Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Efbet sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

3.8/5
Bonus
Do 20.000 dinara na prvi depozit
Bonus dobrodošlice je termin koji se odomaćio u kladioničarskom rečniku zahvaljujući brojnim ponudama, između ostalog tu je i efbet kladionica.…
Prednosti
 • Kladionica licencirana od strane Uprave za igre na sreću
 • Fenomenalni bonusi dobrodošlice
 • Miminalan depozit 500 dinara
 • Širok spektar metoda uplate i isplate karticama
 • Profesionalna korisnička podrška
 • Veliki broj opcija za klađenje i dobre kvote
Minusi
 • Previše kratak rok za korišćenje bonusa
 • Telefonski poziv nije besplatan
 • Kriptovalute nisu opcija za plaćenje

Naći onlajn kladnionicu u današnje vreme je lako. Međutim, naći onu koja će vam dati neke fenomenalne bonuse i ostale ponude nije baš tako lako. Iz tog razloga, verujemo da Efbet kladionica zaslužuje vašu pažnju. Hajde da saznamo malo više o njoj.

 

Kratak pregled Efbet kladionice

Efbet kladionica je osnovana 2018 od strane Altabet D.O.O. komapnije sa sedištem u Beogradu (tačna adresa: Bulevar Mihajla Pupina 16V). Međutim, ključna godina kada je poslovanje ove kompanije napredovalo je 2019. Te godine je izdata licenca od strane Uprave za igre na sreću Republike Srbije pod brojem 424-01-00156/2019-02. To samo potvrđuje da je ovaj sajt za klađenje prošao kroz sve potrebne testove i provere. Drugim rečima, kladionica je potpuno legalna i bezbedna u svakom smislu.

Ono što se meni dopalo je činjenica da kladionica učestvuje u odgovornom klađenju. To je postao trend u svetu klađenja koji su počele da prate sve naprednije kladionice u svetu.

Postoji nekoliko razloga zbog koji ova kladionica zaslužuje vaše poverenje. Pre svega, na sajtu možete naći širok spektar ponuda raznoraznih fudbalskih liga i ostalih sportskih događaja. Sam početak nakon registracije će biti još bolji jer ćete moći da pokupite sasvim odlične bonuse dobrodošlice. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema ili nedoumica, kontaktiranje korisničke podrške vam je dostupno na tri različita načina.

Sve činjenice koje smo naveli treba objasniti dodatno i detaljnije. Iz tog razloga, predlažem da nastavite sa čitanjem kako biste saznali sve detalje.

 

Proces Registracije na Sajtu

Proces registracije je vrlo jednostavan i završava se u nekoliko klika. Korisnici bez naloga će morati da prođu kroz tri različite faze kako bi došli do željenog cilja. Prva faza je fokusirana na neke bazične podatke o registraciji kao što su korisničko ime, šifra, mejl (ubacite onaj koji aktivno koristite). Osim toga, moraćete da prihvatite neke stavke ispod svih polja. Recimo, da ste punoletni, da prihvatete pravila i opšte uslove, itd.

Na drugoj kartici dolazimo do dela gde ostavljate podatke o sebi. Tu morate da dodate validan mobilni telefon, ime i prezime, datum rođenja, JMBG, i ostale stavke. Znamo da se neki ljudi osećaju nelagodno da dele lične podatke. Međutim, imajte na umu da ova kladionica ima licencu. To znači da su svi mogući metodi zaštite podataka iskoriščeni!

Na trećoj kartici zapravo uplaćujete depozit. Tu povezujete svoj nalog u banci ili bilo koj drugi metod uplate koji koristite. Suma koju uplatite kao prvi depozit će direktno uticati na bonus dobrodošlice koji kladionica nudi. No, o tome ćemo kasnije.

 

Depozit i povlačenje novca

Efbet kladionica nije odgovorna za vaše dobitke nakon što novac napusti sajt. Međutim, to ne znači da nisu u obavezi da obezbede bezbedne i adekvatne metode uplate i isplate novca. Na ovom sajtu za klađenje, moći ćete da uplatite depozit na nekoliko različitih načina. Metode koje možete koristiti su:

 • VISA
 • MasterCard
 • Maestro
 • DinaCard
 • iPay
 • Uplata putem tekućeg računa

Plaćanje karticom je verovatno jasno. Svoj nalog na kladionici ćete povezati sa opcijom koju koristite i direktno prebacivati novac putem eBankinga. Ono što moramo napomenuti je da se podaci na kartici moraju poklapati sa podacima na nalogu. Minimalni iznos za depozit je 500 dinara.

Plaćanjem putem iPay-a dolazi sa malo drugačijim zahtevima. Kao što znate, ova uplata se vrši sa vaučerom. Nakon što uplatite iznos na vaučer, unetite pin i poslednje tri cifre potvrde i kliknite na dugme “izvrši uplatu”. Dobra je stvar što su zahtevi za depozit ovde još povoljniji. Minimalna suma koju morate uplatiti je 200 dinara.

Na kraju, tu je i uplata putem tekućeg računa koju možete izvršiti u bilo kojoj banci ili menjačnici. Podatke koje morate da unesete izgledaju kao na slici ispod.

Ono što moramo napomenuti je da brzina depozita zavisi isključivo od banke. Nekada će transakcija biti potvrđena u roku od 24h, dok ćete nekada morati da čekati i do 3 dana. Recimo, ako izvršite uplatu subotom posle 12h, uplata će biti odobrena tek u ponedeljak popodne.

Kada govorimo o isplati, ona se vrši isključivo na tekući račun korisnika i tu dodatne opcije ne postoje. Minimalni iznos koji možete da podignete sa naloga je 1000 dinara. Što se tiče maksimalnog iznosa, taj podatak nije dostupan.

 

Efbet Kladionica: Fenomenalni bonusi za sportsko klađenje i slot

Bonusi su verovatno najvrednija karakteristika na ovom sajtu. Oni se dele u dve različite kategorije – sport bonusi i slot bonusi.

Sport Bonus

Ljubitelji sportskog klađenja će dobiti 100% bonusa do 20 hiljada dinara na prvi depozit. Ta opcija je dostupna sve do 30og juna ove godine. Da li će ona biti nastavljena i posle toga ili će biti drugačija je nešto na šta nemam odgovor. Kao što je već rečeno, minimalni depozit je 500 dinara kako biste ostvarili pravo na korišćenje bonusa. Promet koji morate da ostvarite kako biste podigli novac je četvorostruki iznos pri lemu će na svakom tiketu biti minimum 4 para sa kvotom 1.2 i više.

Osim sport bonus-a dobrodošlice, Efbet kladionica nudi još jedan vid promocije za najlojalnije igrače. Ukoliko ste deo VIP kluba, možete ostvariti opet 100% bonusa na uplaćeni iznos do 20 000 dinara. Međutim, ovu ponudu neće dobiti svi. Ona se dobija putem mejla, poruke ili poruke na nalogu. Iz tog razloga je veoma bitno da unesete validne podatke kako biste mogli da uživate u igrama bez prevelikog ulaganja novca.

Slot Bonus

Od 16og Novembra prethodne godine, Efbet kladionica je dodala na listu promocija i takozvani slot bonus. Kao što možete videti na slici iznad, slot bonus dobrodošlice iznosi 100% za sve uplate do 90 hiljada dinara. Moram priznati da je ovo neverovatna ponuda koju nećete lako naći u srpskim onlajn kladionicama. Kao i u prethodnom slučaju, minimalni depozit je 500 dinara, dok će igrači morati da obrnu iznos 24 puta.

Ono što može predstavljati problem je rok za korišćenje bonusa. Nažalost, sav novac koji dobijete besplatno mora biti potrošen (odnosno obrnut) u roku od 7 dana. To će odgovarati igračima koji često uživaju u ovoj igri. Ali, ukoliko niste aktivni, može se desiti da nećete stići na vreme da obrnete iznos 25 puta. Po mom mišljenju, ovo je mana.

Kao i u prethodnom slučaju, i ovde postoji slot bonus plus opcija. Takođe, ovo je posebna ponuda koju će samo određeni igrači da dobiju putem mejla ili SMS poruke. Možete ga ostvariti bilo kada, a glavni kriterijum je način klađenja, suma koju trošite, itd. Zahtev je da ukupan ulog nakon dobijanja depozita bude duplo veći. Recimo, ako uplatite 5000 dinara i dobijete isto toliki bonus, od vas se očekuje da uložite bar 10000 RSD. Rok ispunjavanja uslova je 30 dana (mnogo bolji nego u prethodnom slučaju)

 

Kontaktiranje Korisničke Podrške

Problemi i greške u svetu klađenja su normalna stvar. To je samo potvrda da cela industrija mora da nastavi da napreduje. Može se desiti da, npr, bonus dobrodošlice kasni. Jedini način da rešite taj problem je da kontaktirate korisničku podršku. Postoje 3 načina kako to možete uraditi:

 • Putem mejla na support
 • Putem telefona (011/4418800)
 • Putem live chat-a S obzirom da ova kladionica ima sedište u Srbiji, sve tri opcije dolaze u obzir i podjednako su dobre.

 

Mišljenje Autora

Nakon analize svih detalja i ponuda ove kladionice, mogu da zaključim da su bonusi među najboljima u Srbiji. Iako je rok korišćenja za slot bonus samo 7 dana, smatram da su ostali parametri na visokom nivou. Pred vama je širok spektar ponuda za sportsko klađenje koji će zadovoljiti vaša očekivanja. Srećno!

 

Čitaj više

Efbet Android mobilna aplikacija pregled
Efbet iOs mobilna aplikacija za klađenje: iskrena recenzija
Efbet kladionica: proces registracije
Efbet kladionica: Odlični bonusi, širok spektar ponuda!

 • Šta kada ne mogu da se prijavim na Efbet Srbija?

  Idete na polje “izgubljena lozinka” , a nakon toga popunite podatke, vaš datum rođenja i korisničko ime sa kojim se ulogujete, a zatim dobijete restartovanu lozinku na vaš email. Ukoliko i nakon toga ne uspijete restartovati lozinku, kontaktirajte korisničku podršku.

 • Kakav je i koliki iznos bonusa dobrodošlice Efbet Srbija?

  Slot bonus dobrodošlice iznosi 100% za sve uplate do 90 hiljada dinara.Ljubitelji sportskog klađenja će dobiti 100% bonusa do 20 hiljada dinara na prvi depozit. Korektan bonus dobrodošlice koji može zadovoljiti sve igrače.

 • Kako da zakažem isplatu putem aplikacije Efbet Srbija?

  Isplatu zakazujete na dijelu “Isplata” kada se ulogujete na vaš nalog. Odaberete jednu od više metoda isplate, unesete neophodne podatke koji se traže od vas, nakon toga zahtjev za isplatu je poslan, te nakon nekoliki trenutaka isplata je odobrena ili u čekanju u zavisnosti od metode isplate koju ste odabrali.

 • Kako da uplatim novac na Efbet aplikaciju Srbija ?

  Otvorite aplikaciju, ulogujete se, otvorite dio za uplate i odaberete neki od ponuđenih načina uplate depozita (Visa, Masterard, Bankovni transfer itd.), nakon toga vaš novac se nalazi na računu.

 • Kako da kontaktiram korisničku podršku Efbet kladionice?

  Neki od načina su podrška putem emaila, pošaljete im mejl i nakon nekog vremena dobijete odgvor na traženo pitanje ili putem live chat podrške koja riješava sve u istom momentu, samim tim ne trebate čekati previše vremena za odgovor.