Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Receive

Planetwin365 sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

1.8/5
Pluses
 • Vrlo lepo dizajniran sajt
 • Bogata ponuda takmičenja i igara
 • Solidne kvote na TOP takmičenjima
 • Vrlo dobro odrađeno uživo klađenje
 • Nekoliko licenci za rad i jak kredibilitet
Minuses
 • Ne postoji Bonus dobrodošlice
 • Nema mobilnih aplikacija
 • Samo dva metoda za onlajn uplatu novca

Planetwin365 je austrijska kompanija koja radi na tlu Srbije od 2011. Godine. To je dosta priznat brend u industriji klađenja jer ima preko 1000 poslovnica u evropskim zemljama što ih čini jednom od najvećih evropskih kladionica. Najviše poslovnica imaju u Austriji i Italiji a Srbija i Crna Gora su jedne od zemalja na koje su takođe proširili poslovanje.

Da se razumemo, njihova ponuda i promocije se dosta razlikuju ovde nego što je to slučaj sa matičnom zemljom. Primetno je da pošto je ova kompanija osnovana 2000-ih godina verovatno probala da iskoristi na neki način rejting poznatije kladionice aluzijom na naziv i dodavanjem 365 ali to je nešto što je manje bitno. U ovoj recenziji pokušaćemo da se na potpuno pošten način osvrnemo na sve karakteristike ove platforme za klađenje kao i prednosti i mana koje imaju, a ponekad ih i uporedimo sa drugim kladionicama.

 

Proces registracije na Planetwin365 Srbija

Registracija na sajt je prošla bez ikakvih problema. Ono što mi se sviđa jeste to da postoji samo jedna kartica za registraciju na kojoj unosite sve podatke i potvrđujete. Da biste uopđte otvorili formular potrebno je da u gornjem desnom uglu sajta nađete zeleno dugme REGISTRACIJA i kliknete na njega. Uobičajeni podaci Ime i Prezime, datum rođenja, adresa.. Pored toga potrebni su broj vašeg JMBG i lične karte. Takođe i broj telefona kao i korisničko ime i mejl na koji će vam nakon potvrde pristići aktivacioni link na koji kada kliknete postajete registrovani član. Spremni ste za igru! Valja napomenuti da će vam kladionica u jednom trenutku potraživati dokaz o identiteu a možda i adresi stanovanja tako da ćete trebati da pošaljete prednju i zadnju stranu lične karte na njihov mejl, kao i neki račun za domaćinstvo koji se vodi na Vaše ime. Ovo se zna desiti kada zahtevate isplatu. Možda ne bude baš na prvoj ali na nekoj sledećoj će se sigurno desiti. Zato je dosta dobro da to uradite odmah kako se kasnije ne biste morali maltretirati.

Planetwin365 recenzija, kladionice.tv

 

Uplata i Isplata Planetwin365 Srbija

Kada kliknete na Vaše ime u gornjem desnom uglu nakon logovanja na nalog, ući ćete na profil stranicu. Jedna od opcija je Uplata/Isplata u gornjem meniju. Kladionica Planetwin365 nema mnogo sredstva plaćanja i to je jedna od mana, svakako. Trenutno je na raspolaganju jedino uplata platinum karticom. Visa, MasterCard, Maestro i DinaCard su kartice koje su omogućene. Minimalna vrednost uplate je 800 dinara i po tome je ova kladionica u malo nepovoljnijem položaju jer mnoge kladionice imaju 500 pa čak i 200-300 dinara minimalne uplate. Što se isplate novca tiče moguće je povući sredstva na tekući račun ili na nekom od uplatnih mesta koje ova kompanija ima po Srbiji.

 

Bonus dobrodošlice Planetwin365 Srbija

Iako većina kladionica ima neki Bonus dobrodošlice to nije slučaj i sa Planetwin365. Na razočaranje mnogih potencijalnih korisnika oni u ponudi nemaju neku promociju koja će motivisati igrače da uplate prvi depozit ili se registruju.

Jedini Bonus koji u ovom trenutku postoji na sajtu jeste bonus na broj odigranih parova. Pa tako postoji uvećanje kvote srazmerno broju odigranih parova na tiketa. To uvećanje može da naraste čak i do 400%. Ovo je naravno još uvek nedovoljno da bi bili u konkurenciji sa nekim jačim kladionicama na ovdašnjem tržištu i svakako će morati da razmišljaju o tome u budućnosti jer mnogi igrači i oni rekreativni ali i polu profesionalni vode se onim da prevagu za registraciju u neku kladionicu predstavlja Bonus, pa se čak ide i dotle da se bira kladionica sa boljim Bonusom tako da ove koje nemaju nikakav automatski otpadaju.

 

Sportsko klađenje Planetwin365 Srbija

Na sajtu ove kladionice dominiraju plava i žuta boja. Prijatan dizajn i odlična navigacija u potpunosti olakšavaju novim korisnicima samo iskustvo na sajtu. Planetwin365 ima dosta bogatu ponudu sportova i takmičenja kao i tržišta na kojima možete da se kladite. Za neke događaje može da se desi da postoji i 500+ različitih igara pa je po tome ova kladionica u vrhu na ovim prostorima.

Što se tiče kvota na sajtu one se nekako utapaju u prosek i definitivno su manje od recimo Mozzart i MaxBet ali mogu da odgovore na zahtev prosečnih igrača. Kada se radi o nekim jačim takmičenjima poput TOP liga ili Lige Šampiona one su značajno veće i to dosta znači u privlačenju novih igrača. Pored uobičajenih opklada postoje i specijalne opklade na sajtu što je dosta interesantno čime Planetwin365 pokazuje da su poznata evropska kladionica. Poput opklada ko će biti novi Džejms Bond ili ko će pobediti na pesmi Evroviziji ili neki politički događaji poput izbora u pojedinim državama.

Uživo klađenje je jedna od stavki koja funkcioniše veoma dobro i na ovom polju Planetwin365 može da odgovori najboljim kladionicama u Srbiji. Tu je Match Tracker koji Vam omogućava praćenje toka meča i statistiku. Cash Out za uživo klađenje je nešto što bi kompanija mogla da razmotri kao dodatni segment.

Kompanija trenutno nema mobilne aplikacije za područje Srbije tako da je na mobilnim uređajima moguće da pristupite samo preko web verzije.

Još jedna negativna stvar za ovu kladionicu moglo bi da bude to što nema instant korisničke podrške već morate da pišete na mejl. Vreme čekanja nije veliko i relativno brzo se dobija odgovor u roku od sat vremena.

Planetwin365 recenzija, kladionice.tv

 

Rezime Planetwin365 Srbija

Deluje kao da se ova kladionica dosta utopila u prosek. Postoji pozitivnih segmenata ali izgleda kao da im oni ključni kojih možda ima manje ne idu na ruku. Bonus dobrodošlice i nepostojanje mobilnih aplikacija ne idu sa kladionicama u 21. Veku osim ako niste Pinnacle kojem Bonus nije potreban jer imaju sjajne kvote i azijske hendikepe.

Planetwin365 za neke može biti ok ali za veliki broj je takođe dosta razočaravajuć kao kladionica koja je došla u Srbiju iz razvijene evropske države.

Pomalo nije jasno na šta se Planetwin365 onda oslanja i koji su njihovi aduti ukoliko žele da ostvare uspeh u ovakvoj bari punoj krokodila kada su u pitanju kladionice u Srbiji. Želimo im da unesu neko osveženje i novine u budućnosti a do tada im sledi ocena za nijansu manja od prosečne

 

Čitaj više

Potpuni proces registracije za kladionicu Planetwin365 Srbija
Uplata DinaCard kladionice Srbija
Kako pobediti kladionicu i zaraditi pametnim klađenjem

 • Kako da uplatim novac na Planetwin365 Aplikaciju?

  Kliknete na opciju Depozit, a zatim opciju za plaćanje i položite svoj depozit u iznosu koji želite. Plaćanje je moguće preko Visa, Dina, Mastercard i putem bankarskih transakcija.

 • Kako da proverim Planetwin365 status tiketa?

  Status tiketa je moguće proveriti direktno kod operatera na uplatnom mestu ili na sajtu kladionice. U gornjem levom uglu ispod opcije Brzi linkovi se nalazi polje Status tiketa. Za proveru je potrebno uneti kod i pin tiketa koji se nalazi na listiću.

 • Koje je radno vreme Planetwin365 kladionica?

  Širom Srbije postoji više od 80 uplatnih mesta ove kladionice a radno vreme je različito u zavisnosti od lokala. Uglavnom je to 09-23h, ali postoje i par lokala koji su otvoreni 24 sata.

 • Kako da kontaktiram korisničku podršku?

  Korisniču podršku možete da kontaktirate isključivo preko E-maila korisnicki@ibet365.rs. Live chat opcija ne postoji.

 • Šta se dešava kada je odložena utakmica na tiketu kladionice Planetwin365?

  U slučaju odlaganja ili prekida sportskog događaja koji je predmet opklade, taj događaj smatraće se validnim ukoliko se okonča u naredna 48 sati (tri meseca u slučaju Anteposta). Ukoliko se događaj koji je predmet opklade ne odigra u predviđenom vremenskom roku ili na navedenoj lokaciji ili ukoliko takmičar, tim ili učesnik ne učestvuje u događaju koji je predmet opklade, ta opklada smatraće se nevažećom. Sportski događaj koji je predmet opklade i prekinut je iz bilo kog razloga (čak i ukoliko se do dogodi u poslednjem minutu), a ne nastavi se i okonča u predviđenom vremenskom roku biće validan samo ako je ishod opklade već ostvaren na terenu, u trenutku prekida, u suprotnom će se smatrati nevažećim

 • Koje bonuse nudi kladionica Planetwin365?

  U ponudi je bonus na broj odigranih para na tiketu sa pojedinačnom kvotom većom od 1.25. Taj bonus se kreće od 5% sa minimalnih 4 utakmica, do maksimalnih 400% bonusa na tiketu sa 35 para. Tu je i Happy Hour gde se bonus uvećava za dodatnih 3% u periodu od 09-10h i 21-22h.