Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Olimp sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

2.8/5
Prednosti
 • Brza i jednostavna registracija;
 • Uživo klađenje;
 • Korisnička podrška je dostupna 24/7
Minusi
 • Mogućnost povećanja sportova;
 • e-Sport je dostupan samo na uživo klađenje;
 • Izgled sajta je zastareo

Kladionica Olimp je klasična domaća kompanija sa dugogodišnjim iskustvom, koja je počela sa radom još od 2003. godine, a bavi se priređivanjem i organizovanjem igara na sreću, kao što su online i sportsko klađenje, slot aparati, virtuelne i druge razne igre. Kladionica Olimp je dobila licencu za rad na teritoriji Srbije, koju je izdalo Ministarstvo za igre na sreću Republike Srbije, dok se glavna kancelarija nalazi u Kruševcu. Olimp je u vlasništvu preduzeća “In Export d.o.o.”, a kladionica poseduje više od 50 lokacija širom Srbije.

U vreme ogromne konkurencije, kada se iz dana u dan rađaju nove kladionice. Sve više ljudi ulazi u svet klađenja, a to je ujedno postalo jedan od najvećih online aktivnosti među ljudima širom sveta, pa i na teritoriji Srbije. To znači da bi kladionice sa dugogodišnjim iskustvom, kao što je Olimp, trebalo da rade na poboljšavanju, kako bi zadržali već postojeće i pružili lepu dobrodošlicu novim korisnicima. Međutim, stiče se da menadžment ove kompanije nema prevelike ambicije za rad na poboljšavanju sajta, pa se čini da i sama kladionica stoji u jednom mestu, kao i u svojoj prvoj godini postojanja. Sve prednosti i mane ove kladionice možete pročitati u nastavku ovog teksta.

 

Proces registracije u kladionici Olimp

Poslednjih godina, zahvaljujući ubrzanom razvoju tehnologije, sve popularnije je postalo online klađenje, ali kladionica Olimp je jedna od onih koji su dosta kasnije pokrenuli klađenje putem mreže svojim korisnicima. Bez obzira na to, kada govorimo o procesu registracije, moramo biti iskreni i priznati da kladionica Olimp nudi jedan od najjednostavnijih način za registraciju naloga. Kao što je rečeno, sam proces registracije je lagan za svakoga, pa čak i za igrača koji se prvi put susreće, a ono što je takođe bitna stvar jeste to da nije potreban odlazak u nekoj od njihovih poslovnica da bi završili postupak, već možete sve preko njihovog sajta.

Proces registracije za kladionicu Olimp je objašnjen u nastavku:

 • Kada otvorite glavnu stranicu kladionice Olimp (online.kladioniceolimp.com), kliknite na dugme sa natpisom “Prijava” u gornjem desnom uglu sajta, a kada vam se otvori mali prozorčić izaberite dugme “Registracija”;
 • Klikom na to dugme, otvara vam se novi prozor u kojem je potrebno da se saglasite sa uslovima i pravilima korišćenja sajta kladionice Olimp, a kada to prihvatite, nastavljate sa postpukom registracije naloga;
 • Kada prihvatite uslove, sledi vam treći i ujedno poslednji prozor, gde će se od vas tražiti da unesete osnovne i lične podatke, kao što su: Ime, Prezime, Matični Broj (JMBG), Telefon, Grad i Zemlja, kao i korisničke podatke – E-mail, Korisničko ime i Lozinka;
 • Kada popunite sva tražena polja, potrebno je da kliknete na “Pošalji”;
 • Kada pošaljete formular za registraciju, od vas će se tražiti da aktivirate nalog na sajtu, što se može uraditi putem linka koji ćete dobiti na e-mail adresu.
 • To je ujedno bio i poslednji korak ka registraciji odnosno aktivaciji naloga, a sada postajete registrovani član kladionice Olimp, gde možete početi sa klađenjem.

 

Bankarske opcije u kladionici Olimp

Načini uplate depozita

Sada kada ste se registrovali i napravili nalog u kladionici Olimp, da biste mogli da krenete sa klađenjem i uzmete bonus dobrodošlice, moraćete da izvršite depozit na vašem nalogu. Kada je reč o načinu uplate depozita, neke kladionice na teritoriji Srbije kubure sa uplatnim metodama, ali to nije slučaj sa kladionicom Olimp, koja nas je impresionirala u ovom sektoru, nudeći svojim korisnicima sasvim dobar izbor metoda depozita. Minimalan depozit koji možete da uplatite na svoj nalog je 500,00 RSD. Pa tako, sredstva na vašem nalogu možete dopuniti putem:

 • Debitne i kreditne kartice (VISA, Dina, MasterCard, Maestro);
 • iPay See e-novca;
 • Opštom uplatnicom (u banci, pošti itd).

Načini povlačenja novca

Što se tiče isplatnih metoda, povlačenje sredstava je ograničeno i može se izvršiti putem platnih kartica ili u nekoj od njihovih poslovnica, što nije iznenađujuće, s obzirom da je to slučaj kod većine kladionica na teritoriji Srbije. Ako želite isplatu sredstava na bankovnoj ili kreditnoj kartici, potrebno je da unesete broj vašeg računa, a minimalan iznos podizanja novca sa svog Olimp naloga je 200,00 RSD, a obično je potrebno 2-5 radna dana da vam novac legne na bankovni račun. Ako biste se radije odlučili da podignete novac u nekoj od njihovih poslovnica, moraćete prvo da najavite isplatu putem e-maila, što je loša strana kod ove opcije.

 

Bonus dobrodošlice kladionica Olimp

Kada se radi o ovom segmentu kladionice Olimp, tu smo bili pomalo razočarani, a pre svega zbunjeni. Naime, svi znamo da većina kladionica na svojim sajtovima ima posebne odeljke o promocijama, gde možemo videti kakvi nas bonusi i ostale druge promocije očekuju kod njih. Međutim, taj odeljak o promocijama na sajtu kladionice Olimp nam se nije dopao iz razloga što se bonus dobrodošlice nije promovisao, u trenutku pisanja, dok su ostale promocije rasute po celom sajtu, a morali smo da kontaktiramo njihovu korisničku službu da bi dobili traženi odgovor.

Iskreno, nismo bili impresionirani odgovorom. Uprkos tome što postoji bonus dobrodošlice u kladionici Olimp, on nije za pohvalu, jer iznosi svega 500,00 RSD, dok većina kladionica na teritoriji Srbije nude dosta veće bonuse.. Još zanimljivije, da bi dobili bonus dobrodošlice, vaša prva uplata depozita putem platnih kartica ne sme da bude manja od 500,00 RSD. Pored ovog bonusa, kladionica Olimp je spremila neke promocije koje je moguće videti i kod ostalih kladioničarskih kompanija na teritoriji Srbije.

 

Sportsko klađenje u kladionici Olimp

Kada ste napravili nalog i preuzeli bonus dobrodošlice, pri uplati vašeg prvog depozita, sada možete da se kladite na sajtu. Neke od vas, ponuda sportova na sajtu kladionice Olimp neće previše oduševiti, s obzirom da je dostupno svega 10 sportova, u trenutku pisanja, kao što su: fudbal, košarka, tenis, rukomet, bejzbol, futsal, MMA, odbojka i pikado. Međutim, složićete se s nama da je ponuda itekako konkurentna ostalim kladionicama na teritoriji Srbije, uprkos što je slabija u odnosu na najveće sportske kladionice kao što su Mozzart, Meridian ili MaxBet.

Uživo klađenje je postalo veoma popularna strana sportskog klađenja, opcije za uživo klađenje u kladionici Olimp su odlične. Odeljak za uživo klađenje u kladionici Olimp sadrži sve sportove kao i pre meča, ali kada pristupite ovom odeljku, biće vam dostupno još novih sportova, kao što su Stoni tenis, Badminton, Odbojka na pesku, kao i e-Sportovi, koji su postali veoma popularni u poslednje vreme. Što se tiče koeficijenata u kladionici Olimp, oni su sasvim slični, kao i kod većine kladionice na teritoriji Srbije, ali to neće previše uticati na vas.

 

Rezime kladionica Olimp

Od nedavno, kladionica Olimp je predstavila novi izgled veb sajta u kombinaciji zlatno-crne boje, ali treba reći da im je stari veb sajt još uvek aktivan. Ono što nam se takođe nije dopalo jeste to da kada u Google-ovom pretraživaču ukucate “kladionica Olimp”, prvo na šta možete naići jeste mobilna aplikacija starog sajta.

Međutim, s obzirom da je kladionica Olimp među poslednjima na teritoriji Srbije nastupila na online sceni, ne treba im se ništa zameriti, jer su oni nama ostavili vrlo solidan utisak, pružajući veoma dobre usluge svojim korisnicima, kao što su brza i jedinstvena registracija, mogućnost uplate prvog depozita putem platnih kartica, zatim solidan bonus dobrodošlice i još mnogo toga. Takođe, pohvalili bismo i korisničku službu, koja je dostupna 24/7 i koja će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku – ne duže od 5 minuta. Sve u svemu, ako se odlučite da isprobate kladionicu Olimp, sigurno je da se nećete pokajati.

 

Čitaj više

Olimp kladionica proces registracije
Klađenje na odbojku
Specijal klađenje fudbal
Izbor najboljih sportskih onlajn kladionica u Srbiji 2024.

 • Kakav je i koliki iznos bonusa dobrodošlice Olimp kladionice Srbija?

  Bonus dobrodošlice u kladionici Olimp je smiješan u odnosu na druge kladionicee, iznosi tek 500 dinara. Samim tim ovakav bonus sigurno ne može zadovoljiti novoregisrovane korisnike.

 • Kako da kontaktiram korisničku podršku ?

  Podrška je na live chatu 24/7 za vas, takođe im se možete obratiti putem emaila. Korisnička podrška je veoma brza i efikasna u riješavanju vaših problema.

 • Šta kada ne mogu da se prijavim na Olimp kladionicu Srbija?

  Ukoliko se desi da se ne možete ulogovati na vaš nalog, neophodno je restartovati lozinku. Pošaljete na email korisničke podrške zahtjev za promjenu lozinke i oni će vam poslati novu na email na koji ste registrovali nalog.

 • Kako da uplatim novac na Olimp aplikaciju Srbija ?

  Imate više načina uplate putem aplikacije(Debitne i kreditne kartice (VISA, Dina, MasterCard, Maestro); iPay See e-novca; Opštom uplatnicom (u banci, pošti itd). Odaberete jednu od njih, popunite sve što se traži od vas i novac je na vašem nalogz istog momenta.

 • Kako mogu da provjerim status tiketa ?

  U desnom uglu na dijelu “status tiketa” kucate kod vašeg tiketa odigranog u poslovnici i nakon toga dobijate u kakvom statusu je tiket. Ukoliko igrate online tikete, ulaskom na nalog na dijelu tiketi pronalazite vaš tiket i vidite status tiketa.