100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Betwinner Bonus dobrošlice za Crnu Goru

Do 100 EUR na prvi depozit
Kladi se ovde

Kada se pomenu neke nove kladionice na tržištu koje se dobro prilagođavaju i stiču dosta korisnika, mora se posebno obratiti pažnja i osvrnuti na Betwinner koji radi nešto manje od 4 godine a već je prilično ozbiljan igrač u jakoj konkurenciji. U narednim redovima predstavićemo njihov Bonus dobrodošlice a recenziju kladionice smo takođe načinili na samom sajtu.

 

Betwinner Bonus dobrodošlice Crna Gora

Betwinner je u ovom segmentu uglavnom ispratio ono što je trend kada su Welcome bonusi u pitanju. Oni su jednostavno iskopirali dobitnu strategiju, ono što valja u ovom momentu a to je određeni procenat Bonusa na iznos prve uplate. U ovom slučaju kod kladionice Betwinner to znači da na maksimalno 100 Eura prvog depozita možete dobiti 100% to jest 100 EUR Bonus sredstava.

Ovo je sasvim korektna ponuda ali pre nego što dobijete sam Bonus trebalo biste da ispunite par uslova kojima ćemo se pozabaviti u narednim redovima. Takođe, kada budete preuzeli Bonus postojaće određeni uslovi koji se moraju ispuniti da bi Bonus postao aktivan i da biste mogli da podignete sredstva.

Za ovaj Bonus dovoljno je da uplatite samo 1 EUR na vaš račun i postoji posebna kolona na vašem nalogu gde možete da pratite obrt vaših bonus sredstava.

 

Betwinner Promo kod Crna Gora

Ovo je ono što takođe obraduje dosta igrača kada se registruju u neku kladionicu. Možete povećati svoj bonus na 130% ako iskoristite Promo kod. Dovoljan je samo 1 EUR depozita da biste došli do aktiviranja ove ponude

 

Kako aktivirati Betwinner Bonus?

Najlakše če biti predstaviti to korak po korak:

  • Prvo je potrebno registrovati se na sajt Betwinner kladionice
  • Sledeći korak je da popunite sva tražena polja u ličnim podacima
  • Označite polje “Učestvuj u Bonus ponudama”
  • Bonus u visini vašeg prvog depozita biće uplaćen na korisnički račun

 

Uslovi za dobijanje Betwinner Bonusa u Crnoj Gori

Ima nekoliko stvari koje biste trebalo da imate na umu prilikom odigravanja samog Bonusa. Potrebno je da rešite neke uslove da biste mogli nesmetano da raspolažete sredstvima a ovo su najbitniji:

  • Jedan korisnik – jedan nalog
  • Potrebno je 5 puta obrnuti iznos depozit sredstava
  • Na tiketu mora biti minimalno 3 para
  • Svaka kvota mora biti barem 1.40
  • Imate 30 dana da odigrate ovaj Bonus nakon čega promocija ističe
  • Dok ne budete u potpunosti ispunili sve uslove bonusa neće biti moguće da raspolažete bonus sredstvima na glavnom računu

 

Betwinner Bonus rezime

Ništa previše uzbudljivo i specijalno ali sa druge strane potpuno korektno. Ipak pored Bonusa ima još mnogo stvari koje su dobre na Betwinner a ovo je sasvim dobar Bonus za kladionicu koja tek treba da pokaže svoje kvalitete i dopre do mnogo većeg broja igrača

 

Čitaj više

Betwinner sportska kladionica – online klađenje Crna Gora
Najbolje nove online kladionice u Crnoj Gori 2024
Šta je VPN i Zašto biste ga Koristili u Klađenju?
Najbolje strane kladionice – Kako uplatiti depozit

Kladi se ovde
Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu