100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Bonus dobrodošlice – Zlatnik kladionica Crna Gora

Do 200 EUR na prvi depozit
Kladi se ovde

Zlatnik kladionica je osnovana 2008. godine u Crnoj Gori sa primarnom djelatošću da posluje na tržištu igara za sreću, sportsku kladionicu i ostale tipove klađenja. U Crnoj Gori Zlatnik posjeduje oko 150 uplatnih mjesta, odnosno terminala, a svojim uspjehom je jedna od vodećih kladionica u Crnoj Gori. Zlatnik kladionica u svojoj ponudi ima mnogobrojne, kvalitetne bonuse i promocije, kako za igrače koji uživaju u sportskim događajima, tako i igračima koji se opuštaju uz igre na sreću. Neke od njih ćemo i navesti u ovom članku.

 

Bonus dobrodošlice u Zlatnik kladionici do 200 EUR

Većina sportskih kladionica u današnjici nudi bonuse dobrodošlice. Neke kladionice se okreću ka tome da svoje bonuse dobrodošlice daju pri samoj registraciji, a neke se ipak okreću ka tome da daju na prvi uplaćeni bonus. Takva je upravo i Zlatnik kladionica o kojoj danas pričamo na Kladionice.tv

Zlatnik kladionica nudi 100% bonusa na svoj prvi uplaćeni depozit. Šta to znači? Pri samoj registraciji ne dobijate ništa, ali uplatom svog prvog depozita, odnosno novčanih sredstava sa kojim ćete raspolagati tokom svog klađenja na određene sportske događaje ili igre na sreću.

Ulaganjem svog prvog depozita, a i verifikacijom naloga (o kojem ćemo pričati kasnije), u mogućnosti ste da ostvarite svoj bonus dobrodošlice. Kao i što je samo rečeno, bonus dobrodošlice iznosi 100% od vašeg depozita, a može varirati i ići čak do 200 eura. Ovaj bonus kladionice važi samo u prvoj uplati novca, ništa preko toga pa i o tome vodite računa.

 

Promotivni kodovi Zlatnik kladionica

Promotivni kodovi imaju za svrhu da registrovani korisnici, koji već imaju svoje naloge, ali i oni koji se tek registruju ostvare dodatne, učestale bonuse na svom online nalogu. U cilju da “ugrabite” neki od ovih promotivnih kodova, morate zapratiti Zlatnik kladionicu na Facebook-u ili Instagram-u.

 

Kako ostvariti bonus dobrodošlice na Zlatnik kladionici?

Ostvarivanje bonusa dobrodošlice je Zlatnik kladionica pojednostavila i vrlo je lako snaći se, a dodatne smjernice, ukoliko i poslije ovog članka niste sigurni, možete naći i na njihovom sajtu pod dijelom “Bonusi”. Bonus možete iskoristiti na bilo kojem od sportova pa čak i trkama konja.

Koraci za ostvarivanje bonusa:

 • Registrujte se na Zlatnik online kladionicu (mobilnu aplikaciju ili web aplikaciju)
 • Prilikom registracije je potrebno da verifikujete svoj online nalog
 • Uložite svoj prvi depozit na vaš online nalog; minimalan ulog za ostvarivanje bonusa je 5 EURA, a maksimalan 200 EURA
 • Kako biste isplatili cio bonus, morate okrenuti iznos 6 puta (izns depozita + bonus)

Ukoliko se odlučite za Zlatnik kladionicu, želimo vam sretno korišćenje bonusa i sretno klađenje!

 

Uslovi korišćenja za bonus dobrodošlice

Zlatnik kladionica, kao i svaka druga, ima vlastite i karakteristične uslove korišćenja za bonus dobrodošlice. To znači da ne možete jednostavno uplatiti depozit i dobiti još dodatni bonus na taj depozit i time ga koristiti. Neki Bonusi namenjeni su za specifičan sport kao recimo košarku.

Ovo su neki od važnih uslova korišćenja koje morate ispuniti da biste dobili bonus:

 • Minimalna uplata je 5 eura, maksimalna 200 eura
 • Minimalna kvota na listiću mora biti 1.85
 • Minimalan broj odigranih događaja na listiću mora biti 3
 • Minimalna kvota po jednom događaju mora biti 1.20
 • Ovaj bonus vrijedi za sportsko klađenje
 • Bonus možete ostvariti samo uplatom preko Zlatnik terminala, uplatom preko kreditne kartice, vaučera iz Tobacco shopa ili preko servisa mPAY ili J&A terminala
 • Vaš bonus traje 30 dana od uplaćivanja prvog depozita; nakon 30 dana nemate pravo na ostvarivanje bonusa

 

Rezime za Bonus dobrodošlice Zlatnik kladionice

Prije svega, želimo pohvaliti lijep dizajn web aplikacije, ali i mobilne aplikacije koja je veoma responzivna za sve vrste Android i iOS sistema. Vrlo jednostavan pristup aplikacijama oba tipa i ne toliko zahtjevna za korisnike starijih generacija, mlađe su ipak generacije odrasle uz tehnologiju i vrlo lako će se snaći na njima.

Što se tiče Zlatnik kladionice, možemo pohvaliti i njihovu ponudu koju pružaju korisnicima tokom korišćenja aplikacije. Imaju vrlo rasprostranjen asortiman bonusa i promocija za sve tipove klađenja na fudbal – sportskog ili igara na sreću. Velike pohvale idu i za promocije koje uključuju online kazino igre, što u Crnoj Gori nema veliki broj kladionica. Sveukupan utisak Zlatnik kladionice je vrlo pohvalan.

 

Čitaj više

Zlatnik sportska kladionica online Crna Gora sajt – klađenje
Proces registracije za Zlatnik kladionica Crna Gora
Najbolje nove online kladionice u Crnoj Gori
Najbolje kladionice za klađenje na fudbal u Crnoj Gori

Kladi se ovde
Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu