Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje kladionice u Srbiji za iPay depozit

Saznajte više o tome u kojim online kladionicama možete uplatiti preko iPaz

uplata maestro kladionice

Spisak najboljih kladionica u Srbiji za iPay depozit

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.5/5
100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
Kladi sePročitaj recenziju
2
5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
3
5/5
OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
Kladi sePročitaj recenziju
4
4.5/5
2000 dinara + 200 spinova na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju

Metod isplate i uplate je jedna od bitnih stavki prilikom odabira kazina. Ljudi žele da nađu opcije koje ne naplaćuju previsoke provizije. Osim toga, žele da dobijeni novac bude što pre na njihovom računu. To su sve legitimni zahtevi i normalno je da svaki pojedinac tako nešto očekuje.

Generalno gledano, metodi koji su prisutni u srpskim kladionicama, isključujući uplate u ekspoziturama, dele se u četiri različite kategorije - kreditne ili debitne kartice, elektronski novčanici, pripejd karitce i kriptovalute (najmodernije). Iz tog razloga, želeli bismo da analiziramo jedan servis koji je dostupan, ali, još uvek, ne tako popularan među srpskim igračima. Taj service je iPay. Pa, hajde da saznamo neke bitne informacije!

 

Da li je iPay legalan u Srbiji?

Koje god sredstvo plaćanja da želite da upotrebite, prvo proverite da li ima licencu nadležnih organa u Srbiji. iPay ima licencu Narodne Banke Srbije što automatski znači da je bezbedan i legalan u svakom smislu tih reči. Broj licence je IO NS br, 78. U samom registru institucija elektronskog novca (koji možete proveriti i onlajn) je pod rednim brojem 600.

 

Da li je pravljenje iPay naloga jednostavno?

Proces je veoma jednostavan čak i za ljude koji ne koriste internet tako često. Nakon što odete na zvanični sajt ovog provajdera, morate proći još samo 5 koraka kako biste stigli do cilja. Ti koraci su

  • Klikni na dugme REGISTRUJ SE
  • Nakon toga, unesi osnovne podatke kao što su email, lozinka (kombinacija broja i slova), i pitanje za reset lozinke ukoliko je zaboravite. To je slično onome što je nekada bilo na gmail-u.
  • Kada to uradite, moraćete da unesete svoje lične podatke. Osim imena i prezimena, trebaćete da unesete i ulicu i broj kao i mesto prebivališta i PTT broj. Na kraju, potrebno je uneti i broj mobilnog telefona. Dodajte onaj koji aktivno koristite.
  • Treći korak je najjednostavniji. Kliknite na dugme koje potvrđuje da niste robot kao i da se slažete sa svim uslovima koriščenja. Verovali ili ne, to je sve!

 

Kako izvršiti uplatu depozita preko iPay-a?

Pre svega, bitno je napomenuti da je limit za uplatu 30 hiljada dinara. Na taj iznos, moraćete da platite transakciju od 0.5%. Ukoliko žeilte veću sumu novca da uplatite kao depozit, moraćete to da uradite iz više pokušaja.

Postoji dva načina kako izvrišiti uplatu depozita u kladionicama širom Srbije. Jedna od opcije je da to uradite putem iPay vaučera. Ako se na taj metod odlučite, iskoristićete unikatni kod koji ste dobili putem uplate. Druga opcija je da to uradite putem onlajn naloga na sajtu bilo koje kladionice koja podržava ovaj metod. Povezaćete nalog sa iPaz novčanikom i u nekoliko koraka prebaciti novac.

 

Da li su iPay transakcije brze i pouzdane?

Već smo ustanovili da su pouzdane podatkom da imaju licencu Narodne Banke Srbije. Kada govorimo o brzini uplate, brzina je na visokom nivou. Ukoliko broj transakcija na mreži u datom momentu nije preveliki, novac može biti prebačen i u nekoliko sekundi do nekoliko minuta. To je dovoljno dobar razlog da ovaj metod shvatite ozbiljno i uzmete ga u obzir sledeći put kada budete bili uplaćivali depozit.

 

Da li je iPay dostupan samo u kladionicama?

iPay ima samo jednu namenu, ali je tu namenu moguće iskoristiti u većem broju slučajeva. Osim uplate depozita u kladionicama, iPay možete koristiti za uplatu računa, kupovinu proizvoda u odrešenim prodavnicama, i ostalim vidomvima onlajn plaćanja. Ako vam je trebao dodatan razlog da napravite iPay nalog, verujem da ste ga uplavo dobili.

 

Zaključak: Da li napraviti iPay nalog?

Kada uzmemo u obzir jednostavnost, praktičnost i brzinu transakcija, verujemo da je odgovor na to pitanje DA. Iz tog razloga, preporučujemo da, nakon što nađete kladionicu koja prihvata iPay, napravite nalog i uživate u sportskim igrama još više.

 

Čitaj više

Uplata u poslovnici u Srbiji
Uplata u VISA karticom u kladionicama u Srbiji
Uplata u MasterCard i Maestro karticom u kladionicama u Srbiji
Uplata u kladionicu preko bankovnog računa u Srbiji
PayPal kao sredstvo plaćanja u kladionicama
Uplata DinaCard kladionice Srbija

Autor
Ilija Milošević
Rođen u Nišu, 4 godine iskustva sa pisanjem sadržaja o klađenju. Teme koje pokrivam su saveti za klađenje, recenzije kladionica i kazina koje posluju u Srbiji i inostranstvu, kao i najava sportskih događaja
Rejting ovog članka
5/5
1 glas