Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Melbet kladionica Srbija proces registracije

Biamobet registracija

Kladionica Melbet nema potrebnu licencu za rad u Srbiji, tako da je dostupna putem alternativnog linka. Ova kladionica zanimljiva je po tome što ima nekoliko mogućnosti registrovanja, tačnije 4, i to će umnogome olakšati proces registracije korisnicima. U ovom tekstu ispitaćemo sve načine registracije u kladionici Melbet.

Za početak biće potrebno pristupiti samom sajtu Melbet i kliknuti na dugme Registracija u gornjem desnom uglu. Pre toga skroz u desnom korneru moći ćete da postavite srpski jezik kao izborni što će vam jako pomoći u navigaciji na sajtu. Potom Vam se otvara formular sa već pomenuta 4 načina registracije

 

1) Registracija jednim klikom

Ovo je bez pogovora najbrži i najlakši proces registracije na sajtu Melbet. Kada pokrenete ovaj proces Srbija će biti automatski izabrana kao željena zemlja. Nakon toga birate valutu sa kojom ćete se kladiti na sajtu i pazite sa ovim jer valutu koju izaberete ne možete menjati. Imate i mogućnost da izaberete Bonus, za Kazino ili sportsko klađenje a zavisno od onoga kojeg izaberete možete aktivirati i promo kod i tako ga uvećati

 

2) Registracija preko telefonskog broja

Jedan od načina registracije je i telefonskim brojem, a potrebno je da samo izaberemo pozivni broj za Srbiju +381 i uneti preostale cifre broja. U jako brzom roku dobićemo aktivacioni kod na mobilni telefon. Kao i kod prvog načina registracije jednim klikom i ovde ćemo trebati da popunimo polja kao što su valuta kojom ćemo se kladiti, početni bonus i promo kod. Kada unesete kod i prihvatite pravila korišćenja na sajtu moći ćete da postanete registrovan korisnik i nastavite sa popunjavanjem drugih detalja.

 

3) Registracija putem mejla

Ovaj način registracije zahteva najviše podataka ali te podatke ćete u jednom trenutku morati popunjavati i sa drugim načinima registracije pa u suštini ovde radite sve to odjednom. Za početak je potrebno da unesete državu, oblast i naselje. Sledeći korak je Ime i prezime i valuta plaćanja, potom dvostruki unos lozinke sa potvrđivanjem, mejl adresa, telefonski broj i odabir bonus i promocije. Na kraju aktivirate račun. Kada sve ovo uradite na prijavljenu mejl adresu trebalo bi da vam stigne aktivacioni link na koji kada kliknete, postajete registrovani korisnik i dobijate svoj ID na sajtu.

 

4) Registracija preko društvene mreže

Ovo je dosta popularan način registracije i mogli ste videti na još drugih sajtovima kako je moguće napraviti nalog preko Fejsbuka ili Google. Potrebno je manje od minuta za ovakvu registraciju. Kada pristupite kladionici Melbet preko jedne od društvenih mreža moraćete naravno da popunite i ostale podatke o sebi poput Imena i prezimena, adrese, valute, telefonskog broja, mejla i slično…

 

Depozit i isplata novca kladionica Melbet

Melbet kladionica ima preko 30 načina plaćanja tako da ćete sigurno naći neki metod koji Vam odgovara. Za igrače iz Srbije bitno je da prihvataju Skrill, WebMoney, PerfectMoney kao i razne kriptovalute koje postaju budućnost transakcionog poslovanja. Takođe ćete moći i da podižete novac na ovakav isti način.

 

Verifikacija računa u Melbet

Kao kod svih drugih kladionica i u Melbet ćete morati da dokažete svoj identitet slanje slike nekog od ličnih dokumenata njihovoj nadležnoj službi. U odeljku lični profil saznaćete više o samom postupku. Najbolje je to uraditi sa ličnom kartom, verovatno i najlakši način.

 

Kladionica Melbet i šta nudi

Ovo je jedna od mlađih kladionica na tržištu i uglavnom rade sa Istočno evropskim i azijskim tržištem. Ipak, razvijaju se u svim pravcima. Ono što je pohvalno jeste da imaju dosta solidan Bonus za prvi depozit, takođe sajt im veoma dobro radi, kvote su vrlo dobre i korisnička podrška je na nivou. Više smo pisali o njima u sveobuhvatnoj recenziji za Melbet kladionicu i u njoj možete naići na još detalja.

 

Čitaj više

Melbet sportska kladionica online Srbija sajt klađenje 2024
Azijski Hendikep klađenje na golove
Evropski hendikep pravila, primer i tabela

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
4/5
1 glas