100% od vaše prve uplate u visini do 130 €
Kladi se

Kako skinuti Volcanobet Mobilnu Aplikaciju u Crnoj Gori?

Melbet mobilna aplikacija Crna Gora

Iako je Volcano aplikacija jedna od poštovanijih na crnogorskom tržištu, pak možemo odmah na početku reći da iako im fali tehnička podrška u nekim segmentima poslovanja. Dok je njihov vebsajt je solidno konstruisan.

Za sada možemo reći da im je mobilna verzija sajta putem koje možete ući na vašem mobilnom telefonu dobra za početak. Bez obzira da li koristite desktop, mobilni telefon ili tablet, nismo mogli da vidimo neke značajne razlike u učitavanju i opštoj funkcionalnosti vebsajta koji im je za sada jedino “onlajn prisustvo.”

Što se tiče same ponude sportova, pokrili su osnovne sportove na koje se možete kladiti i u ponudi su im i druge zanimljive igre.

Najviše bismo istakli sekciju uživo klađenja za koji su se očigledno čelnici Volcano kladionice najviše potrudili. Detaljnim istraživanjem ostalih sekcija na vebsajtu, počevši od ponude sportova, Wingo (igra brojeva), kazino uživo i utrke pasa, naišli smo brzo učitavanje i jasno istaknute metode opklada.

 

iOS i Andorid sistemi Volcano aplikacije

Do dana pisanja ovog članka, nažalost, iako je Volcano jedna od poštovanijih i starijih kladionica na našem regionu, ipak nisu usmerili svoje resurse da razviju aplikaciju za Andorid i iOS sisteme. Međutim, možete pokrenuti proces Volcanobet apk download i o tome ćemo u sledećem odeljku ovog članka.

Za sada i dalje ostaju na tome da maksimalno poboljšaju neke stvari na vebsajtu, ali postoji prečica putem koje možete na neki način “imati” mobilnu aplikaciju Volcano kladionice.

Još uvek nismo saznali informaciju da li planiraju volcano app ili volcano aplikaciju za iPhone, jer se verovatno još uvek fokusiraju na vebsajt.

 

Kako preuzeti mobilnu aplikaciju Volcano kladionice?

Tehnički možete na neki način da imate prečicu do mobilne verzije Volcano bet kladionice, bez toga da svakog puta iznova i iznova ručno ukucavate u pretraživač.

Kako biste pokrenuli proces Volcanobet apk download potrebno je samo da uđete preko svog mobilnog pretraživača u Volcanobet. Pažljivo pratite instrukcije koje se pojavljuju na ekranu vašeg mobilnog telefona.

Većina mobilnih telefona je dovoljno “pametna” a i sami developeri Volcanobet apk su se dosetili da vam omogućuju da skinete “prečicu” na početnom ekranu.

Sve je otprilike odavde poprilično automatizovano i potrebno je samo par klikova i od sada više nema potrebe da ponovo ukucavate Volcanobet u pretraživač. Sada vam se Volcanobet app na neki način nalazi na početnom ekranu.

Zaključak o Volcanobet kladionici

Opšti zaključak ove kladionice je velika šteta što se nisu toliko potrudili da razviju sopstvene aplikacije za iPhone i Android. Što se tiče bonusa dobrodošlice i opštih bonusa, ne možemo baš reći da su tu vredni pohvala. Nadamo se u skorašnjom budućnosti da će ovaj deo marketinga pojačati, pored dizajna aplikacije.

 

Čitaj više

MPay kao sredstvo plaćanja kladionice Crna Gora
Melbet Crna Gora Bonus dobrodošlice
Azijski Hendikep +0.25 i -0.25 u klađenju

Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas