Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Meridian iOs Aplikacija Srbija Pregled

IOS aplikacija, Kladionice TV

Igranje tiketa ili kazino igara putem mobilnog telefona je izrazito popularno u poslednje vreme. Kladionice u Srbiji se pridružuju tom trendu! Meridian je razvio aplikaciju za iOs na kojoj možete uživate u ovoj aktivnosti.

Pre nego što počnemo sa samim pregledom, moramo napomenuti jednu stvar. iOs aplikacije za klađenje, u globalu, su mnogo jednostavnije sa skidanje. Android, odnosno Gugl, ima svoju politiku koja zabranjuje aplikacije za klađenje. Na uređajima kao što je iPhone, taj problem ne postoji.

 

Kako Skinuti Meridian Kladionica iOs Aplikaciju?

Verovali ili ne, ovde postoji samo 3 koraka koja morate da prođete i ona su veoma jednostavna. Uđite na App Store i ukucajte Meridianbet.rs. U ponudi će vam izaći aplikacija koja je razvijena od tima stručnjaka koje je Merdian angažovao. Nakon toga, samo kliknite na dugme “preuzmi” ili “get” i sačekajte da se proces završi. Koliko će trajati zavisi od brzine vašeg interneta. U najvećem broju slučajeva, skidanje traje nekoliko sekundi. Nakon toga, kliknite na “install” i to je to.

 

Registracija/Prijava Putem Aplikacije

Ukoliko niste napravili nalog do sada, onda idite na dugme “Registruj Se”. To dugme će se pojaviti čim otvorite aplikaciju nakon skidanja. Biće potrebno da unesete neke od ličnih podataka kao što su ime i prezime, validan email, šifru koju ćete koristiti (2 puta kao potvrdu, mora imati najmanje 6 karaktera), JMBG, broj telefona, itd. Nakon što popunite sve ovo, preporučujemo da proverite da li su svi podaci ispravni.

Pri dnu registracionig polja, biće dve stavke koje ćete morati/možete da potvrdite.

Meridian, kladionice.tv

Klađenje u Srbiji je zakonom zabranjeno maloletnicima. Iz tog razloga, to polje je obavezno potvrditi, a i vaš JMBG će taj podatak potvrditi. Osim toga, možete, a i ne morate, potvrditi da li želite da dobijete informacije o promocijama koje sajt nudi. Nema razloga da te podatke ne primate na mejl jer Meridian često ume da bude velikodušan sa bonusima za klađenje.

Što se tiče prijave korisnika koji već imaju nalog, stvari su proste! Idite na dugme “Prijavi se”, unesite korisničko ime i šifru i to je to.

 

Opcije za klađenje putem Meridian Kladionica iOs Aplikacije

Kada pristupite početnoj strani aplikacije, videćete sa leve strane tri crtice. Ukoliko kliknete na njih, otvoriće se meni podeljen u nekoliko kategorija. Prva na listi je, naravno, sportsko klađenje.

Meridian, kladionice.tv

Kao što možete videti, tu možete kliknuti na dugme sportovi gde će vam se sve ponude prikazati. Možete kliknuti i na uživo ukoliko ste fan live klađenja, a možete kliknuti i na dugme “danas” gde ćete videti kvote i utakmice samo na današnji dan.

Osim sportskog klađenja, postoje još tri podele na ovoj padajućoj listi

  • Slotovi
  • Brojevi
  • Virtuali

Ukratko, pod kategorijom slotovi nisu samo slotovi već su tu i igre kao što su rulet i blekdžek. Pod kategorijom brojevi se podrazumevaju igre kao što su Lucky 6, Lucky 5, itd. Ovo su opuštajuće igre koje ne zahtevaju nikakvo znanje. Odaberite kombinaciju ili više njih i čekajte da kolo počne. Na kraju, pod sekcijom “Virtuali”, se mogu naći trke konja i pasa i ostale simulacije nekih opcija za klađenje. Drugim rečima, biće vam u ponudi sve igre koje možete naći u bilo kojoj Meridian ekspozituri.

 

Poslednja Sekcija – FAQ

Nakon svega pomenutog, poslednja stavka na meniju je FAQ. Verujemo da će vam u nekom trenutku trebati stručna pomoć nekog od zaposlenih. Problem ne mora nužno da bude veliki, ali korisnik neće uvek biti u mogućnosti da ga reši sam. Iz tog razloga, tu je FAQ sektor gde možete izabrati jednu od tri opcija.

Dugme “pomoć” će vas odvesti do stranice najčešćih pitanja koje su korisnici pre vas imali. Može se desiti da ćete tu naći odgovor. Dugme promocije neće biti od pomoći ovog tipa. Međutim, tu ćete moći da vidite koje sve nagrade se nude za naredni period u Meridian kladionici. Na kraju, tu je i kontakt opcija koja je, po našem mišljenju, veoma interesantna. Pogledajte sliku ispod!

Meridian, kladionice.tv

Retko koja kladionica dozvoljava ovoliko načina komunikacije sa korisničkom podrškom. Iako radno vreme korisničke podrške nije 24-časovno (to možemo uzeti kao manu), u periodu od 7 ujutru do 3 popodne, moći ćete da kontaktirate odgovorna lica na 8 razlićitih načina prezentovanih na slici. Dobra je stvar što su telefonski razgovori potpuno besplatni (odnosno, postoji besplatna linija).

 

Zaključak

Po našem mišljenju, Meridian iOs aplikacija je odlična! Osim male zamerke na radno vreme korisničke podrške, druge probleme nismo mogli da nađemo. Dizajn je stvar ukusa, pa to nećemo komentarisati. Sa strane praktičnosti aplikacije, dajemo samo visoke ocene!

 

Čitaj više

MeridianBet Recenzija Srbija
Bonus Dobrodošlice MeridianBet Srbija
Sve informacije o procesu registracije u Meridianbetu
Meridian kladionica Android aplikacija

Autor
Ilija Milošević
Rođen u Nišu, 4 godine iskustva sa pisanjem sadržaja o klađenju. Teme koje pokrivam su saveti za klađenje, recenzije kladionica i kazina koje posluju u Srbiji i inostranstvu, kao i najava sportskih događaja
Rejting ovog članka
4/5
1 glas