Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

OktagonBet sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

2.5/5
Prednosti
 • Funkcionalnost sajta i mobilne aplikacije;
 • Jednostavna i brza registracija;
 • Zadovoljavajuca ponuda sportova;
 • Bet Builder opcija;
 • Visoke kvote;
 • Live chat;
Minusi
 • Nema aplikacija za iOS;
 • Ograničen način isplate sredstava;
 • Mobilna verzija za Android je sporija

U ovom recenziji vam predstavljamo relativno novog igrača u kladioničarskom, a i kockarskom svetu u Srbiji, a to je OktagonBet kladionica, koja je osnovana 2007. sa sedištem u Beogradu. OktagonBet je u vlasništvu firme „Alphapex D.O.O. Beograd“ i ono što je takođe zanimljivo za ovu firmu jeste činjenica da se ona vodi kao uvoznik usluga, što dalje može implicirati saradnju u vidu franšize sa nekom od inostranih kazino kompanija. Naime, OktagonBet kladionica broji oko 60tak njihovih poslovnica, od kojih se većina nalazi u srpskoj prestonici, ali ih ima i širom Srbije. Ovaj kladioničarski brend je postao privlačan i zanimljiv velikom broju igrača za kratko vreme, a njihovu reklamu neretko možemo videti na utakmicama Linglong Superliga Srbije, kao i na sportskim TV kanalima Arene Sport i Sport Kluba.

 

Proces registracije OktagonBet Srbija

Proces registracije u OktagonBet-u je, kao i kod govoto svih kladionica na teritoriji Srbije, istovetan, brz, lak i jednostavan. Dakle, u samo nekoliko koraka moguće je postati korisnik ove kladionice, a sve što je potrebno da uradite je da:

 • Posetite veb lokaciju OktagonBet kladionice na računaru ili mobilnom uređaju;
 • Kliknite na plavo dugme sa belim natpisom “Registracija”, koje se nalazi u gornjem desnom uglu početne stranice;
 • Popunite formular za registraciju sa sledećim podacima – ime, prezime, datum rođenja, broj telefon, JMBG, broj lične karte, država, grad, poštanski broj, adresa stanovanja, kao i e-mail adresa i lozinka;
 • Potvrdite da prihvatate opšte uslove i odbredbe korišćenja, kao i privatnost, a zatim kliknite na dugme “Sačuvaj”.

OktagonBet, kladionice.tv

Nakon toga, stićiće vam e-mail pošta od OktagonBet kladionice na vašu e-mail adresu koju ste uneli pri popunjavanju formulara, putem kojeg ćete izvršiti verifikaciju naloga, klikom na aktivacioni link. Ono što takođe treba napomenuti jeste to da postoji i druga opcija za registraciju, a to je odlazak u nekoj od poslovnica OktagonBet kladionice.

 

Bankarske opcije OktagonBet Srbija

OktagonBet pruža svojim korisnicima prosečan spektar opcija depozita, što nije veliko iznenađenje, kada je reč o kladionicama na teritoriji Srbije. Jednostavno rečeno, opcije za uplatu i isplatu su slične kao u ostalim kladionicama.

 • Prva i najomiljenija opcija online korisnika je uplata sredstava putem platnih kartica, kojima je omogućeno plaćanje – VISA, MasterCard, Maestro i DinaCard karticama i minimalna vrednost uplate iznosi 500,00 RSD.
 • Drugi način uplate sredstava je odlazak do neke najbliže OktagonBet poslovnice. Prilikom odlaska potrebno je da radniku dostavite vašu ličnu kartu, kao i ID vašeg naloga, na kojem će vam izvršiti depozit.
 • Pored ovih najkorišćenijih opcija, uplatu depozita na vaš nalog možete izvršiti uplatom na tekući račun, u pošti, banci ili putem e-banking servisa. Kada se radi o ovom načinu, treba napomenuti da vreme obrade vaše uplate zavisi od banke ili pošte gde je uplata izvršena.
 • Poslednji način, koji se manje-više koristi za uplatu sredstava je putem iPay-a. Vaučer možete kupiti na svakoj trafici, a uplatu istim možete izvršiti bilo gde, ali je obavezno da imate vaučer sa sobom. Kada unesete E-Money PIN, Poslednje tri cifre broja potvrde i Iznos, novac na vašem OktagonBet računu će biti dodat.

OktagonBet, kladionice.tv

Kao i većina kladionica na teritoriji Republike Srbije, tako i OktagonBet ima vrlo malo opcija za isplatu sredstava. Uprkos tome, ovaj kladioničarski brend nudi sasvim solidne opcije isplate sredstava, a to znači da istu možete izvršiti putem uplatnog mesta i tekućeg računa.

 

Bonus dobrodošlice OktagonBet Srbija

U današnje vreme, mnoge kladionice se često trude da privuku nove korisnike sa nekim zanimljivim bonusima dobrodošice, ali takođe im je cilj da zadrže starije članove sa obiljem raznih promocija. To je slučaj i kod OktagonBet kladionice, koja pruža svojim korisnicima širok spektar interesantnih promocija. Međutim, velika zamerka ovom kladioničarkom brendu je to što bonus dobrodošlice, u trenutku pisanja ove recenzije, nije bio dostupan odnosno istekao je.

Nadamo se da će OktagonBet kladionica poraditi na tome da svojim novim korisnicima obezbedi bonus dobrodošlice u bliskoj budućnosti, ali osim toga, ovaj kladioničarski brend nudi razne vrste promocija, a neke od njih su sledeće:

BONUS 308%

Ovaj bonus se isključivo odnosi samo na sportsko klađenje, a svi korisnici ove kladionice stiču pravo na ostvarivanje ovog bonusa u odnosu na broj mečeva na tiketu. Dakle, što je više odigranih mečeva na tiketu to je veći iznos bonusa, a i dobitka. Minimalna kvota na svakom meču mora biti 1,25 ili veća, a da bi ste ostvarili 1% ovog bonusa, potrebno je odigrati najmanje četiri meča na tiketu, dok za maksimalan bonus do 308% je neophodno da priložite 35 mečeva. Da, dobro ste čuli, 35 mečeva možda izgleda kao nemoguća misija, ali ukoliko vam se posreći i te kako se isplati ovaj bonus.

Osim ove promocije (bonusa), OktagonBet kladionica ima u svojoj ponudi i CASH OUT opciju, ali ona je daleko od one cash out ponude koju nudi jedan od najvećih kladioničarskih brendova – Bet365. Dakle, Cash Out opcija omogućava igračima prevremenu isplatu sredstava na računu u bilo kom trenutku, a može se izvršiti pre početka prvog ili u toku poslednjeg meča.

 

Sportsko klađenje OktagonBet Srbija

Verujemo da će se većina korisnika OktagonBet kladionice složiti da je ponuda sportova i te kako zanimljiva. U gornjem delu ekrana klikom na karticu “Klađenje” pristupate celokupnoj ponudi koja vam je na raspolaganju. Pored najpopularnijih sportova (fudbal, košarka, tenis, rukomet, hokej i dr.), nalaze se i manje popularni kao što su MMA, Ragbi Liga, Pikado, Moto Sport, Boks i ostali. Da ne zaboravimo i E-sportove, koji su postali veoma popularni u gotovo svim kladioničarskim listama.

Kao i većina sportskih kladionica na teritoriji Republike Srbije, tako i OktagonBet ima veliku ponudu na fudbalske mečeve, što je i očekivano s obzirom na popularnost sporta, ali ono što treba napomenuti jeste to da i ponuda u košarci ni malo ne zaostaje.

OktagonBet, kladionice.tv

Što se tiče koeficijenata u OktagonBet kladionici, zaista smo iznenađeni sa ovim segmentom, jer sa sigurnošću tvrdimo da su im kvote više u odnosu na konkurenciju, pa nije ni čudo što je ovaj brend postao popularan za vrlo kratko vreme i privukao veliki broj korisnika i igrača.

 

Čitaj više

Oktagon Bet Android Mobilna Aplikacija
Kako pobediti kladionicu i zaraditi pametnim klađenjem
Uplata DinaCard kladionice Srbija