Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Olimp kladionica Srbija proces registracije

Biamobet registracija

Moramo reći odmah na početku kada smo spominjali i Android aplikaciju Olimp kladionice da slične stvari postoje i tokom samog procesa registrovanja.

Čudan je bio potez menadžment Olimp kladionice da među poslednjima, za razliku od konkurencije uvede onlajn klađenje. Većina nas je navikla da proces registracije traje traje svega u par koraka i bez preterivanja u poljima za popunjavanje vaših ličnih podataka.

U prilog tome, rađena su istraživanja da što je duži proces reigstracije novih korisnika za pravljenje naloga na novom sajtu, to su veće šanse da će odustati. Kako izgleda proces registracije u Olimp kladionici?

 

Opcija registracije u Olimp kladionici

Da biste započeli proces registracije u Olimp kladionici, potrebno je na Guglu da ukucate “Olimp kladionica” i videćete da će vam prvo izaći naslov “Olimp mobile.”

Videćete novi dizajn kladionice u prepoznatljivoj zlatno-crnoj boji. Međutim, nigde vam ne piše gde se tačno možete registrovati, već morate da idete na opciju “Prijava.”

Preporuka je za menadžment Olimp kladionice da novim korisnicima omogućuje lakšu navigaciju kroz veb sajt na desktop verziji kako bi ih privukli.

 

Kako izgleda proces registracije u Olimp kladionici?

Kao što smo rekli na početku da što duže traje proces registracije kod novih korisnika i ukoliko ima suviše polja za popunjavanje, velike su šanse da će novi korisnici odustati.

Koliko smo istraživačkim delom utvrdili, najbrže traje proces registracije u Olimp kladionici. Pre svega što traže dosta manje ličnih podataka za popunjavanje za razliku od ostalih kladionica.

Potrebno je da unesete:

  • Ime
  • Prezime
  • Nadimak (odnosi se na vaše Korisničko ime)
  • Telefon
  • E-mail
  • Lozinku (unosite je dva puta)

Nakon toga je samo potrebno da potvrdite svoju e-mail adresu kako biste utvrdili svoj nalog.

 

Šta se ističe nakon što ste napravili nalog?

Dva faktora koja verovatno najviše utiču na privlačenje novih korisnika u kladionici su barem trenutno onlajn klađenje i bonusi dobrodošlice kao dodatan polet za novajlije.

Većina kladionica se razlikuje po pitanju toga koliki je iznos bonusa dobrodošlice za nove igrače. Za Olimp kladionicu za to važi neki simboličan iznos od 500 dinara. Potrebno je da minimum uplatite 200 dinara kako biste dobili taj bonus.

Bonus od 10% od uloga dobijate kada izvršite uplatu putem iPay platforme. Kada prvi put uplatite svoj depozit, dobijate još dodatnih 10%.

Nije novina, ali ponuda Olimp kladionice je zaista impresivna za igrače koji vole da igraju više parova. Na primer, što veći broj parova odigrate to vam se utoliko recipročno povećava vaš konačan dobitak. Jedini uslov je da kvote prelaze 1.20 i možete maksimum odigrati do 20 parova.

 

Zaključak o konačnoj ponudi Olimp kladionice nakon registracije

Sve je krenulo od toga da kada je Olimp kladionica počela da razrađuje novi izgled svog veb sajta. Međutim, nisu se fokusirali na prethodne probleme koje su imali čak i na starom sajtu.

Primetime smo da čak i nakon napravljenog naloga, problemi koji su ranije postojali i dalje nisu na kraju razrešeni. Opšta funkcionalnost je na solidnom nivou, dok konačan dizajn i navigacija nakon registracije i kada napravite vaš nalog ume da bude konfuzan.

Vidi se napredak Olimp kladionice. Preporučujemo da se menadžment fokusira na poboljšanju prvobitno na mobilnu verziju sajta koja je zaista puna izazova za kladioničare. Naročito za početnike koji bi da se oprobaju u novim kladionicama.

Sve u svemu, pregled sportova je solidan, ali nedovoljan za konkurentsku prednost. Od standardnih sportova su u ponudi fudbal, košarka, bejzbol i u ponudi čak imaju i e-sportove i to je nešto na čemu se mogu pohvaliti.

 

Čitaj više

Olimp kladionica Srbija recenzija
Uplata DinaCard kladionice Srbija
Azijski Hendikep klađenje na golove

Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas