Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Receive

Lucky Six Srbija

lucky 6, kladionice.tv

Lucky six ili žargonski brojke je igra koja je najsličnija lotou kada je u pitanju koncept igre i pravila. U ovoj igri se takođe brojevi nasumično izvlače iz bubnja. Međutim, za razliku od klasičnog lotoa, ova igra je dinamičnija i uzbudljivija, jer nameće brz tempo i traži konstantnu pažnju igrača. Osim toga, lucky six igru odlikuje veoma lepa grafika i mnoštvo raznolikih boja koje se smenjuju na ekranu i upotpunjuju doživljaj.

Veoma brzo nakon prvog pojavljivanja u kladionicama, lucky six postaje veoma popularna, pa je danas gotovo svaka kladionica ima u svojoj ponudi. Neke od njih su lucky six Mozzart, BalkanBet lucky six, lucky six MaxBet i Meridian. Odabir najbolje kombinacije i kako dobiti što veću nagradu glavna su pitanja igrača.

 

Kako se igra lucky six?

Pravila su jednostavna. Princip lucky six 6/48, kao što i sam naziv kaže, je da igrač nasumično bira kombinacije šest brojeva. Brojevi mogu biti od 1 do 48. U svakoj rundi se iz bubnja izvuče 35 broja, a cilj je da se pogodi svih šest. Visinu dobitka određuje trenutak u kome je izvučena šesta, poslednja kuglica. Što ranije budu izvučene sve vaše kuglice, dobitak je veći. Možete uplaćivati više različitih ili iste kombinacije unapred, umesto da uplaćujete jednu po jednu. Na kraju svake runde se vide rezultati, odnosno svi izvučeni brojevi. U nekim kladionicama rezultati se mogu pratiti putem QR koda, kao što je lucky six Maxbet ili lucky six Balkan Bet koji je takođe vrlo popularan.

Vrste opklada koje se mogu igrati na lucky six

  • LUCKY SIX 6/48 GLAVNA IGRA – Kako smo već objasnili, igrač bira 6 broja, od 1 do 48. Ukoliko izvučeni brojevi sadrže njegovih 6 broja, igrač ima dobitan tiket.
  • LUCKY SIX IGRA NA BOJE – Brojevi su podeljeni na osam boja. Ovde je cilj bogoditi kombinacije šest brojeva iste boje.
  • PARNI I NEPARNI BROJEVI – U ovoj verziji zadatak je pogoditi da li će biti veći broj izvučenih parnih ili neparnih brojeva među prvih pet izvučenih.
  • PRVI BROJ PAR NEPAR – Ovde igrač pogađa da li će prvi izvučeni broj biti paran ili neparan.
  • BOJA PRVE KUGLICE – Ovde pogađamo koja će biti boja prve kuglice. Kako imamo osam različitih boja, šansa je jedan prema osam.
  • VIŠE ILI MANJE PRVI BROJ – Igrač pogađa da li će prvi broj imati vrednost veću ili manju od 24.5.
  • JEDAN BROJ – U ovoj igri se bira samo jedan broj, a tiket je dobitan ukoliko taj broj bude izvučen među prvih pet brojeva.

Dodatne funkcije na lucky six:

  • LUCKY SIX SISTEMI – Takođe se mogu igrati sistemski tiketi, gde igrač može odabrati sedam, osam, devet ili deset brojeva.
  • BONUS ZNAK – Pred početak svake igre postavlja se bonus znak na tri različite brojke, koji uvećava dobitak. Ako vaš dobitni tiket ima broj na kome je bonus znak dobitak se uvećava. Balkanbet lucky six na primer ima polja obeležena detelinom. Kada dobitna kombinacija ima jedan broj u polju sa detelinom, dobitak se množi 1.2x, za dva broja u polju sa detelinom, množi se 4x.

 

Lucky six Mozzart

Mozzart kladionica takođe nudi ovu igru u svom asortimanu ponuda. Lucky six Mozzart omogućava minimalnu uplatu od 20 rsd, dok je maksimalna uplata 30.000 rsd. Maksimalna isplata po tiketu iznosi 10.000.000 rsd. Klađenje na lucky six Mozzart moguće je na svim uplatnim mestima ove kladionice, putem web stranice, a ovu mogućnost pruža i Mozzart aplikacija. Igra sadrži tri bonus znaka, gde pogođen jedan znak dobitak množi 2x, dva znaka 3x, a tri znaka 4x. Svi koji uplate tiket za igru Mozzart Lucky Super 6 kvalifikuju se za bonus džekpot, čiji je iznos vidljiv na ekranu.

 

Čitaj više

Mozzart Bet Android Mobilna Aplikacija
Balkan Bet Android Mobilna Aplikacija Pregled
MaxBet sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2022
Greatodds sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2022

Author
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Article rating
4/5
1 vote