100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Bonusi i promocije 22bet kladionice Crna Gora

122 EUR na prvi depozit
Kladi se ovde

O 22Bet kladionici

22Bet kladionica je porijeklom sa Cipre, ima mnogobrojne korisnike širom svijeta, a posebno iz Evrope. Ipak, u našem regionu je počela zastupati tek prije nekoliko godina, ne tako daleko, ali uprkos malom periodu, uspjeli su da privuku dosta korisnika pa su takvu reputaciju i ostavili.

 

Bonus dobrodošlice i promotivni bonusi

Kao i svaki korisnik, morate biti registrovani na njihovoj aplikaciji ili web sajtu kako biste mogli da imate prvobitni uslov ispunjen za bonus dobrodošlice.

Zatim, potrebno je potvrditi vaš e-mail i onda ući na vaš korisnički nalog. Sada već treba da krene vaše klađenje sa 22Bet kladionicom.

Od vas će biti traženo da uplatite prvi depozit kako bi vaš bonus dobrodošlice mogli dobiti. Vaš bonus će biti dostavljen odmah pri uplati depozita od makar 1 EUR.

 

Uslovi i pravila za dobijanje bonusa dobrodošlice

 • Samo jedan bonus od 100% po jednom registrovanom korisniku
 • Minimalan depozit mora biti 1 euro
 • Maksimalan bonus je 122 eura
 • Bonus će biti odmah prebačen na korisnički račun nakon depozita, jedino ukoliko polje sa “Ne želim nikakve bonuse” nije čekirano pri uplati depozita
 • Prije nego što korisnik uplati depozit, mora da čekira koji bonus account želi
 • Nakon što je bonus transferovan, ne može se prebacivati između drugih korisničkih naloga
 • Bonus mora biti reinvistiran u roku od nedelju dana; to znači da moraju biti uplaćene opklade u iznosu koliki je bio i bonus
 • Svi bonusi će biti sklonjeni nakon isteka zadatog roka (sedam dana)
 • Korisnici čiji se depoziti nalaze u kriptovalutama, ne mogu imati bonuse
 • Podizanje sredstava sa korisničkog računa nije moguće dok nije zadovoljena obaveza reinvestiranja
 • 22Bet kladionica zadržava prava da izmijeni, poništi ili otkaže bilo koju promotivnu ponudu bez prethodnog upozorenja

 

Ostali bonusi i promocije 22Bet kladionice

Pored glavnog bonusa, tzv. bonusa dobrodošlice, 22Bet kladionica svojim korisnicima nudi razne druge bonuse i promocije kako bi svoj boravak u ovoj kladionici proveli veoma ugodno.

Neki od tih bonusa su:

Bonus na sportsko klađenje Reload Petkom – Korisnik izvršava uplatu od najmanje 1 euro petkom i dobija bonus od 100% do 100 eura na depozit. Korisnik mora odigrati tri zbirne opklade u roku od 24 časa i kvota ne smije biti manja od 1.40 kako bi bonus bio važeći. Sve nepravilnosti će dovesti do toga da korisnik ne može podići svoja sredstva ukoliko uslovi nisu ispunjeni.

Sedmična trka – Registrovani korisnik se može prijaviti na ovu trku i učestvovati u njoj, a potrebno je da tokom igranja u 22Bet kazinu osvajate poene. Poeni se računaju kao 1 EUR = 100 poena. Igrajte u bilo kojem kazino slotu i osvojite poene, a na kraju nedelje 100 finalista uzima svoje nagrade.

Bonus za seriju izgubljenih opklada – Ukoliko imate seriju izgubljenih opklada, 22Bet kladionica ima bonuse i za to. Za 20 izgubljenih opklada, 22bet vam nudi 10000 poena za opklade od najmanje 10$, 6000 poena za opklade od najmanje 5$ i 3000 poena za opklade od najmanje 2$.

 

Čitaj više

22Bet kladionica Crna Gora Recenzija
Klađenje na NFL
Klađenje na Dota 2

Kladi se ovde
Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu
 • Koliko iznosi bonus dobrodošlice na 22Bet i kako ga ostvariti?

  Za ostvarivanje bonusa je potrebno biti novoregistrovani korisnik na 22Bet aplikaciji. Pritom, potrebno je uplatiti depozit od najmanje 1 euro. Maksimalan bonus dobrodošlice je 122 eura po korisniku.

 • Zašto je kladionica skinula moj bonus sa računa?

  Vrlo čest problem jeste upravo ovaj kod novih korisnika. Potrebno je da nakon nedelju dana od dobijanja bonusa odigrate tikete sa tom svotom kojom ste dobili kao bonus inače će vam sistem automatski oduzeti dati bonus.

 • Da li je potrebna verifikacija naloga?

  Da. Kao i u većini kladionica u svijetu, pa i u regionu, verifikacija naloga je neophodna kako bi su se isplate izvršile precizno i bez ikakvih greški. Za uplate nije potrebna verifikacija, ali za isplate da.

 • Kako provjeriti status tiketa na 22Bet kladionici?

  Ukoliko želite da vidite da li je vaš tiket dobitan ili ne, možete da odete na opciju “Vaše opklade” i da pronađete vaš tiket koji želite. Svaki tiket ima određeni kod preko kojeg takođe možete da ga pronađete ukoliko ste ga sačuvali. Na kraju vašeg tiketa možete vidjeti da li je tiket dobitan ili ne.