Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Receive

Efbet Android mobilna aplikacija Srbija pregled

Melbet mobilna aplikacija za klađenje Srbija

Ova kladionica od pre neku godinu posluje u Srbiji a pre toga su bili dosta istaknuti na balkanskom tržištu kao kompanija sa sedištem u Bugarskoj. Efbet se iz godine u godinu modernizuje. Veliku ponudu sportskih događaja i bonus promotivnog materijala prate i aplikacije za moderne telefone. Efbet je kreirao aplikaciju za Android ali i iOS operativne sisteme. U ovoj kratkoj recenziji probaćmo da prenesemo iskustvo korišćenja njihove Android aplikacije i koje su eventualne prednosti i mane ove aplikacije.

Kako skinuti i instalirati Efbet Android aplikaciju

Android aplikaciju nećete moći da nađete u Google store, ali ipak postoji alternativa i to veoma dobro. Pristupom Efbet kladionici na mobilnoj verziji sajta istog momenta dobijati upit da li želite da skinete aplikaciju za Android ili iOS operativni sistem, zavisno od toga koji koristite. Potrebno je takođe da Vam u podešavanjima bude isključena opcija za blokiranje sadržaja sa nepoznatog izvora. Kada skinete aplikaciju nastavljate sa instalacijom i čitav ovaj proces ne traje duže od 20-30 sekundi. Nakon toga potrebno je da se opet ulogujete na korisnički nalog i nastaviti da koristite Efbet Android aplikaciju. Sve opcije koje su na raspolaganju na osnovnoj verziji sajta takođe će biti dostupne i ovde. Od uplate depozita do povlačenja sredstava kao i korisnička podrška i ostale promocije koje EFbet nudi.

Korisničko iskustvo Efbet android aplikacije

Dizajn same aplikacije je jako lepo ukomponovan i boje su iste kao i na originalnoj web stranici. Klikom na meni u gornjem levom uglu otvaraju vam se sve mogućnosti što se tiče klađenja na ovoj platformi, poput odabira sportova od fudbala do stonog tenisa i pikada, pa do izbora mečeva. Tiketi se vrlo lako formiraju i uplaćuju pa ni tu nećete imati velikih problema za navigaciju. Za svaku je pohvalu kako je urađen Efbet kazino i svako ko je uživalac ove vrste igara može da pronađe slot igre koje mu se dopadaju.

Rezime Efbet Android aplikacija

Mobilne aplikacije su sada već davno postale sredstvo koje olakšava ljudima život u mnogim aspektima, a tako je slučaj i sa kladionicama i klađenjem. Efbet se samo potrudio da isprati trend koji sada forsiraju sve jače kladionice jer se klađenje seli onlajn i to na mobilne telefone. Svako želi da uplati svoj tiket bez previše napora a Efbet je uradio dobru navigaciju i funkcionalnost aplikacije je na visokom nivou. Ovo je novija kladionica na srpskom tržištu tako da svakako očekujemo poboljšanje u budućnosti, ali mobilne aplikacije, pritom mislimo i na Android i iOS rade vrlo dobro. Pored toga, Efbet kladionica nudi i Bonuse dobrodošlice koji će samo povećati šansu da registrujete nalog u ovoj onlajn kladionici jer kada neka kladionica nudi paket sa svim mogućim pogodnostima to predstavlja pravu stvar i zato apsolutno predlažemo da otvorite nalog ovde i barem za početak isprobate da li se Efbet kladionica i njihova Android aplikacija uklaša u vašu koncepciju. Srećno!

Čitaj više

Efbet kladionica: proces registracije
Efbet kladionica: Odlični bonusi, širok spektar ponuda!
Tenfore kao metod uplate u kladionicama u Srbiji

Author
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Article rating
4/5
1 vote