Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Melbet sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

4.3/5
Bonus
100% Bonus na prvi depozit do 100 EUR
Melbet kladionica Srbija Kladionica Melbet jedna je od novijih u industriji sportskog online klađenja. Kako rastu i razvijaju se tako…
Prednosti
 • Vrlo lep i funkcionalan dizajn
 • Veliki broj metoda uplate i isplate novca
 • Nekoliko načina registracije naloga
 • Android i iOS aplikacije u funkciji
Minusi
 • Česte korekcije kvota
 • Malo teži bonus uslovi

Melbet je jedna od novijih kompanija u industriji kocke i klađenja koja je osnovana 2012. Godine. Sedište je na Kipru a poseduje i kladioničarsku licencu države Kurakao. Iz godine u godinu ovo je kladionica koja pojačava svoje prisustvo na globalnoj mapi pa je dostupna i korisnicima iz Srbije i regiona. Posluju na mnogim jezicima pa tako možete pronaći i srpski, hrvatski kao dostupne jezike za navigaciju na samom sajtu.

U sledećim redovima ovog teksta na Kladionice TV iznećemo na sto sve ono što smo primetime kod ove kladionice a bitno je potencijalnim igračima kao što je ponuda sportova i takmičenja za klađenje, kvote, bonusi dobrodošlice i promocije, kompletna funkcionalnost sajta kao i načini na koji možete izvršiti depozit i podignete novac sa ove kladionice.

 

Proces registracije za Melbet Srbija

Prvo što bi trebalo da učinte je da uđete na glavnu stranicu Melbet kladionice. Na vrhu stranice videćete dugme registruj se na koje kada kliknete pokreće se proces registracije i otvara Vam se formular. Ono što je veoma dobro, postoji nekoliko načina registracije. Jednim klikom, telefonskim brojem, preko mejl adrese ili neke društvene mreže.

Ukoliko se opredelite za registraciju jednim klikom dalje ćete navesti zemlju u kojoj ste registrovani i prebivalište, valutu kojem ćete se kladiti. Preko telefonskog broja – potrebno je uneti telefonski broj koji koristite, lozinku koju ćete imati za sam sajt, birate takođe i bonus, potvrđujete uslove korišćenja same kladionice.

Treća mogućnost, mejlom – za početak birate zemlju prebivališta, potom popunjavate ime i prezime, valutu za klađenje za koju morate da budete posebno oprezni jer je naknadno ne možete menjati, lozinku za sajt, vaš mejl, birate bonus i telefonski broj. Poslednji način je preko neke od društvenih mreža, preko google ili facebook na primer, automatski će biti očitano Vaše ime i prezime. Ovo je možda i najlakši proces registracije.

 

Uplata i isplata novca Melbet Srbija

Kao i u većini stranih kladionica i ovde smo naišli na veliki broj mogućnosti depozita i isplate novca sa kladioničarskog računa. Pored Visa i Mastercard sa kojima ipak nike moguće plaćanje iz Srbije, moći ćete na neke posredne načine da izvršite uplate preko ewallet, to jest popularnih elektronskih novčanika kao što su Skrill, Neteller, EcoPayz. Naravno moguće je uplate izvršiti i Bitcoinom koji postaje sve učestalije sredstvo plaćanja u kladionicama.

Što se tiče isplate novca, nakon što verifikujete svoj račun i pošaljete neki dokaz o identitetu biće Vam otključana i ova opcija a moguće je da isplatite novac na sličan način kako i uplaćujete. Preko Skrill, EcoPayz, Neteller, Bitcoin ili drugih podržanih kripto valuta. Minimalna isplata je samo 10 eur i usluga je vrlo brza.

 

Bonus dobrodošlice Melbet Srbija

Ono što jako može da raduje potencijalne nove korisnije je to da Melbet nudi Bonus dobrodošlice od 100% na prvi depozit, maksimalno do vrednosti od 100 EUR u dinarskoj protivvrednosti ukoliko se kladite dinarima ili 130 EUR ukoliko iskoristite promo code. Ovaj Bonus se dodeljuje na kladioničarski račun odmah nakon prve uplate. Potrebno je da 5 puta obrnete Bonus novac kako bi Vam bio na raspolaganju. Svaka opklada mora da sadrži 3 događaja sa kvotama preko 1.40. Ovaj Bonus dobrodošlice morate iskoristiti u roku od 30 dana nakon registracije inače će biti poništen.

Pored Bonusa dobrodošlice postoje još neke promocije kao što su besplatne opklade od 20 i 10 dolara ukoliko postavite prvu opkladu preko računara ili mobilnog telefona, razni rođendanski bonusi i promocije koje se menjaju iz nedelje u nedelju i možete proveriti uvek na samom sajtu šta je novo i kakvu će promociju ponuditi kladionica Melbet.

 

Sportsko klađenje Melbet Srbija

Veb stranica Melbet kladionice je u crno žutom ruhu. Dizajn je vrlo prefinjen a navigacija laka i sigurni smo da će ovo biti jako prijatan sajt za korišćenje većini korisnika. U središnjem delu početne stranice prikazani su najpopularniji događaji. Na desnoj strani ekrana možete da birate jedan od 40 i nešto jezika na koje je sajt preveden.

Kada je reč o ponudi i sportskom klađenju u Melbet kladionici ona prosto ostavlja bez daha. Osim fantastične ponude za top fudbalske lige i preko 1500 različitih tržišta po meču, ovde možete pronaći i super egzotične lige od Hondurasa, Gvatemale pa čak do Sudana i Kambodže. Faktički pokrivene su sve zemlje sveta koje imaju kakav takav fudbal.

Pored fudbala, košarke, tenisa i tih poznatijih sportova u Melbet možete da se kladite i na trke konja, pikado, odbojku na plaži, snuker, biathlon i sijaset manje poznatih sportova. I u ovom smeru ponuda kladionice Melbet je vrlo bogata.

Poslednja jako bitna stvar oko ponude jeste da Melbet ima opširnu sferu Esports klađenja pa možete naći Counter Strike, FIFA, Mortal Combat, Dota 2 a pronaći ćete i neke društvene brze igre poput Domina, rulet, kamen papir makaze i druge zanimljivosti.

 

Uživo klađenje i aplikacije

Uživo klađenje na sajtu daje dosta mogućnosti. Svi glavni sportovi su podjednako zastupljeni i osim fudbala možete naći i dosta teniskih i košarkaških mečeva. Ono što je još bolje jeste da ih možete pratiti uživo i Melbet je po ovome u samom vrhu kladioničarskog sveta.

Postavljanje opklada prolazi bez većih problema. Sa leve strane ekrana birate mečeve a skroz desno Vam se u isto vreme kumulira tiket sa parovima. Možete videti ukupnu kvotu svakog trenutka i kada se odlučite za visinu uloga jednostavno potvrdite tiket.

Melbet poseduje Android i iOS aplikaciju i ovo je jedan od velikih pluseva za svaku kladionicu. Možete ih skinuti na zvaničnom sajtu kladionice.

Na Melbet stranici postoji obilata korisnička podrška. Za brza pitanja možete kontaktirati chat podršku a takođe možete pisati i na mejl i saznati sve što vam treba.

 

Melbet kladionica zaključak

Naišli smo na ne tako poznatu stranu online kladionicu, ali kladionicu koja ima dosta mogućnosti da pokrene jako dobar biznis u narednim godinama. Imaju Bonus dobrodošlice koji je jako bitan za dovođenje potencijalnih korisnika. Imaju dosta funkcionalan sajt sa bogatom ponudom sportova, liga i igara. Na sve to su pridodali i aplikacije za Android i iOS operativne sisteme. Ima desetak metoda uplate i isplate novca, a korisnička podrška odrađuje dobar posao iako se ponekad malo duže čeka na odgovor.

Sve u svemu oni najosnovniji uslovi su ispunjeni da Melbet ne dobije samo prelaznu ocenu već ocenu blizu vrha svetskih kladionica. Naravno, potrebno je vreme da bi se pokazalo da mogu da rade u kontinuitetu a to je i najteži zadatak kada su u pitanju manje kladionice koje nisu dugo na tržištu. Melbet bi trebalo da izgradi odnos sa igračima kreirajući malo bolje kvote i bonus uslove.

 

Čitaj više

Melbet kladionica Srbija proces registracije
Uplata VISA karticom u kladionicama u Srbiji
Klađenje na NFL

 • Kako da zakažem isplatu putem aplikacije?

  Periodi za isplatu novca se razlikuju od načina isplate koji odaberete. Sa metodima kao što su Skrill, Neteller, Qiwi i EcoPayz možete dobiti novac za manje od 15 minuta. Međutim, kreditnim/debitnim karticama može biti potrebno od 3-7 radnih dana. Za početak, morate da otvorite Melbet-ovu mobilnu aplikaciju i prijavite se na svoj nalog da biste zakazali isplatu sredstava. Zatim, posetite odeljak “Moj nalog” i pronađite opciju “Isplata (Povlačenje)”. Nakon toga, izaberite način isplate sredstava i unesite iznos koji biste želeli da povučete.

 • Kako da ostvarim pravo na bonus dobrodošlice u Melbet kladionici?

  Igrači koji su upravo postali novi korisnici Melbet kladionice imaju idealnu priliku da preuzmu 100% bonus dobrodošlice. Na vama je samo da se registrujete i uplatite najmanje 100 RSD za vaš prvi depozit, kako biste ostvarili pravo na bonus dobrodošlice. Bonus mora da se uloži 8 puta, a svaki tiket mora da sadrži najmanje 6 mečeva.

 • Kakav je i koliki iznos bonusa dobrodošlice?

  Melbet ima sličan bonus dobrodošlice kao i većina najpopularnijih kladionica. Da biste dobili 100% bonus dobrodošlice u Melbet kladionici, vaš prvi depozit ne sme biti manji od 100 RSD. Preporuka je da uložite veću svotu novca na prvi depozit da biste u potpunosti mogli da iskoristite bonus za koji možete dobiti do maksimalnih 11,000 RSD.

 • Da li je moguć povrat novca u bilo kojem smislu?

  Ako ste slučajno uplatiti novac na nalogu ili je meč na vašem listiću otkazan, možete očekivati povraćaj novca od Melbet. Međutim, ne možete isti očekivati, ako je vaš listić gubitan.

 • Šta kada ne mogu da se prijavim u Melbet?

  Pre nego što pristupite glavnom sajtu Melbet kladionice, uverite se da je vaša internet mreža stabilna, jer to je zapravo jedan od najčešćih problema sa prijavom. Takođe, vaši podaci za prijavu moraju biti tačno unešeni da ne biste doveli vaš nalog u situaciju da bude privremeno zatvoren.

 • Kako mogu da proverim status tiketa?

  Kada pristupite glavnoj stranici, pronađite odeljak “Korisni linkovi” koji se nalazi u donjem delu stranice, a zatim kliknite na “Provera listića”. Nakon toga, bićete prebačeni na novu stranicu, gde ćete morati da unesete broj vašeg listića, a zatim kliknite na dugme “Proveriti”.