100% do 100 EUR prvog depozita
Kladi se

Registracija u Premier kladionica Crna Gora

Proces registracije u Melbet Crna Gora

Postupak registracije na crnogorsku Premier kladionicu je veoma jednostavan, ali i veoma detaljan s obzirom da njihova online kladionica posjeduje sisteme gdje možete da izaberete da li želite novi nalog ili drugu opciju – tek trebate da registrujete svoj prvi nalog i počnete sa klađenjem. Ovo vam može omogućiti da posjedujete više naloga istovremeno sa jednog uređajaja.

Konkretan primjer registracije:

  • Prvi korak jeste da uđete na njihovu aplikaciju ili web stranicu
  • Kliknite na polje “Registracija” i otvoriće vam se novi prozor na kojem imate ponuđena polja sa kojim možete da raspolažete
  • Ukoliko ste novi korisnik onda ćete kliknuti na opciju “Želim se registrirati on-line”, a ukoliko već posjedujete nalog, a želite novi, kliknućete na opciju “Registrirao sam se on-line”
  • Pretpostavimo da ste novi korisnik u ovom prvom slučaju i da želite da tek napravite svoj prvi nalog pa ćete biti prebačeni na odgovarajuću stranicu i tako započeti sa ispunjavanjem potrebnih polja
  • Informacije koje ćete trebati da proslijedite su za početak osnovne informacije, kao što su ime, prezime, datum rođenja, pol, a onda ispunjavate polja za grad, državu i kontaktne informacije (broj, e-mail, itd.) i onda na kraju ispunjavate informacije o transakcijskom računu na kojem će vam isplaćivati dobitke ili sa kojeg ćete vi uplaćivati depozit
  • Zatim, kliknite na dugme “Registruj me”
  • U ovom drugom slučaju pretpostavimo da već posjedujete korisnički nalog i da želite napraviti novi onda kliknite na opciju “Registrirao sam se on-line” i usmjeriće vas na drugu stranicu
  • Tu ćete unijeti potrebne informacije i tako aktivirati svoj novi nalog

Uplaćivanje tiketa 

Kao i na većini drugih poznatih online kladionica, tako i na ovoj, na Premier online kladionici možete da uplaćujete tikete veoma jednostavno. To vam omogućava i njihov jednostavan dizajn web stranice, a i aplikacije pa možete da pokrenete dodavanje događaja i utakmica na vaš tiket i bez potpune registracije, ali uplata tiketa putem online načina u tom slučaju neće biti moguća jer ne posjedujete korisnički nalog pa će vam biti dostupne samo informacije o tom događaju, kao i informacije vašeg tiketa i kvote, kao i eventualnog dobitka. 

Kako uplatiti tiket?

To je sa Premier online kladionicom veoma jednostavno. Sa lijeve strane vašeg ekrana možete pronaći datume za koji želite da se kladite. U dodatnom polju će vam se otvoriti sportovi, a u zagradama će vam biti prikazan broj utakmica (događaja) koji se dešavaju tog datuma u tom sportu. Recimo, pisaće vam “Fudbal (12)” što znači da tog datuma imate 12 utakmica dostupnih za klađenje. 

Kada kliknete na taj sport i pronađete određenu utakmicu, samo kliknete na tu uktamicu i sa desne strane će vam biti prikazane kvote i mogućnosti klađenja na tu utakmicu. Možete se kladiti na tim jedan, tim dva, na neriješen rezultat i slične opcije klađenja. Onog trenutka kada kliknete na kvotu sa određene opcije klađenja, vaš tiket će početi sa formiranjem sa desne strane vašeg ekrana ukoliko ste na kompjuteru i tako će se formirati tiket sa biranjem svake sljedeće utakmice. 

U krajnoj fazi kreiranja vašeg tiketa, imaćete opciju gdje možete povećati vašu uplatu pritiskom na opciju “Uplata” i ručnim unošenjem količine depozita sa kojim želite da se kladite. Da biste na kraju uspješno uplatili tiket, stisnete na dugme “Uplati” i samim tim ste završili sa ispunjavanjem vašeg tiketa i klađenjem.

Imajte na umu da morate biti registrovani i imati novac na računu kako biste se uspješno kladili online. U suprotnom, posjetite poslovnicu kako biste ispunili tiket uživo.

Čitaj više

Premier Crna Gora Pregled
Premier Android Aplikacija
Premier kladionica iOS aplikacija Crna Gora

100% DO 100 EUR PRVOG DEPOZITA KLADI SE
Melbet, kladionice.tv
100% DO 100 EUR PRVOG DEPOZITA
Kladi se