Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje kladionice za Tenfore depozit u Srbiji

Saznajte više o uplati pomoću Tenfore u najboljim online kladionicama u Srbiji

uplata maestro kladionice

Spisak najboljih online kladionica za Tenfore uplatu

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.5/5
100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
Kladi sePročitaj recenziju
2
5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
3
5/5
OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
Kladi sePročitaj recenziju

Danas u mnogim onlajn kladionicama možete naći i po 20-30 mogućih metoda uplate depozita i po tome se svakako izdvajaju strane kladionice. U moru tih transakcionih metoda vremenom se izdvojio Tenfore čija kompanija jako dugo posluje u Srbiji, ali i zemljama regiona. Oni su vodeći agent za Western Union i obavljaju veliki procenat novčanog prometa.

Tenfore platni promet i kladionice

Ovo nije tako čest način uplate novca u kladionice na ovim prostorima. Samo MaxBet u ovom trenutku nudi uslugu uplate depozita preko Tenfore od domaćih kladionica. Da biste mogli da uplatite novac na ovaj način potrebno je da u jednoj od ElDorado menjačnica uzmete vaučer, a nakon toga možete ga aktivirati na predviđenom mestu na MaxBet platformi. Ne postoje promocije za ovaj servis, što ne mora biti slučaj sa nekim drugim kladionicama. Još jedna kladionica koja bi trebalo da uvede ovaj način uplate jeste Meridianbet.

Prednosti Tenfore

Jedna od dobrih stvari ovog servisa je brzina, kada aktivirate vaučer novac je istog trenutka na Vašem računu. U svakom momentu možete da izvršite uplatu a svakako negativna strana ovakve vrste servisa je to da ne možete na isti način da isplatite novac, pa biste morali da koristite neku alternativnu metodu. Jednostavnost korišćenja ovog načina uplate novca je ono što takođe privlači korisnike.

Tenfore i ostale pogodnosti

Za Tenfore korisnike nije potrebna nikakva registracija i samim tim se izbegavaju razne popune podataka i sve ide jednostavnije. Potrebno je samo da budete u korisničkoj zoni na sajtu, a pored klađenja možete preko ovog servisa završavati i različite svakodnevne obaveze plaćanja kao na primer račune za struju, vodu, telefon, internet i tako dalje. Sigurnost ovog servisa je takođe na maksimalnom nivou jer su podaci koje ostavljate na sajtu zaštićeni vrlo jakim bezbedonosnim protokolom.

Tenfore plaćanje zaključak

Ovo je svakako jedna od opcija plaćanja koja može biti praktična ali sigurno se neće izdvojiti kao sredstvo plaćanja na koje se možete osloniti u svakoj prilici već samo u nekim izuzetnim okolnostima. Sa svim prednostima i manama ovo je osrednji način plaćanja u kladionice. Za sada veliki broj kladionica ne prihvata Tenfore ali ne mora da znači da se to u nekom narednom periodu neće promeniti.

Čitaj više

Uplata VISA karticom u kladionicama u Srbiji
Skrill Srbija kao sredstvo plaćanja za strane kladionice
Uplata MasterCard i Maestro karticom u kladionicama u Srbiji
PayPal kao sredstvo plaćanja u kladionicama u Srbiji
Uplata DinaCard kladionice Srbija

Autor
Stella Šakić
SEO Blogger s preko 1000 objavljenih članaka na raznorazne teme. Nisam naišla na temu o kojoj nisam mogla pisati, a online klađenje pokrivam SEO člancima više od 3 godine. Među brojnim prednostima koje donosi suradnja sa mnom, možete očekivati neograničenu kreativnost, raznovrsnost, brzinu učenja i pisanja te fleksibilnost u poslu. Pišem na hrvatskom, bosanskom i engleskom jeziku i navedene jezike također prevodim i lektoriram.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas