100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Azijski Hendikep +1.25 i -1.25 u klađenju objašnjenje Crna Gora

Azijskij hendikep, kladionice.tv

Azijski hendikep je u svetu klađenje vrlo popularna igra koja nike preterano zaživela na Balkanu, ali razlog u tome nije zbog toga što su kladioci toliko nezainteresovani za ovaj market već zbog toga što kladionice u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i delimično u Hrvatskoj nemaju ovo tržište u ponudi. Uglavnom je u opticaju samo klasični Evropski hendikep.

Da biste mogli da se kladite na -1 ili -1.25 hendikepe na četvrtine morali biste da otvorite nalog u Pinnacle, Bet365, SboBet, Dafabet i slično. Te kladionice osim što imaju u ponudi ovu vrstu klađenja, takođe daju vrlo dobre kvote i vrlo su respektabilne i konkurentne.

Ukratko, Azijski hendikep vam omogućava da ograničite svoje gubitke i da imate opciju povraćaja novca za neke od mogućih rezultata. U narednom delu teksta sagledaćemo pravo značenje Azijskog Hendikepa + i – 1.25 i kako se rezultati i kvote obračunavaju za ovaj market.

 

Šta je Azijski hendikep +1.25

U ovom slučaju kladimo se na pozitivni hendikep to jest na ekipu koja je u zaostatku, to jest underdog što se tiče klađenja. Kao slabiji tim njima se daje određena prednost koja se najčešće označava sa + mada može da bude i broj bez bilo kakve oznake 1.25 ili +1.25 kada se radi o ovoj igri. Obe verzije su tačne i od kladionice do kladionice zavisi kako će označiti ovu igru. Najbolje ćemo kroz primer objasniti o čemu se tačno radi.

Meč Real Madrid-Alaves

Kladimo se da će autsajder, u ovom slučaju to je Alaves, pokriti AH +1.25. Uplata je 1000 dinara a kvota 1.80

– Ukoliko Real Madrid pobedi sa 2 i više golova razlike gubimo ceo iznos uplate
– Ukoliko se meč završi pobedom Reala sa tačno jednim golom razlike dobijamo iznos u vrednosti polovine kvote na koju smo se kladili. Naš profit bi bio 400 dinara
– Ukoliko Alaves odigra nerešeno ili uspe da dođe do pobede, e onda bi uspeli da dobijemo vrednost čitave kvote i zaradili bismo 800 dinara

 

Šta je Azijski hendikep -1.25

Negativni hendikep je kategorija koja se tiče uloge favorita na određenom meču i klađenje na njega. Kada je jači tim u pitanju daje im se neki hendikep od početka meča koji bi trebalo da pokriju kako bi opklada bila dobitna. Ovaj hendikep takođe možemo mnogo lakše objasniti uz primer.

Meč Real Madrid-Alaves

U ovom slučaju kladimo se da će Real Madrid pokriti hendikep -1.25, igramo za 1000 dinara i kvota je 1.80. Postoje takođe 3 mogućnosti kao i za prethodnu opkladu.

– Ukoliko Real pobedi sa 2 i više gola razlike dobijamo pun iznos profita za kvotu na koju smo se kladili. Znači 800 dinara
– Ukoliko Real pobedi sa 1 gol razlike izgubićemo pola novca od uplate, prema tome naš ukupan gubitak je 500 dinara
– Ukoliko se meč završi nerešeno ili Alave pobedi gubimo svih 1000 dinara uplate

 

Kako zaraditi na kladionici?

Ovo je jedno od tržišta koje nudi najviše mogućnosti za zaradu. Osim klađenja na hendikepe, klađenje po azijskim marginama je moguće i na over/under. Tako da često možete naići na Over 2.75 ili under 3.25 golova u pojedinim kladionicama i postupak računanja je faktički isti kao kod hendikepa. Kladionice koje se bave azijskim hendikepima imaju veliki kredibilitet i vrlo dobre sajtove tako da se možete osećati sigurno i vrlo prijatno u nalaženju svojih pravih opklada na azijski hendikep. Kladite se pametno!

 

Čitaj više

Azijski Hendikep u Sportskim Opkladama
Koja je Razlika između Azijskog Hendikepa i Hendikepa?
Azijski Hendikep 0.00 objašnjenje o ovoj vrsti igre
Azijski Hendikep +1/-1 značenje
Azijski Hendikep +1.5/-1.5 značenje
Azijski Hendikep +1.75 i -1.75 u klađenju objašnjenje, kako se kladiti
Azijski Hendikep +2 i -2 značenje i klađenje na hendikep
Azijski Hendikep 2.25 objašnjenje
Azijski Hendikep +2.5 i -2.5 značenje, klađenje na hendikep

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
5/5
1 glas