Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Sigurno nije teško odigrati tiket. Svratiti u kladionicu, popiti piće, napisati nekoliko parova i tipova i to je to. Otvoriti aplikaciju preko telefona ili naći kladionicu na desktop računaru. Klađenje je danas nikad lakše.

Ovo je deo sajta koji može da vam pomogne oko onih najosnovnijih stvari poput postupka registracije na određenim online kladionicama, nakon toga prikaže koje aplikacije kladionica su u upotrebi ali da i neke zanimljivije vrste pomoći. Poput toga na koje je igre najbolje kladiti se, poput hendikepa, igara na golove, i dati neke zanimljive strategije.

Naš tim se potrudio da vam predstavi sve ovo na potpuno prijemčiv način za one kladioce koji su tek krenuli sa klađenjem ali i one iskusnije koji su već dugi niz godina u ovom poslu. Škola klađenja vam nudi mnoge odgovore i tu je da pospeši vaš način razmišljanja i klađenja.

Autor
Ilija Milošević
Rođen u Nišu, 4 godine iskustva sa pisanjem sadržaja o klađenju. Teme koje pokrivam su saveti za klađenje, recenzije kladionica i kazina koje posluju u Srbiji i inostranstvu, kao i najava sportskih događaja
Rejting ovog članka
4/5
4 glasa