničarski račun. Ovo je ujedno svojevrsna autorizacije transakcije prilikom koje se generira kod koji je poznat i dostupan samo vama.

Ukoliko koristite SMS uplate, dopuna vašeg kladioničkog računa neće da traje duže od dva minuta. Samo trebate da unesete iznos koji želite da uplatite na svoj račun i potvrditi ga dobivenim kodom čime se autorizira transakcija. Nakon tog vremena, uplaćena sredstva će odmah da se pojave na vašem kladioničarskom računu.

Uplata sredstava na račun kladionice putem SMS-a u kombinaciji s brzim mobilnim transakcijama samo je jedan od načina nadopune vašeg bankrolla. Ako vam ova metoda ne odgovara, možete da koristite i druge načine nadoplate računa.

FAQ. Najčešće postavljena pitanja