Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Oktagonbet kladionica proces registracije u Srbiji

Biamobet registracija

Znate kada čujete da se nešto novo otvorilo i želite da ga isprobate? Kada su u pitanju kladionice, tu postoje puno barijera. Većina nas i kada iskusi nešto novo, uvek vagamo sa prethodnim iskustvima, u našem slučaju sa drugim kladionicama i njihovim ponudama. Šta Oktagonbet može vama kao novom igraču da ponudi kada se registrujete?

Jedna od najmlađih kladionica u Srbiji, međutim odmah su “upecali” nove korisnike tako što su znali šta najviše kladioničare zanima. Kada uđete na njihov sajt, savršena kombinacija tamno-plave i crne boje sa jasno istaknutim belim slovima kojima su ispisani odeljci vas vode do željene destinacije na sajtu.

Iako to vama na prvi pogled deluje kao nebitna stavka, za razliku od drugih kladionica koji su tek počeli da posluju u Srbiji, novim igračima je jako bitan taj prvi utisak i on se najčešće formira putem sajta.

 

Kako funkcioniše Oktagonbet sajt?

Gotovo munjevito učitavanje kada kliknete na Oktagobnet stranici na Guglu, što je slučaj i sa ostalim odeljcima na njihovom sajtu. Nismo se susreli ni sa jednim bagom koji bi nam toliko zasmetao da ne želimo da se upustimo u proces registracije.

Možda najveća konkurentska prednost Oktagonbet kladionice je ponuda kvota. Tu se mogu meriti i sa najjačim kladionicama na našim prostorima – Mozzart, Maxbet, Meridian i tako dalje.

Zaista impresivan potez Oktagonbet kladionice s obzirom da su svoja vrata otvorili tek 2007. godine. Takođe nema naglog obaranja kvota, što je isto značajan faktor ukoliko kladionice žele ne samo da privuku nove igrače, nego i da zadrže postojeće.

 

Kako da se registrujete na Oktagonbet?

Gotovo je sigurno da niko od vas ne voli da popunjava dugačke i zahtevne formulare za registraciju? To ne važi samo za kladionice, već i za bilo šta drugo.

Ko još voli da stoji u redu, čekajući nekoga ko je ispred vas samo da bi stao pored šaltera i popunjavao neki formular, a znate da će vama biti potrebno nekoliko sekundi. Srećom, registracija u Oktagobnet kladionici upravo traje nekoliko sekundi.

Kada uđete na njihov sajt, u gornjem desnom uglu se nalazi jasno istaknut odeljak “REGISTRACIJA.” Za gotovo treptaj oka će vam izaći odeljak na sajtu koji će od vas zatražiti da popunite osnovne podatke o sebi ovim redosledom:

 • Ime
 • Prezime
 • Datum, mesec i godina rođenja
 • Broj mobilnog telefona (bitno je da ovde dodati poziv na broj Srbije +381)
 • E-mail (dva puta)
 • Lozinku koju želite da unesete (dva puta)
 • JMBG
 • Broj lične karte
 • Država
 • Grad
 • Poštanski broj
 • Ulica
 • Broj

Potrebno je takođe da štiklirate da se slažete sa uslovima korišćenja. Nakon kompletiranog procesa popunjavanja osnovnih podataka o sebi, vrlo ubrzo će vam stići link na vašem e-mailu. Morate kliknuti na njega kako biste potvrdili da je vaša mail adresa validna.

Sve u svemu, mlada kladionica Oktagonbet koja se pametnim marketinškim plasiranjem i razumevanjem najvećih potreba kladioničara sigurno probija i pridobija nove korisnike.

 

Čitaj više

OktagonBet Srbija recenzija
Oktagon Bet Android Mobilna Aplikacija
Kako se kladiti na konačan ishod

Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas