100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Hendikep na gemove u tenisu klađenje Crna Gora

Azijskij hendikep, kladionice.tv

Za one koje vole ovaj vid igre, kladionice u svojim ponudama imaju i popularnu igru hendikep gemova u tenisu. U nastavku saznajte šta je to hendikep gemova u tenisu i ostale bitne informacije koje bi trebali da znate za ovaj vid igre. Upoznaćete se sa ovom vrste igre, te na osnovu primjera će te moći saznati kada je dobitan, a kada gubitan tip.

Zašto postoji Evropski hendikep gemova u klađenju na tenis?

Evropski Hendikep gemova je uveden u ponudu u kladionice  još prije 10tak godina u našim kladionicama, koliko me sjećanje dobro služi, te je veoma popularan u kladioničarskim igrama naših igrača. Možete da igrate hendikep na određene igrače, ali inače se hendikep igra u kontru favorita, jer veće su šanse da će slabiji igrač pružiti značajniji otpor nekom jačem igraču, jer ipak ima želju da dokazivanjem. Primjer je jučerašnjeg meča između Đokovića i Đerea, gdje je Đere poražen sa 2-6 7-6 7-6, ali je namučio velikoga favorita Novaka Đokovića. Očigledno je bilo da će Novak Đoković pobjediti, jer kvota je dosta malena na ovog igrača, ali ipak njemu i nije toliko lako doći do pobjede, ali ni bitno da li će to biti sa 6-2 6-2 ili na teži način, te većina igrača igra upravo kontra hendikep protiv favorita, jer velike su šanse za dobitak.

Primjer Evropskog hendikepa u tenisu

Jedan od primjera evropskog hendikepa je meč upravo između Novaka Đokovića i Lasla Đere. U meču je slavio Novak Đoković rezultatom 2-6 7-6 7-6. Naš tip je bio EH +5 na igrača broj dva(u ovom slučaju Laslo Đere). To bi značilo da dodajete igraču broj dva 5 gemova, dakle na trenutni rezultat to bi glasilo 16-23 u korist našeg igrača, te je tip dobitan. U slučaju da je Novak Đoković pobjedio sa 6-3 6-4, to bi bilo točno 5 gemova razlike, te bi tip bio gubitan. U tom slučaju je ishod evropskog hendikepa je neriješen.

Primjer: 

EH -5 na igrača Novak Đoković na kvoti 1.85, točno EH 5(razlike kada se zbroje gemovi) kvota je otprilike 8.00-10.00, EH +5 1.85. Dakle kao na primjeru gore, vidite da imamo tri opcije za igru, te smo tip prošli u slučaju da smo igrali EH +5 na Lasla Đeru, a rezulat je bio 2-6 7-6 7-6. U slučaju da je rezultat završen rezultatom 6-3 6-4, oklada bi bila dobitna ukoliko ste odigrali X jer ukupni rezultat je 12-12, dodajemo +5 za Đerea, a ukoliko bi rezultat završio sa  6-4 6-4,  a vi ste igrali EH +5 na Đerea, onda bi rezulat glasio 12-13, te je tip dobitan, jer Đere je pobjedio. Nadam se da Vam je sve jasno. Dosta value bet oklada možete pronaći ovom vrstom igre.

Zaključak

Kada sve sagledamo, možemo zaključiti da je ovo vrlo profitabilna igra. Kvote su dosta dobre, a pogotovo ukoliko pogodite neriješen ishod na evropskom hendikepu, ali šanse za to su dosta male,nekih 10%, ali  ipak Vam savjetujem da igrate EH +5 ili EH -5,dakle  bez neriješenog ishoda, jer ipak na taj način imate veće šanse za dobitak. Čak i da vaš igrač na kojeg ste odigrali i ne krene u startu meča baš najbolje, te izgubi uvodni set, to ne bi bio kraj za vašu okladu. U igri ste do samog kraja meča, što je veoma dobro znati, te imate velike šanse za prolaz igrajuči na ovaj način. Okušajte se u ovoj igri, možda je ovo baš igra za Vas, nikad se ne zna. 

Čitaj više

Evropski Hendikep pravila
Evropski hendikep pravila, primer i tabela
Evropski Hendikep u Rukomet
Evropski Hendikep u fudbalu
Značenje pojma +1/-1 Evropski Hendikep u fudbalu
Značenje pojma +2 /-2 Evropski Hendikep u fudbalu
Evropski Hendikep +3 i -3 u fudbalu
Evropski Hendikep u odbojci i klađenje na odbojku
Evropski Hendikep u košarci i kako se kladiti na hendikep

Autor
Aleksandar Bunić
Dugogodišnje iskustvo u svim sferama klađenja. Aktivno se bavi sportom(biciklizam, fudbal). Učesnik mnogobrojni sportskih turnira. Autor na stranici kladionice.tv. Dugogodišnji tipster na Danskoj stranici za sportske tipove. Dokazao je svoje vještine kao tipster, autor i igrač.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas