Trenutni region:
100% Bonus na prvi depozit
Kladi se

Azijski Hendikep +1/-1 značenje Crna Gora

Azijskij hendikep, kladionice.tv

Ovu vrste igre Azijskog hendikepa +1/-1 možete pronaći u našim domaćim kladionicama, ali isto tako i na stranim kladionicama. Vrlo popularna igra i isplativa u svakom slučaju. Ova igra se najviše igra u slučaju očekivane pobjede nekog tima od 2 gola razlike, a da nista 100% sigurni da bi to moglo proći, onda igrate ovakav vid igre, jer ipak pobjeda od 1 gol razlike vašeg tima donosi povratni ulog ili ako očekujete da neki tim ne izgubi, da osvoji barem jedan bod, ovo je odlična igra, a u slučaju poraza toga tima od 1 gol razlike, kvota bi bila 1.00. Očigledno je da je ovo veoma isplativ oblik igre, a kvote na ovakav oblik igre su visoke i isplative, sa mogućnosti povrata uloga.

Hendikep, kladionice.tv

Kakvo je značenje hendikepa -1/+1? Kao što vidite gore na slici, na favorita je uvijek postavljen tip (-1), dok se autsaderu dodaje (+1). Dakle Kladionice u ovom slučaju koji sam odabrao prednost su dali timu Midtjylland. U slučaju da je rezultat završen pobjedom ekipe Midtjylland sa 2:0, a vi ste igrali tip AH 1 kao na slici ispod. Tiket bi bio dobitan. U slučaju da je rezultat završen pobjedom ekipe Midtjylland sa 1:0, u tom slučaju kvota na ovaj par bi bila 1.00(ulog bi vam bio vraćen). U slučaju da ste igrali opciju AH 2 na ovom tipu +1 za goste, a rezultat je završen neriješenim rezultatom 0:0 1:1 2:2, u tom slučaju oklada bi bila dobitna. U slučaju da ste igrali tip AH 2 (+1), a rezultat je završen 1:0 za domaći tim, ta oklada bi bila proglašena kvotom 1.00 i ulog bi vam bio vraćen. Veoma jednostavna igra azijski hendikep sa opcijama -1/+1.

Azijski hendikep -1

Kada vam stoji u ponudi  AH (-), samim tim znate da je taj tim u ponudi favorit i njemu oduzimamo golove.

Kada uplatimo okladu sa ulogom od 100e na pobjedu tima Midtjylland AH 1 (-1) protiv tima Vejle po kvoti 1.96. Taj tip bi bio dobitan, odnosno ulog vraćen u sledećim slučajevima.

  • Oklada je dobitna u potpunosti u slučaju pobjede ekipe Midtjylland sa minimalno 2 i više golova razlike u meču. U tom slučaju ostvarujemo dobitak od 196e.
  • Oklada je proglašena kao kvota 1.00 u slučaju da je ekipa Midtjylland pobjedila sa tačno 1 gol razlike u meču. U tom slučaju ulog nam se vraća, te dobijamo nazad 100e.

Azijski hendikep +1

Kada u ponudi vidite AH (+1), to vam znači da je taj tim slabiji, dakle taj tim je autsajder u meču, a njemu dodajemo golove.

Ukoliko uložimo 100e na okladu AH 2(+1) po kvoti od 1.82  na  meč između tima Midtjylland  i Vejlea, oklade bi bile dobitne, odnosno ulog vraćen u sledećim slučajevima.

  • Oklada je dobitna ukoliko ekipa Vejle odigra najmanje neriješeno ili pobjedi bilo kojim rezultatom. U tom slučaju na uloženih 100e bi dobili 182e.
  • Oklada je proglašena kvotom 1.00 u slučaju da je ekipa Vejle poražena u meču sa tačno 1 gol razlike 1:0 2:1 3:2 itd. U tom slučaju uloženih 100e nam se vraća na naš račun.

Čitaj više

Azijski Hendikep u Sportskim Opkladama
Koja je Razlika između Azijskog Hendikepa i Hendikepa?
Azijski Hendikep 0.00 objašnjenje o ovoj vrsti igre
Azijski Hendikep +1.25 i -1.25 u klađenju objašnjenje, kako se kladiti
Azijski Hendikep +1.5/-1.5 značenje
Azijski Hendikep +1.75 i -1.75 u klađenju objašnjenje, kako se kladiti
Azijski Hendikep +2 i -2 značenje i klađenje na hendikep
Azijski Hendikep 2.25 objašnjenje
Azijski Hendikep +2.5 i -2.5 značenje, klađenje na hendikep

Autor
Rejting ovog članka
-/5
0 glasa
100% DO 100 EUR PRVOG DEPOZITA KLADI SE
1xbet kladionica, online sportsko klađenje Srbija
100% DO 100 EUR PRVOG DEPOZITA
Kladi se