Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Receive

Najveći dobitak na kladionici u Srbiji

Najveci dobici i maksimalna isplata

Danas ćemo obrađivati dve teme koje interesujju mnoge igrače i koje su nekada osnov za odabir u kojoj ćemo se kladionici kladiti.

 

Maksimalna isplata u kladionicama u Srbiji

Jedno od osnovnih stvari koje privlači svakog igrača da uđe u kladionicu, i igra, je isplata. Veliki je broj igrača juri takozvanu „maksimalu“, odnosno maksimalnu isplatu u kladionici sa sto manjom uplatom i njima je u interesu „gađati“ što veće iznose.

Kako su se kladionice razvijale tako se i maksimalni dobitak po kladionicama kretao i rastao, da bi trenutno došao u nekim kladionicama i do basnoslovnih iznosa. Trenutno je na sprskom tržištu otprilike ujednačeno kod najvećeg broja glavnik kladionica i isplata iznosi od 10 do 15 miliona dinara, par slabijih kladionica su na nižim inosima, dok je jedina i najjaća kladionica po tom pitanju, koja odskače od konkurencija, mozzart, sa svojih neverovatnih 50 miliona dinara maksimalne isplate.

Bitno je napomenuti da maksimalne isplate nisu iste za sve tikete, odnosno maksimalna isplata zavisi od igara koje se na njemu igraju. Ovo cu objasniti na primeru jedne od najpoznatijih i najpopularnijih kladionica trenutno za igru u Srbiji, a to je Maxbet. Za maksimalne isplate su uvođene takozvane kategorizacije po tipu događaja na tiketu.

3 kategorije na osnovu kojih je razvrstana isplata

1. Kategorija su samo glavni sportovi i glavne njihove lige i takmičenja:

 • za fudbal samo lige petice i najjače fudbalske lige kao sto su Belgijska, Holandska, Portugalska itd… Svi njihovi kupovi, super kupovi, kao i najjača evropska takmičenja, sto klupska, sto reprezentativna(Liga Šampiona, Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo)
 • za košarku tu spadaju samo NBA liga, Evroliga kao i reprezentativna košarka i njena najjača takmičenja(Evropsko i Svetsko prvenstvo)
 • za tenis su to Grand Slamovi, svi turniri ATP serije 250 i 500, kao i Mastersi i završni masters
 • Poslednje što spada u ovu kateogriju je hokej sa dve svoje glavne lige a to su americki NHL i ruski KHL

To je sve sto spada u prvu kategoriju, i ako Vam svi parovi sa tiketa pripadaju samo ovim dogadjajima onda je maksimalna isplata zaista 12 miliona dinara.

U svakoj sledecoj kategoriji maksimalna isplata opada za po nekoliko miliona.

2. Kategoriju predstavljaju SVE preostale lige i takmicenja glavnih sportova(fudbal, košarka, tenis, hokej) koje nisu obuhvacene u prvoj kategoriji i dodati su sportovi rukomet, odbojka i američki fudbal

3. Kategorija sa dosta manjom maksimalnom isplatom je ona koja obuhvata manje popularne sportove, ukljucujuci sve njihove lige a to su: bejzbol, biciklizam, boks, esport, formula 1, moto GP, odbojka na pesku, pikado, ragbi, pikado, kriket, skijanje, snuker i vaterpolo

U nekom trenutku doslo je to velike ekspanzije klađenja na poene igrača i njihove učinke na meču u vidu specijala i igara VIŠE/MANJE. U početku su se kladionice mučile i imale dosta grešaka u tom polju pa je silom prilika dodataka i 4. kategorija POENI IGRAČA, gde ako igrate tiket sa poenima igraća, znači SAMO JEDAN par možete imati, Vaš tiket ide u 4. kategoriju i maksimalna isplata Vam sa očekivanih 12 miliona, pada na 2 Miliona dinara.

Ova kategorizacija polako izumire, i ne primenjuju je sve kladionice, ali recimo trenutno Maxbet i dalje veliku pažnju daje tome, i drži tu 4. kategoriju tiketa kojih ima sve više, sa tako niskom maksimalnom isplatom. Stoga nemojte da se izenadite ako jurite maksimalu i nije onolika koliku ste očekivali, prvo proverite koje sve parove i takmičenja imate na tiketu.

maksimalni dobitak, kladionica.tv

 

TOP 10 Najboljih kladionica sa najvećim maksimalnim isplatama

 • Oktagon bet: 5 miliona dinara
 • Pinnbet: 6 miliona dinara
 • MerkurXTip: 10 miliona dinara
 • PlanetWin 365: 12 miliona dinara
 • Maxbet: 12 miliona dinara
 • Admiral: 12 miliona dinara
 • Meridian bet: 15 miliona dinara
 • Soccer: 15 miliona dinara
 • Balkan bet: 15 miliona dinara
 • Mozzart: 50 miliona dinara

 

Najveće uplate u kladionicama Srbije

Isto koliko je „sitnijim“ igračima bitno da im „maksimala“ bude sto veća, isto tako je jakim i ozbiljnim igračima bitno da UPLATA bude što veća i da mogu na neki svoj singl i malu kvotu da stave što više moguće para. Kao i sve, i ova kategorija je rasla i napredovala sa vremenom kladionice su ojačale pa su i ove limite podigle.

Recimo maxbet kladionica je jedno vreme primala maskimalno 500 000 dinara za uplatu, ali su podigli taj limit i sada se kod njih može maksimalno uplatiti milion dinara, sto je i neki najčešći limit kod večine(Balkan bet itd…).

To možda nije iznos koji zadovoljava prave ozbiljne igrače, pa ce potražiti druge neke kladionice. Isto kao i kod maksimalnih isplata, i ovde imamo slabije kladionice kao sto je Oktagon koji maksimalno 500 000 prima kao uplatu, ali isto tako imamo i dosta jače kladionice koje za uplatu primaju i do 10 miliona dinara !

Planet win 365 recimo 10 miliona dinara prima kao uplatu na tiket, Soccer takodje, dok neke kladionice jednostavno nemaju tu cifru limitiranu u svom pravilniku i potencijalno se može dogovoriti uz kontaktiranje odgovarajuće odgovorne osobe o prihvatanju velikih uplata na tiket.

 

Čitaj više

Sistemi za klađenje
Prelazi fudbal i kako se kladiti
Najbolje nove online kladionice u Srbiji 2024
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje

Author
Dejan Zarić
Diplomirani softverski inženjer, 4 godine zaposlen u ITu. Osam godina aktivnog klađenja i kladioničarskog iskustva
Article rating
5/5
2 votes