100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Premier kladionica iOS aplikacija Crna Gora

IOS aplikacija, Kladionice TV

Kako skinuti i instalirati Premier iOS Aplikaciju

U ovom članku ćete saznati kako instalirati Premier aplikaciju na iOS uređajima, zašto koristiti Premier aplikaciju uopšte za online klađenje, naše lične utiske, ali i način korišćenja i recenziju same aplikacije na iOS sistemima.

Ukoliko ste početnik u online klađenju ovo za vas može predstavljati kao neku malo komplikovanu stvar, ali za malo iskusnije ljude, ovo će biti veoma jednostavan proces. Ipak, mi smo tu da objasnimo svakom i da olakšamo korišćenje same aplikacije. Da ne bismo odmah prešli na postupak instalacije i korišćenja aplikacije, reći ćemo nešto o njoj sa objektivne tačke gledišta, a kasnije i subjektivne.

Premier aplikacija je dostupna za sve vrste uređaja, isto kao i na iOS, tako je dostupna i na Android operativnim sistemima. Tačnije uređajima sa Android operativnim sistemom. Ova aplikacija za Android operativne sisteme može biti skinuta preko Google Play Store, a za iOS sisteme može biti pronađena na App Store. Za Windows 8 i Windows 10, kao i za novi Windows 11 operativni sistem, proces pronalaženja načina da se online kladite u Premieru je takođe isti, a to je pristupanjem njihove web stranice (premierbet.me) i registrovanje je takođe sličan proces kao i na mobilnim aplikacijama.

Ipak, iOS verzija ove aplikacije ima svoje benefite za razliku od Android verzije. Za iOS uređaje ova aplikacija se može veoma jednostavno pronaći na App Store, bez ikakvih dodatnih pretraživanja, a takođe će se aplikacija sama ažurirati jer je dostupna i imaćete uvijek novu i aktuelnu verziju ove aplikacije što je veliki plus za one koji koriste iPhone mobilne uređaje.

Sam izgled aplikacije je veoma sličan kao kod Android verzije osim određenih segmenata gdje se veličina i dizajn ekrana ne poklapa sa Android uređajima, ali način korišćenja je veoma sličan.

Naravno, neometan, brz i efikasan rad aplikacije je takođe jedan veliki plus za Premier kladionicu, a i jednostavna potreba radi ispunjavanja želja i potreba korisnika te aplikacije. Kako i iOS operativni sistem igra veliku ulogu u podržavanju te aplikacije, tako i developeri koji su dizajnirali i kreirali aplikaciju su imali veliki značaj.

 

Kako instalirati Premier aplikaciju na iOS uređajima?

Kako smo već pomenuli da je aplikacija za iOS uređaje dostupna na App Store-u i da nema potrebe da se dodatno istražuje kako bi se aplikacija pronašla, potrebno je samo otići na App Store i ukucati ime aplikacije. Još jedan benefit koji iOS korisnici mogu da uživaju prilikom instalacije jeste ta da ne moraju da se obaziru na omogućavanje preuzimanja aplikacija sa nepoznatih izvora, kao što je slučaj sa Android korisnicima. Kako god, aplikacija radi odlično na oba operativna sistema.

Sada ćemo vam objasniti detaljan postupak preuzimanja i instaliranja aplikacije na iOS uređajima, a on nije toliko komplikovan i nadamo se da ćete pronaći rješenje ukoliko dođe do nekih komplikacija. Molimo vas da pročitate korake do kraja kako biste uspješno instalirali aplikaciju.

  • Sve što je potrebno jeste da odete na App Store
  • Ukucate ime aplikacije “Premierbet” i pronađete prvu aplikaciju koja pokazuje logo Premierbet kladionice
  • Zatim kliknete na dugme “Instaliraj” i počnete preuzimanje aplikacije instant
  • Nakon preuzimanja aplikacije, doći će vam obavještenje kada preuzimanje bude završeno i tada ćete moći početi sa instaliranjem aplikacije na vaš uređaj
  • Instaliranje aplikacije traje veoma kratko pa ćete moći da pristupite mobilnoj aplikaciji veoma brzo po završetku preuzimanja
  • Kada se aplikacija instalira, možete je koristiti i provjeriti kakve sve mogućnosti postoje na njoj

Pri korišćenju ove aplikacije ne možete da očekujete dodatne bonuse kao novi korisnik već možete koristiti aplikaciju kao i svaki drugi korisnik koji je pritom došao. Ovo je jedina stvar koju smo mogli da recenziramo kao lošu, ali to je ipak marketinški loš potez. Uticaj na funkcionalnost aplikacije ne postoji pri ovoj opciji te kladionice.

Aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje, a dizajn i kreacija ipak daju korisnicima jedan pravi užitak pri online klađenju.

 

Čitaj više

Premier Crna Gora Pregled
Registracija u Premier kladionica Crna Gora
Premier Android Aplikacija

Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas