Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje kladionice u Srbiji za uplatu u lokalima

Saznajte više o najboljim online kladionicama u Srbiji za uplatu u lokalima

uplata maestro kladionice

Spisak najboljih kladionica u Srbiji za depozit u lokalima

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.5/5
100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
Kladi sePročitaj recenziju

Uplata u poslovnici, to jest na šalteru najstariji je vid uplate novca u kladionicu na ovim prostorima. Prve kladionice koje su krenule sa radom krajem prošlog i početkom ovog veka nudile su samo ovaj način uplate depozita. Čak iako je danas dosupno toliko novih načina uplata novca, onlajn raznim karticama, bitkoinom, offshore računima još uvek je ovo možda i najrasprostranjeniji način uplate ali isplate novca iz kladionice.

Kako izvršiti uplatu u poslovnici?

Način uplate novca u poslovnici neke kladionice je dosta jednostavan i brz, mora se reći i siguran. Naravno možete odigrati tiket direktno i dobiti za svoj novac potvrdu na papiru da ste uplatili i odigrali tiket, ali možete i dopuniti svoj onlajn nalog i igrati od kuće. Radniku na šalteru dovoljno je da kažete vaše korisničko ime, ID naloga ili JMBG. Zavisno od kladionice. Neki će tražiti jedan, neki dva podatka ali suština je ista. Novac Vam istog trenutka leže na račun i možete njime da se služite. Minimalna uplata se kreće od 20 do 30 dinara po tiketu. Visina maksimalne uplate razlikuje se od kladionice do kladionice.

Kako isplatiti novac u lokalu?

Neke kladionice u Srbiji kao recimo StarBet još uvek nude samo ovaj način podizanja novca iz kladionice. Naravno, veliki broj daje mogućnost podizanja na tekući račun ali podizanje novca na blagajni je još uvek jedan od najbržih načina da dobijete svo novac. Svakako to i zavisi od sume koju dižete pa recimo 20 do 30 hiljada možete da podignete novac dok za neke malo veće sume trebate da sačekate da prođu i 24 sata.

Prednosti uplate i isplate novca u lokalima

Ovo je svakako tradicionalan način za obavljanje novčanih transakcija kada su u pitanju kladionice i postoje igrači koji su do dan danas posle višegodišnjeg klađenja nastavili da upražnjavaju ovu naviku uplate i podizanja dobitaka. Sve se rešava dosta brzo i jednostavno. Prilikom svake uplate ili isplate dobijate i potvrdu za to na kojoj je potpis nadležne osove kao i cifra i datum podizanja novca tako da nema prostora za bilo kakve nesporazume i neželjene situacije. Za one koji su fizički aktivni i kojima nike problem da posećuju uplatna mesta ovo je uvek dosta fina opcija.

Čitaj više

Uplata u VISA karticom u kladionicama u Srbiji
Uplata u MasterCard i Maestro karticom u kladionicama u Srbiji
Uplata u kladionicu preko bankovnog računa u Srbiji
iPay kao sredstvo plaćanja za kladionice u Srbiji
PayPal kao sredstvo plaćanja u kladionicama
Uplata DinaCard kladionice Srbija

Autor
Stella Šakić
SEO Blogger s preko 1000 objavljenih članaka na raznorazne teme. Nisam naišla na temu o kojoj nisam mogla pisati, a online klađenje pokrivam SEO člancima više od 3 godine. Među brojnim prednostima koje donosi suradnja sa mnom, možete očekivati neograničenu kreativnost, raznovrsnost, brzinu učenja i pisanja te fleksibilnost u poslu. Pišem na hrvatskom, bosanskom i engleskom jeziku i navedene jezike također prevodim i lektoriram.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas