100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Pregled mobilne aplikacije MaxBet Crna Gora: Android i iOS

Melbet mobilna aplikacija Crna Gora

Današnje kladionice imaju prednost jer mogu koristiti različite načine da dobiju što više korisnika iz skoro svakog dijela svijeta, pogotovo ako su internacionalne. To je putem mobilnih i web aplikacija. U današnjem članku ćemo proći kroz MaxBet aplikaciju, pa ostanite sa nama!

Korisničko iskustvo na MaxBet aplikaciji

MaxBet posjeduje aplikacije za iOS i Android operativne sisteme za mobilne uređaje, pa time omogućava skoro svim korisnicima da koriste njihovu aplikaciju. Čak za iOS korisnici imaju i responzivan sajt koji je odlična zamjena za aplikaciju.

MaxBet je svoju aplikaciju digao na veći nivo, a sa svojim dizajnom će sigurno privući nove korisnike, iako nije to sve što čini jednu kladionicu uspješnom. Mnogo bitna stvar kod svake aplikacije jeste i responzivnost, a MaxBet serveri omogućavaju veoma brz protok podataka, što je još jedan veliki plus za svoj format aplikacije na tržištu u Crnoj Gori.

Kako preuzeti MaxBet aplikaciju?

Sve što je potrebno da uradite za preuzimanje aplikacije jeste da ukucate na Google Search sljedeće: “MaxBet mobilna aplikacija” i da uđete na prvi link. Nakon klika, pronađete adekvatnu aplikaciju za vaš operativni sistem i preuzmete. Nakon samog preuzimanja, jednostavno je možete instalirati klikom na ime aplikacije.

Uživo klađenje

Uživo klađenje je od svoje pojave imalo poseban “šmek” prilikom klađenja na takve događaje. MaxBet aplikacija nudi i ovu vrstu klađenja.

Klikom na “Uživo” dugme u gornjem dijelu ekrana, kako kod mobilne tako i kod web aplikacije, otvoriće vam se dio sa događajima koji se odigravaju uživo.

Sa lijeve strane možete da odaberete sport, a malo desno od toga možete vidjeti koje se utakmice odigravaju i koje je poluvrijeme, četvrtina ili koji god sport je u pitanju. Potom, sa desne strane možete vidjeti koje su sve opklade aktuelne i dodatni broj drugih tipova opklada na taj događaj.

Metodi uplaćivanja i podizanja novca u MaxBet kladionici

MaxBet kladionica nudi veliki izbor uplate novca, odnosno depozita na račun, a ovo su načini uplate:

 • Putem platnih kartica
 • Tekućeg računa
 • MaxBet vaučera
 • MaxBet dopune u Tobacco Shopovima
 • J&A terminala
 • U poslovnicama

Što se tiče isplate, ona je moguća putem tekućeg računa ili u poslovnicama širom Crne Gore.

Korisnička podrška na aplikaciji

Korisnička podrška je aktivna na aplikaciji 24/7, ali je za goste, odnosno neregistrovane korisnike nedostupna. Ipak, za korisničku podršku kliknite samo na polje za “Chat” i unesite e-mail adresu i šifru, a onda zatražite pomoć od Support Team-a.

Moguće je i traženje asistencije preko e-maila, ali je jednostavnije i brže preko aplikacije.

Rezime aplikacije

Veoma pozitivno mišljenje nakon pregleda MaxBet aplikacije možemo da ponudimo svakom ko se raspituje o toj kladionici. Pored toga što je aplikacija veoma responzivna, brza, veoma jednostavna i lijepo dizajnirana, ona ima i “modove” za tamnu i svijetlu boju pozadine aplikacije. Sve pohvale za programere, ali i dizajnere ove aplikacije!

Prednosti i minusi MaxBet aplikacija

Predstavićemo neke dobre i loše osobine ove aplikacije.

Prednosti aplikacije:

 • Veoma laka, jednostavna za korišćenje
 • Prihvata vaše zahtjeve veoma brzo i efektivno
 • Serveri podržavaju veći broj korisnika online odjednom
 • Veoma lijep dizajn
 • Svijetla i tamna pozadina koju nemaju mnoge aplikacije

Minusi aplikacije:

 • Isplata je moguća preko tekućih računa ili fizički u poslovnici
 • Aplikacija za iOS se mora ručno pronaći preko Google

Čitaj više

MaxBet sportska kladionica online Crna Gora sajt – klađenje 2024
MaxBet Crna Gora kladionica i potpuni proces registracije
Najbolje kladionice za klađenje na trke konja u Crnoj Gori
Najbolje kladionice za klađenje na fudbal u Crnoj Gori

Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas