Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Balkan Bet sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

3.8/5
Prednosti
  • Vrlo lep i pregledan sajt
  • Poseduju Android i iOS aplikaciju za mobilne uređaje
  • Vrlo niska margina za klađenje
  • Odlična ponuda sportova i takmičenja
  • Uživo klađenje funkcioniše veoma dobro
  • Vrlo ažurna korisnička podrška
Minusi
  • Nedostatak Bonusa Dobrodošlice
  • Mali izbor metoda za plaćanje
  • Sajt bi mogao da izgleda malo modernije

Balkan Bet je jedna od starijih kladionica u Srbiji i posluju još od davne 2000. Godine. Za to vreme imali su perioda stagnacije ali danas preduzimaju mere koje su potrebne kako bi promovisali svoj brend i sve što imaju u ponudi. Poseduju više od 150 lokala u državi koji su poznati po dobroj usluzi. Osim klađenja i kockanja moći ćete da popijete omiljeno piće ili posmatrate razne sportske događaje.

2016. Godine kreirana je i web stranica pa su igrači omogućeni da se klade i online. Vlasnici ove kompanije su možda malo kaskali i kasnili sa tim vidom klađenja koji je najpopularniji skoro desetak godina ali sada stavljaju akcenat na to i pokušavaju da unapređenjem privuču nove korisnike, ali i da sačuvaju one stare korisnike koji se ovde klade dugi niz godina.

U ovoj recenziji probaćemo da Vam prenesemo utiske šta je to što je dobro kod kladionice Balkan Bet a na kojim segmentima bi mogli malo više da porade.

 

Proces Registracije na BalkanBet Srbija

Kako biste postali korisnik BalkanBet morate prvo da se registrujete. To možete učiniti tako što ćete posetiti glavni meni i kliknuti na žuto dugme Registracija u gornjem desnom uglu. Čini se kao da ovde ima nešto više polja za popunu nego kod ostalih kladionica ali uglavnom sve se svodi na isto. Redom, Ime i Prezime, Datum rođenja, Adresa, JMBG potom lozinka i Vaša e mail adresa. Korisničko ime je ono što u slučaju ove kladionice nije potrebno. Kada popunite sve podatke neophodne je da štiklirate da se slažete sa uslovima korišćenja i kliknete na dugme potvrdi. Nakon uspešne registracije dobićete aktivacione link na mejl i nakon klika postajete registrovan korisnik.

Balkan Bet, Kladionice TV

 

Uplata i Isplata Balkan Bet Srbija

Na Balkan Bet kladionici možete uplatiti novac na nekoliko načina. Postoji mogućnost uplate Platnim karticam Visa, Maestro, DinaCard, MasterCard, direktno sa Tekućeg računa, sa iPay/PaySafe karticom ali i raznim Vaučerima. Minimalna uplata je 100 dinara i ovaj proces je vrlo jednostavan.

Balkan Bet, Kladionice TV

Kada se radi o Isplati ni Balkan Bet nije izuzetak kada se radi o domaćim kladionicama. Nude samo dva načina isplate. Na Tekući račun i direktno u jednoj od poslovnica. Ono što biste trebali da znate je da ćete pre prve Isplate novca morati da odradite punu Verifikaciju naloga. Potrebno je da preko potvrde identiteta dostavite obostranu uslikanu ličnu kartu dok ste prijavljeni na sajt. Najbolje je da ovo odradite odmah nakon registracije.

Balkan Bet, Kladionice TV

 

Bonus Dobrodošlice Balkan Bet Srbija

Ono što možda i najviše interesuje nove korisnike jesu Bonusi koje kladionica nudi a Balkan Bet je tu pomalo razočarao jer ne postoji Bonus dobrodošlice. To možda i odbija igrače da kreiraju nalog u ovoj kladionici. Ipak postoje određene promocije kada krenete da se kladite. Kao na primer pokloni u vidu besplatnih tiketa za uživo klađenje i najpopularnije mečeve za taj dan ili kolo. Postoje i opcije da na tikete sa većim brojem parova pojačate kvotu.

Sa vremena na vreme Balkan Bet udeli pokoji Free Bet i postoji Cash Back opcije kao kod nekih drugih kladionica, ali generalno ponuda Bonusa je dosta slabija nego u nekim drugim kladionicama što ne znači da se menadžment kompanije neće u budućnosti pozabaviti ovim segmentom koji je veoma bitan za što bolje poslovanje.

 

Sportsko Klađenje Balkan Bet Srbija

Mora se priznati da je Balkan Bet web stranice vrlo lepo i vešto napravljena. U Meniju na vrhu stranice možete birati da li ste zainteresovani za celokupnu ponudu, klađenje uživo ili pak želite da se oprobate sa Slot ili Virtuelnim igrama. Na levoj strani menija naći ćete ponudu sportova i takmičenja. Prva po redu je Top Ponuda sa najpopularnijim događajima za klađenje u ovom trenutku.

Nakon toga ide Promocija Super Tip gde možete da odaberete jednu utakmicu sa većom kvotom nego u standardnoj ponudi. Kladionica Balkan Bet ima zaista veliki izbor igara tako da ćete ovde osim glavnih sportova poput Fudbala, Košarket, Tenisa, Rukometa naći i neke E Sportove kao što su Counter Strike, League of Legends ili Starcraft. Pikado i Stoni Tenis su takođe jedan od mogućih odabira.

Balkan Bet, Kladionice TV

Što se tiče kvota Balkan Bet je jako konkurentan i to im je jedna od jačih strana. Upoređivao sam kvote za najjače fudbalske lige i recimo jači su na tom polju od MaxBet. Marža je oko 5% što je zaista sjajno za sve oni koji se bave dugoročnim stanjem svog računa, dok je za neke niže lige oko 7% što isto tako nije mnogo. Takođe, Balkan Bet često ima vrlo dobru ponudu za NBA ligu i kvote iznad proseka. Ukoliko se kladite u Srbiji i potrebne su vam neke manje praćene, niže lige i mečevi, takozvana egzotična tržišta i po svoj prilici najlakše ćete ih naći u Balkan Bet.

Uživo klađenje je takođe još jedan segment koji je vrlo lepo kreiran na sajtu. Možete da gledate mečeve u Live prenosu i kladiti se na njih u isto vreme što svakako olakšava klađenje i donosi bolji doživljaj.

Do pre izvesnog perioda kladionica Balkan Bet nije imala razvijene aplikacije i samo običnu mobilnu verziju, ali sada u ponudi imaju Aplikaciju i za Android ali i iOS korisnike. Svakako jedna vrlo pozitivna stvar.

Korisnička podrška Balkan Bet kladionice je jedna od najboljih u zemlji. Lično, volim da isprobam to kod svake kladionice, i na jedno od pitanja dobio sam odgovor u roku od tridesetak sekundi. Live Chat radi neprestano, možete ih kontaktirati na mejl, viber, telefonskim pozivom pa čak i na društvenim mrežama. Desetka za ovo.

Balkan Bet ima veliki broj uplatnih mesta širom zemlje, i njihova uplatna mesta omogućavaju vam da odigrate tiket ali i popijete piće gledajući neku utakmicu. Maksimalna isplata u ovoj kladionici j15 miliona dinara.

 

Rezime Balkan Bet Srbija

Balkan Bet je svakako jedna od najboljih kladioncia u Srbiji i ne može im se naći mnogo toga negativnog. Iako su mnogi sumnjičavi na početka kada vide da ne donose pogodnosti poput Bonusa Dobrodošlice i ne tako angažovane reklamne kampanje, ipak je ovo kladionica sa kojom ćete tek kada krenete da je koristite videti da ima dosta pozitivnih strana i da je u mnogim segmentima jednaka, pa čak i bolja od konkurencije. Kvote su im jedne od najjačih u okruženju i pariraju po tome mnogim priznatim evropskim i svetskim kladionicama.

Ova kompanija posluje već više od 20 godina na teritoriji Srbije i imaju veliki kredibilitet tako da je Vaš novac ovde siguran. Licencirana je i potpuno legalna. Ono što mi se jako svidelo jesu njihove mobilne aplikacije i korisnička podrška. To su jako bitni detalji koji donose veliki broj korisnika i evidentno je da se Balkan Bet trudi na tom polju.

Moguće je da se Balkan Bet ne bavi baš puno time kako da privuče nove korisnike i to je nešto na čemu treba da rade u narednom periodu, međutim za one koji se upuste u doživljaj otkrivanja shvatiće da je ovo jedna od najboljih kladionica u Srbiji i vrlo lako će postati stalni klijent.

 

Čitaj više

Potpuni proces registracije za kladionicu Balkan Bet Srbija
Balkan Bet Android Mobilna Aplikacija Pregled
Balkan Bet iOS Mobilna Aplikacija Pregled