100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Lob kladionica Crna Gora android aplikacija

Melbet mobilna aplikacija Crna Gora
Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.3/5
100% do 100 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
2
5/5
100% Bonus na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju

Želite da se kladite iz vašeg doma, a da usput imate dodatne bonuse i benefite zbog toga? Na pravom ste mjestu. Lobbet aplikacija je upravo kao stvorena za vas! Lobbet online kladionica će vam pružiti dodatne bonuse pri preuzimanju njihove aplikacije, ali i dati vam nevjerovatno kvalitetan užitak pri korišćenju njihove mobilne aplikacije za Android telefone.

Ipak, Lobbet online kladionica nije obezbijedila svoju aplikaciju samo za korisnike na Android uređajima već je pripremila i za iOS operativne sisteme i samim tim je dostupna na svim mobilnim uređajima. Pored mobilnih uređaja, možete vaše klađenje preusmjeriti i na web aplikaciju, tačnije web sajt koji će vam pružiti skoro sličan užitak kao i njihova mobilna aplikacija.

 

Lob Crna Gora Android aplikacija prednosti

Zašto odabrati ipak mobilnu aplikaciju? Postoji par razloga. U svijetu tehnologije, mnogo je jednostavnije da imate svoje uređaje pored sebe nego da morate se barem malo namučiti i sjesti za vaš računar ili upaliti laptop. Drugi razlog jesu bonusi koje dobijate pri registraciji, ali i na određenom periodu. Pri registraciji dobijate 10 eura bonusa na vaše buduće klađenje i bude vam taj novac dodat kao neka vrsta depozita.

Lijep dizajn, pogodan za svačiji ukus će vam takođe pružiti ugodan boravak na Lobbet aplikaciji i tako vam ugoditi prilikom klađenja. Kombinacija zelene, sive i detaljima bijele boje će vas zadržati lagodnim tokom cijelog svog provedenog vremena na aplikaciji. Siva boja ima određene detalje koji daju transparentnost aplikaciji, ali i web aplikaciji koja ima sličan izgled kao i mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje. Mobilna aplikacija je sofisticiranija i prilagođena tako da vam je sve na dohvatu ruke, gdje god da se nalazite. Upravo u tome i jeste poenta priče sa mobilnom aplikacijom – želimo da vam je dostupna 24/7, u bilo kojem trenutku i bilo kojem mjestu.

Responzivnost i efikasan rad aplikacije je takođe neupitan. Za samo par milisekundi će vaš uređaj biti na drugoj stranici ukoliko to poželite sa, naravno, dobrom internet konekcijom. Odsutnost oglasa na web aplikaciji, ali i na mobilnoj aplikaciji je takođe još jedan plus za Lobbet online kladionicu. Svaki sistem koji omogućava lakše klađenje putem online kladionica, Lobbet to posjeduje.

 

Kako preuzeti Lobbet aplikaciju za Android?

Android uređaji imaju poseban sistem rada kada je u pitanju preuzimanje aplikacija sa Google Play Store. Prije svega, da biste izbjegli bilo kakve dodatne komplikacije i probleme, molimo vas da u podešavanjima telefona kliknete na opciju “Sigurnost” ili “Security” na engleskom jeziku, a onda da dozvolite preuzimanje sa nepoznatih izvora ili “unknown sources” na engleskom. Ovo može biti slučaj na nekim uređajima, a na nekim ne, pa vas zato molimo da ovo uradite prije nego počnete bilo kakav proces.

  • Prvi korak jeste da odete na Google Play Store i potražite aplikaciju po imenu “Lobbet” ili da uđete na Google, na browser, i pretražite “Lobbet Android Aplikacija”, jer Google Play Store ima regulative kojima brani transparentnost online kladionica i njihovih aplikacija
  • Drugi korak jeste da stisnete na dugme “Download” i da počnete preuzimanje aplikacije na vašem uređaju
  • Sačekajte par sekundi, aplikacija ne zauzima mnogo memorije i biće vam preuzeta u otprilike tridesetak sekundi
  • Nakon toga, kliknite na dugme “Instaliraj” i započnite instalaciju mobilne aplikacije
  • I kao finalni proizvod, dobićete kvalitetnu online kladionicu i mobilnu aplikaciju na vašem telefonu, a onda je na vama da samo uživate koristeći je

Molimo vas da kroz aplikaciju prođete prije samog uplaćivanja tiketa i početka klađenja kako biste znali kako aplikacija funkcioniše i kako se odaziva na vašem telefonu.

 

Rezime Lobbet Android aplikacije

Lični utisak je da smo veoma zadovoljni aplikacijom i njenom brzinom, kao i sistemom koji radi veoma solidno. Jednostavna je i vrlo laka za shvatanje, ali je potrebno određeno iskustvo u online klađenju kako biste znali šta tačno tražite. Ovo sve zavisi od osobe do osobe i nije nikakav minus za aplikaciju.

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.5/5
100% do 50EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
2
3.8/5
100% Bonus na max 25 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju

 

Čitaj više

Proces registracije za Lob Crna Gora
Lob Crna Gora Pregled
Uplata depozita u kladionicama Crna Gora

Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas