100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Potpuni proces registracije na kladionici Premier Crna Gora

Proces registracije u 22bet Crna Gora

Postupak registracije na crnogorsku Premier kladionicu je veoma jednostavan, ali i veoma detaljan s obzirom da njihova online kladionica posjeduje sisteme gdje možete da izaberete da li želite novi nalog ili drugu opciju – tek trebate da registrujete svoj prvi nalog i počnete sa klađenjem. Ovo vam može omogućiti da posjedujete više naloga istovremeno sa jednog uređajaja.

 

Konkretan primjer registracije:

  • Prvi korak jeste da uđete na njihovu aplikaciju ili web stranicu
  • Kliknite na polje “Registracija” i otvoriće vam se novi prozor na kojem imate ponuđena polja sa kojim možete da raspolažete
  • Ukoliko ste novi korisnik onda ćete kliknuti na opciju “Želim se registrirati on-line”, a ukoliko već posjedujete nalog, a želite novi, kliknućete na opciju “Registrirao sam se on-line”
  • Pretpostavimo da ste novi korisnik u ovom prvom slučaju i da želite da tek napravite svoj prvi nalog pa ćete biti prebačeni na odgovarajuću stranicu i tako započeti sa ispunjavanjem potrebnih polja
  • Informacije koje ćete trebati da proslijedite su za početak osnovne informacije, kao što su ime, prezime, datum rođenja, pol, a onda ispunjavate polja za grad, državu i kontaktne informacije (broj, e-mail, itd.) i onda na kraju ispunjavate informacije o transakcijskom računu na kojem će vam isplaćivati dobitke ili sa kojeg ćete vi uplaćivati depozit
  • Zatim, kliknite na dugme “Registruj me”
  • U ovom drugom slučaju pretpostavimo da već posjedujete korisnički nalog i da želite napraviti novi onda kliknite na opciju “Registrirao sam se on-line” i usmjeriće vas na drugu stranicu
  • Tu ćete unijeti potrebne informacije i tako aktivirati svoj novi nalog

 

Depozit Premier kladionica i uplata tiketa

Kao i na većini drugih poznatih online kladionica, tako i na ovoj, na Premier online kladionici možete da uplaćujete tikete veoma jednostavno. To vam omogućava i njihov jednostavan dizajn web stranice, a i aplikacije pa možete da pokrenete dodavanje događaja i utakmica na vaš tiket i bez potpune registracije, ali uplata tiketa putem online načina u tom slučaju neće biti moguća jer ne posjedujete korisnički nalog pa će vam biti dostupne samo informacije o tom događaju, kao i informacije vašeg tiketa i kvote, kao i eventualnog dobitka.

Kako uplatiti tiket?

To je sa Premier online kladionicom veoma jednostavno. Sa lijeve strane vašeg ekrana možete pronaći datume za koji želite da se kladite. U dodatnom polju će vam se otvoriti sportovi, a u zagradama će vam biti prikazan broj utakmica (događaja) koji se dešavaju tog datuma u tom sportu. Recimo, pisaće vam “Fudbal (12)” što znači da tog datuma imate 12 utakmica dostupnih za klađenje.

Kada kliknete na taj sport i pronađete određenu utakmicu, samo kliknete na tu uktamicu i sa desne strane će vam biti prikazane kvote i mogućnosti klađenja na tu utakmicu. Možete se kladiti na tim jedan, tim dva, na neriješen rezultat i slične opcije klađenja. Onog trenutka kada kliknete na kvotu sa određene opcije klađenja, vaš tiket će početi sa formiranjem sa desne strane vašeg ekrana ukoliko ste na kompjuteru i tako će se formirati tiket sa biranjem svake sljedeće utakmice.

U krajnoj fazi kreiranja vašeg tiketa, imaćete opciju gdje možete povećati vašu uplatu pritiskom na opciju “Uplata” i ručnim unošenjem količine depozita sa kojim želite da se kladite. Da biste na kraju uspješno uplatili tiket, stisnete na dugme “Uplati” i samim tim ste završili sa ispunjavanjem vašeg tiketa i klađenjem.

Imajte na umu da morate biti registrovani i imati novac na računu kako biste se uspješno kladili online. U suprotnom, posjetite poslovnicu kako biste ispunili tiket uživo.

 

Čitaj više

Premier Crna Gora Pregled
Premier Android Aplikacija
Premier kladionica iOS aplikacija Crna Gora

Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas