100% od vaše prve uplate u visini do 130 €
Kladi se

Betwinner Bonus dobrošlice za Crnu Goru

Do 100 EUR na prvi depozit
Kladi se ovde

Kada se pomenu neke nove kladionice na tržištu koje se dobro prilagođavaju i stiču dosta korisnika, mora se posebno obratiti pažnja i osvrnuti na Betwinner koji radi nešto manje od 4 godine a već je prilično ozbiljan igrač u jakoj konkurenciji. U narednim redovima predstavićemo njihov Bonus dobrodošlice a recenziju kladionice smo takođe načinili na samom sajtu.

 

Betwinner Bonus dobrodošlice Crna Gora

Betwinner je u ovom segmentu uglavnom ispratio ono što je trend kada su Welcome bonusi u pitanju. Oni su jednostavno iskopirali dobitnu strategiju, ono što valja u ovom momentu a to je određeni procenat Bonusa na iznos prve uplate. U ovom slučaju kod kladionice Betwinner to znači da na maksimalno 100 Eura prvog depozita možete dobiti 100% to jest 100 EUR Bonus sredstava.

Ovo je sasvim korektna ponuda ali pre nego što dobijete sam Bonus trebalo biste da ispunite par uslova kojima ćemo se pozabaviti u narednim redovima. Takođe, kada budete preuzeli Bonus postojaće određeni uslovi koji se moraju ispuniti da bi Bonus postao aktivan i da biste mogli da podignete sredstva.

Za ovaj Bonus dovoljno je da uplatite samo 1 EUR na vaš račun i postoji posebna kolona na vašem nalogu gde možete da pratite obrt vaših bonus sredstava.

 

Betwinner Promo kod Crna Gora

Ovo je ono što takođe obraduje dosta igrača kada se registruju u neku kladionicu. Možete povećati svoj bonus na 130% ako iskoristite Promo kod. Dovoljan je samo 1 EUR depozita da biste došli do aktiviranja ove ponude

 

Kako aktivirati Betwinner Bonus?

Najlakše če biti predstaviti to korak po korak:

  • Prvo je potrebno registrovati se na sajt Betwinner kladionice
  • Sledeći korak je da popunite sva tražena polja u ličnim podacima
  • Označite polje “Učestvuj u Bonus ponudama”
  • Bonus u visini vašeg prvog depozita biće uplaćen na korisnički račun

 

Uslovi za dobijanje Betwinner Bonusa u Crnoj Gori

Ima nekoliko stvari koje biste trebalo da imate na umu prilikom odigravanja samog Bonusa. Potrebno je da rešite neke uslove da biste mogli nesmetano da raspolažete sredstvima a ovo su najbitniji:

  • Jedan korisnik – jedan nalog
  • Potrebno je 5 puta obrnuti iznos depozit sredstava
  • Na tiketu mora biti minimalno 3 para
  • Svaka kvota mora biti barem 1.40
  • Imate 30 dana da odigrate ovaj Bonus nakon čega promocija ističe
  • Dok ne budete u potpunosti ispunili sve uslove bonusa neće biti moguće da raspolažete bonus sredstvima na glavnom računu

 

Betwinner Bonus rezime

Ništa previše uzbudljivo i specijalno ali sa druge strane potpuno korektno. Ipak pored Bonusa ima još mnogo stvari koje su dobre na Betwinner a ovo je sasvim dobar Bonus za kladionicu koja tek treba da pokaže svoje kvalitete i dopre do mnogo većeg broja igrača

 

Čitaj više

Betwinner sportska kladionica – online klađenje Crna Gora
Najbolje nove online kladionice u Crnoj Gori 2024
Šta je VPN i Zašto biste ga Koristili u Klađenju?
Najbolje strane kladionice – Kako uplatiti depozit

Kladi se ovde
Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu