100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Najbolje kladionice za klađenje na fudbal u Crnoj Gori

Saznajte više o najboljim online kladionicama u Crnoj Gori za klađenje na fudbal

Online sportsko klađenje Crna Gora, kladionice.tv

Najbolje kladionice za fudbal u Crnoj Gori

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
3.8/5
100% Bonus na max 25 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.3/5
100% do 100 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.5/5
100% do 50EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
4
5/5
100% Bonus na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju
5
4.5/5
100% Bonus na prvi depozit do 200 EUR
Kladi sePročitaj recenziju

Ako pitate online kladionice, fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu, bez koje nijedna onlina kladionica nije cijela. Možete se kladiti na boks, formulu ili trke konja ali fudbal ipak ima veliku prednost.

Uz to milione gledaoca, svih uzrasta i svakog porijekla obožavaju fudbal. Prvenstva koja se vrte oko fudbala su nešto što vrijedi čekati svakih nekoliko godina.

To nije samo razonoda, nego razlog za okupljanje s najdražima, za navijanje i pamćenje. Spektakularni golovi i akcije se pamte godinama, a igrači se poštuju kao religijske ikone. Jako puno novca je u tom sportu, što znači da online kladionice nikad neće prestati nuditi fudbalske susrete. Svih kategorija. Ovo je ono što nude kladionice u Crnoj Gori za klađenje na fudbal.

Popis stranica za klađenje na fudbal

Ne postoji lista kladionica koje nemaju fudbal u ponudi. To bi bilo sasvim uzaludno, jer osim bonusa i promocija, iskusni igrači biraju nove online kladionice pomoću proučavanja i ponuda koje nude fudbalski susreti.

Kako se kladiti na fudbal online

Nije dovoljno poznavati i pratiti fudbal, kako biste bili uspješni u klađenju na njega. Naprotiv, uspješno klađenje je disciplina koja zahtijeva od vas maksimalnu predanost i redovno proučavanje novih podataka.

Statistika koju pruža svaka kladionica, fudbal čini malo lakše za upoznati.

Jednako je važno poznavati termine koji se vrte oko ove discipline.

 • ulog - je novac kojim ćete igrati svoja predviđanja
 • single opklada - znači listić sa samo jednom utakmicom
 • kombinacijski listić ili KOMBO opklada - listić s nekoliko susreta
 • poluvreme/kraj ili na Engleskom half time/full time znači opklada na kojoj predviđate ishod u poluvremenu i na kraju susreta
 • bonus dobrodošlice - ostvareni bonus za registraciju i prvu uplatu
 • Cash-out - opcija koja dopušta da povučete sredstva prije isteka vremena
 • Banker ili Sigurna opklada - ili najbliže sigurnoj opkladi je vrlo retka pojava
 • DNB je Draw No Bet opcija koja poništava opkladu ukoliko jedna strana preda meč

To su glavni termini kod klađenja na fudbal.

Korak po korak do opklade za klađenje na fudbal:

 • izaberite par ili više njih za klađenje
 • ukoliko je vaša online kladionica, fudbal i opklade na njega obogatila dodatnim faktorima, onda ćete moći birati i broj kartona, kornera i sličnih akcija za vreme utakmice
 • nakon što ustanovite uslove opklade na fudbal, kladionica će vas pitati koji iznos želite uložiti
 • izaberete iznos i prebacite ga na način da potvrdite svoju transakciju
 • čekajte ishod ili ako vaša online kladionica, fudbal prenosi uživo, onda možete i pratiti utakmicu u stvarnom vremenu.

To je u principu to. Samo što preporučujemo pre naglih odluka, da ipak proverite malo statistike, vremenske uslove u kojima će igrati, postoji li evidencija povređenih igrača i slične informacije kako ne biste trošili ni vreme ni novac uzalud.

Top 5 kladionica za klađenje na fudbal

Zadovoljstvo nam je testirati tržište klađenja kako bismo vam u svakom trenutku mogli ponuditi tačne i korisne informacije. Zato smo opet, mi sa Kladionice.tv, napravili detaljnu pretragu svih kladionica na tržištu u Crnoj Gori koje pružaju najbolje iskustvo klađenja na nogomet.

Za vas smo istražili tečajeve, povijest online kladionica, nogomet i detaljnu ponudu koju možete pronaći.

Usput smo naišli na nekoliko mišljenja stručnjaka koji savjetuju da probate sreću na nekoliko različitih portala za početak. Barem dok ne budete savladali osnove, ako ste početnik.

Klađenje u nekoliko različitih kladionica na nogomet može donijeti konkretnu zaradu. Pogotovo ako se u jednoj kladionici kladite na pobjednika, a u drugoj na broj kornera, žutih ili crvenih kartona i sličnih detalja.

Melbet

Melbet kladionica je relativno mlad operater pogotovo na našem trižištu. Ipak, Melbet je prepoznatljiv po dobrim bonusima i dobrim kvotama koje nudi igračima. Svojim kvalitetnim sajtom koji je pušten u rad 2012. godine nudi mnogo preglednosti sajta i mnogo lakšim rukovanjem za početnike. Ne možemo zanemariti i dobre bonuse i promocije koje nudi ova kladionica pored svega.

1xBet

Da bi sve bilo još mnogo bolje, 1xBet kladionica je napravila i ekstenziju na kraju linka sa “/sr” koji će korisnicima pružiti prevod na srpski jezik i time olakšati korišćenje, pa tako i crnogorskim igračima. Dobri bonusi kladionica i kvote ni za 1xBet kladionicu nisu strana riječ pa samim tim mogu se pohvaliti velikim izborom sportova i klađenja uživo ili drugim sportovima.

Bet365

Bet365 i dalje važi za jednu od najboljih i najuspešnijih kladionica na svetu pa samim tim možemo da računamo i na to da nude dobre kvote i dobre bonuse, promocije i kvalitetnu uslugu prije svega. Ipak, za neke države postoje restrikcije, ali alternativni linkovi se uvijek mogu naći za kladionice kao što je Bet365.

22Bet

Od svjetskih kladionica ne možemo zaboraviti ni 22Bet koji nudi veliki izbor online klađenja, ali i veliki broj dobrih kvota i dobrih bonusa. Kako za sve države u regionu, tako i za Crnu Goru, 22Bet nudi lak i jednostavan pristup iz ovih zemalja.

Lob

Lob, kao jedna od veoma poznatih kladionica u regionu, će vam obezbijediti laku igru i lak pristup njihovoj mobilnoj aplikaciji i serverima. Brza responzivnost za igrače iz regiona je najmanja stvar koju oni mogu učiniti za svoje korisnike. Jednostavno klađenje je cilj ove kladionice.

Korisni savjeti (strategije) za fudbal

Naravno, možete se vi kladiti i napamet i po intuiciji, to nije problem. Ali, ipak mislimo da je razlog zašto ste se odlučili za popularan hobi sportskog klađenja, dodatna zarada. Zato nemojte napamet rasipati novac nego pročitajte članak do kraja. Donosimo dobro poznate strategije za klađenje na fudbal.

Takođe ćemo istaknuti da ne postoji univerzalna strategija koja garantuje pobedu. To je na vama da odlučite. Najbolji rezultati dolaze eksperimentisanjem sve dok ne shvatite obrazac igranja koji vam skroz odgovara.

 • opklada na pobedu ili nerešeno - najpopularnija metoda klađenja na fudbal. Ova strategija se još zove i opklada na ishod. Ovaj tip opklade se može plasirati na celu utakmicu ili poluvreme, sve zavisi koliko strpljenja imate.
 • opklada na golove - ova strategija je malo više kockarska, rekli bismo. Tu nema pravila. Ne postoji statistika koja će prevagnuti u korist jednog ili više igrača. To zavisi o njihovoj fizičkoj spremnosti. Ova strategija klađenja je za one koji se istinski zabavljaju klađenjem na fudbal.
 • opklada na statistiku - je opklada koja uključuje predviđanje detalja kao što su broj kornera, broj datih kartona, golova, penala i slično. Ovaj tip opklade bismo preporučili za uživo klađenje. Samo pazite na vreme.
 • dugoročne opklade - kao što i samo ime kaže, igrači imaju priliku kladiti se na konačnog pobednika nekog turnira ili sezone. Ovo je poseban užitak onima koji se dugo bave ovim opkladama, jer poziva na dodatno strpljenje i disciplinu da ne povučete uloženi novac pre kraja turnira.

Klađenje uživo fudbal

Upitajte starije ukućane koji imaju iskustva s klađenjem koliko puta su poželjeli da mogu opozvati opkladu? U toku utakmice shvatili da njihov preferirani tim ipak nije spreman kao i srce navijačko i u suzama dočekali kraj, znajući da su se oprostili s uloženim novcem zauvek.

Na vašu sreću toga više nema. Barem ne bi trebalo biti. Toliko je mobilnih aplikacija za klađenje dostupno danas na tržištu da jednostavno ne morate sabotirati svoje želje i komoditet.

Ukoliko vaša dosad najdraža kladionica nema mobilnu aplikaciju koja dopušta in live klađenje, jednostavno izaberite jednu s naše liste.

Klađenje uživo je poseban doživljaj svih igrača u kladionicama jer se situacija može drastično promeniti u roku jedne sekunde. Koliko puta ste samo u zadnjim minutama ili minutama sudijske nadoknade svedočili neverovatnom spletu okolnosti specifičnim za fudbal.

Osim toga, za vreme klađenja uživo, većina kladionica dopušta da se predomislite i povučete novac prije nego što se utakmica završi. To se zove Cash-out opcija, takođe opcija koja postoji otkad su se kladionice preselile na internet.

Odlična opcija koja vam dopušta da ne izgubite sav uložen novac. Osvojeni iznos neće biti onaj predviđeni, ali barem se možete nastaviti kladiti na druge parove.

Tri najbolje mobilne aplikacije za fudbal

Najbolje mobilne aplikacije online kladionica, nogomet stavljaju na prvo mesto, kako bi i trebalo biti. Nismo još naišli na online kladionicu koja nije nudila fudbal. To je toliko veliki kolač za igrače i priređivače igara na sreću da se nijednoj strani ne isplati bez udjela.

Fudbal nosi veliku zaradu svima koji su uključeni u taj sport. Zašto onda ne bi i vama?

U nastavku teksta smo probali neke od najpoznatijih mobilnih aplikacija za klađenje u pokretu i sastavili listu od 3 koje i sami koristimo. Upravo zbog pogodnosti.

Melbet

Kao što smo gore naveli u tekstu, Melbet pruža dobru efikasnost i brze odgovore sistema na zahtjeve korisnika. Njihove aplikacije, kao i web stranica, mogu vam dati doživljaj jednostavnog klađenja kakav postoji na Melbetu. Pri korišćenju njihovih servisa, teško da ćete naići na bilo kakve probleme koji će vaše klađenje usporiti.

1xBet

1xBet je za korisnike iz regiona napravio čak i ekstenziju kako bi korisnici imali prevod na sprskom jeziku i tako odlučili poslovati u našem regionu. Ovo može pomoći i drugim korisnicima iz regiona. Ipak, dizajn ove web stranice i web aplikacije je jednostavan, a responzivnost veoma brza i odlična za internetske uslove u regionu.

Bet365

Čini se da je gotovo svaka lista najboljih kladionica nepotpuna bez Bet365.

Osnivačica ove online kladionice, Denise Coates, je od samog početka, davne 1999 godine, imala na umu fanove i najmanjih fudbalskih liga u Engleskoj. Bet365 pokriva fudbal kao disciplinu na jedinstven način i to se vidi iz njihovih promocija i ponuda. Jedna od takvih ponuda je besplatna opklada ili risk-free opklada koju možete dobiti nenajavljeno barem jednom u mesec dana. Trik je da se redovito ulogirate, kako je ne biste propustili.

Popularni fudbalski turniri (i lige) za klađenje

Fudbalski turniri su najpopularniji turniri timskih momčadi. U Njemačkoj imate Bundesligu, u Španjolskoj je to Primera, Italijani svoju ligu zovu Serie A, Englezi Premier League, a Francuzi Ligue 1.

Od ostalih popularnih turnira za klađenje na fudbal su:

 • FIFA-in svetski kup - još poznatije kao svjetsko prvenstvo. U ovom slučaju nema stavke koja nije bitna. Gde se održava, koji je raspored prvog kola, kakva je himna natecanja, ima li posebnih obeležja u državi takmičenja (vuvuzele u Južnoafričkoj republici, ako se sećate svetskog iz 2010.)
 • Uefa-ina Liga Prvaka - ili Champions League je takmičenje najboljih timova iz svake evropske lige. Finale, koje obično znači fudbalski spektakl, se uvek održava na jednom od najvećih stadiona u Evropi.
 • Uefa-ina Europska liga - Momčadi koji ne uspiju da se plasiraju za prolaz u Ligi prvaka, automatski nastavljaju igru u Evropskoj ligi UEFA. Liga prvaka se uvek prenosi utorkom i sredom, a Evropska UEFA liga četvrtkom.

 

Definitivno se svi možemo složiti da je fudbal najpopularniji sport na svijetu. Nevjerujem da postoji neko, a da nije nikad pogledao barem jednu fudbalsku utakmicu. U svijetu klađenja fudbal je definitivno na prvom mjestu po broju odigranih oklada. Vrlo zanimljiv sport koji kako gledaocima, tako  i kladioničarima uvijek donosi veliku dozu uzbuđenja prilikom praćenja svake utakmice. Milijarde gledalaca širom svijeta prate najveća sportska takmičenja poput Svjetskog Prvenstva, Evropskog Prvenstva, Lige Šampiona i drugih takmičenja.

U ponudi za klađenje možete naći i do 1000+ različitih vrsta tipova na ovaj sport, te je tako najzastupljeniji sport u sportskim kladionicama. U ponudi su igre na pobjednika meča, zbir golova, korneri, kartoni, strijelac gola na meču  i još mnogobrojne druge igre.

Šta treba znati o fudbalu

Trajanje meča

Trajanje utakmice za seniore i juniore  iznosi 90 minuta, plus sudijska nadoknada izgubljenog vremena, igraju se dva poluvremena, a trajanje poluvremena iznosi 45 minuta, a između poluvremena nastupa pauza od 15 minuta za odmor igrača. Takođe moguće je igrati i produžetke koji traju 2X15 minuta, te u slučaju da i tada ne vidimo pobjednika, onda na snagu stupa izvođenje jedanaesteraca. Trajanje meča kod kadeta iznosi 2X40 minuta, a ukoliko se igraju produžeci, oni traju  2X10 minuta. Kod pionirautakmica traje 2X35 minuta, a produžeci traju 2X5 minuta. Što se tiče mlađih pionira, oni igraju 2X30 minuta, a u slučaju produžetaka se igra još dodatnih 2X5 minuta.

Osnovna pravila

Fudbal je sport koji se igra sa loptom. Nije dozvoljeno igranje rukom, osim golumana koji u svome prostoru koji je obilježen može igrati rukom. Svaki tim na terenu na raspolaganju ima 10 igrača i 1 golumana, na terenu u oba tima se nalazi ukupno 20 igrača i 2 golumana. Na klupi se nalaze igrači za zamjenu, a broj igrača koji su na raspologanju zavisi od takmičenja ili eventualni povreda igrača, te može iznosit od 1 do 12 igrača.Na terenu se nalazi jedan glavni sudija meča, a ostale sudije se nazivaju pomoćne sudije, a njih su trojica, tu su sudije u VAR sobi koje pomoću video tehnologije odlučuju o spornim odlukama. Tokom utakmice možete dobiti isključenje (crveni karton) te više nemate pravo ulaziti u igru,crveni karton se dobija  ukoliko napravite grup prekršalj i sudija smatra da ste zaslužili isključenje iz igre, dok za manji prekršalj dobijate žuti karton. Takođe ako dobijete dva žuta kartona, automatski dobijate crveni karton i morate napustiti teren. U slučaju da u šesnaestercu napraviti grublji prekršaj, sudija može dosuditi penal. On se izvodi sa 11 metara. Aut se izvodi sa strana rukom, a korner se izvodi na dijelu gdje je označena korner zastavica i izvodi se nogom. Dužina terena iznosi od 90-120 metara, a širina od 45-90 metara.

Pobjednik meča i kako postići gol

Pobjednik meča je tim koji u toku regularnog vremena (produžetaka ili penala) postigne više golova od protivničkog tima. Za pobjedu se dobija 3 boda, za neriješen ishod 1 bod, a za poraz 0 bodova. Gol možete postići svim dijelovima tijela osim rukom. Gol možete postići i sa jedanaesterca(popularni penal, u slučaju grubog prekršalja u označenom golumanskom prostoru u šesnaest metara). Na određenim takmičenjima u slučaju neriješenog ishoda u regularnom dijelu, a i u produžecima na snagu stupa izvođenje penala, te nakon toga dobijamo pobjednika meča.

Tržište za klađenje na fudbal

Pobjednik

U ponudi je pobjednik meča u regularnom dijelu, u ponudi imate  tri opcije za klađenje( 1, X, 2). U ponudi je takođe i konačni pobjednik uključujući i produžetke i penale( 1 ili 2). Takođe u ponudi imate i pobjednik određenog takmičenja.

Hendikep klađenje

Ponuda je pokrivena i sa evropskim i azijskim hendikepom. Tako da imate obe vrste hendikepa. Prepostavljamo da imamo utakmicu između Real Madrida i Mančester Sitija, a igrali smo Azijski hendikep  H1 -1.5, to bi vam značilo da tim broj jedan mora da pobjedi sa barem 2 gola razlike. Oduzmete mu -1.5 gol, vrlo jednostavno. Evropski hendikep je nešto drugačiji, jer imate tri opcije klađenja u ponudi. EH +1 EH +1/-1 EH -1. Dakle možete igrati i opciju X +1 ili -1, što bi značilo da jedan tim mora pobjediti sa tačno tolikom razlikom golova, u ovom slučaju sa 1 gol razlike, jer smo dodali +1 ili -1, a ukoliko igrate EH 1+ na vaš tim , to vam znači da vašem timu dodajete +1 gol prednosti, a ukoliko igrate EH -1, to vam znači da vašem timu oduzimate -1 gol.

Over/Under golova

Ova igra se odnosi na golove, a u ponudi su opcije više(over)  ili manje(under) golova u meču. Na vama je da pogodite da li će biti više ili manje golova od postavljene margine. Ukoliko je postavljena margina 2.5 gola na utakmici,a vi ste igrali over(više),na toj utakmici mora biti minimalno 3 gola, kada zbrojimo golove oba tima. Under opcija znači da mora biti manje golova od ponuđene margine. U ponudi su oklade na prvo poluvrijeme, drugo poluvrijeme ili regularno vrijeme, te uz moguće produžetke. U ponudi su takođe oklade na zbroj golova određenog tima.

Specijalne i kombo oklade

U ponudi su oklade na strijelca gola(prvi ili bilo kada postiže gol), koji igrač dobija žuti ili crveni karton. Možete pronaći i kombo oklade, vežete više mogućih oklada na jedan par(golovi, pobjednik meča, korner i drugo).  Možete igrati i najboljeg strijelca turnira, ko osvaja određeno takmičenje.

Oklade na Kornere i Kartone

U ponudi su takođe zbirne oklade kartona i kornera pojedinačnih timova ili računajući oba tima. Možete vezati i kornere i kartone na jednu okladu na jednoj utakmici, što većina kladionica dozvoljava.

Saveti za klađenje na fudbal

Neke od grešaka koje činimo su previše utakmica na našim tiketima, tako smanjujemo šanse za dobitak. Savjet je da igrate singl utakmice, jer tako su vam šanse za dobitak uvećane u odnosu na igranje više utakmica  na tiketima. Veoma je bitno da ste strpljivi, te čekate lige koje dobro poznajte,jer odabir utakmica iz takmičenja koje ne poznajete najčešće dovodi do gubitne oklade.

Ukoliko se kladite emocionalno na određene timove koje volite, to najčešće dovodi do padova na vašim tiketima. Ne možete realno odrediti da li taj tim može doći do trijumfa, jer emocionalna strane je povezana, te vas odvlači od realnog ishoda na toj utakmici.

Tražite dodatne informacije, da li neki tim ima povrijeđenih igrača u svome sastavu. Bitan je naravno i motiv za pobjedu u utakmici, te dobro sagledajte izjave trenera i izvucite neku sredinu iz svega toga. Pogledajte i statistike, međusobne susrete i tradicije tih timova. Često se dešava da određeni timovi igraju na dosta ili malo golova u međusobnim susretima, te vam to može pomoći oko pronalazka dobitnih parova.

Uživo klađenje često može dovesti do dobitka, jer gledajući utakmicu možete zaključiti kako bi se mogla završiti u odnosu na predikcije prije početka meča, jer ovako imate šanse da utvrdite da li taj tim konstantno stvara prilike za postizanje gola, kakav je ritam meča i ostalo.

Prema mom iskustvu klađenje na fudbal je veoma profitabilno, u ponudi su 1000 mečeva tokom vikenda i drugim danima, te su šanse velike da pronađete par dobitnih tipova na vašim tiketima. Dosta kvota su neralno postavljene, te ukoliko pronađete takve parove koje odstupaju, možete dobro zaraditi igrajući takve utakmice. Ponuda opcija za igranje na jednoj fudbalskoj utakmici prelazi i 1000+ raznih tipova na taj određeni meč, tako da su šanse za zaradu velike. Okušajte svoju sreću i pokušajte zaraditi igrajući oklade na fudbalske mečeve.

Čitaj više

Klađenje na MMA
Klađenje na Boks
Klađenje na Košarku
Klađenje na Tenis
Klađenje na Rukomet
Klađenje na CS:GO
Klađenje na hokej
Klađenje na Snuker
Specijal klađenje fudbal
Klađenje na NFL

 • Da li je EUR valuta prisutna u svim kladionicama?

  Neke od kladionica, veoma mali broj, za valutu nemaju euro, ali imaju druge valute. Ipak, ukoliko uplaćujete preko određenih online walleta onda ćete moći da pronađete opciju da konvertujete EUR ili dolare i samim tim olakšate sebi primjenu.

 • Zašto neke od kladionica ne prihvataju korisnike iz regiona, isključivo iz Crne Gore?

  Naveli smo već da neke od kladionica mogu imati problema sa zakonima država u regionu i da zato ne mogu primati korisnike iz naših zemalja, ali za takav problem postoji i rješenje. Neke od kladionica možete pronaći putem alternativnih linkova koji se nalaze na Google i tako im pristupiti.

 • Koji načini uplate su mogući?

  Za Crnu Goru postoji relativno dobar broj opcija uplate ukoliko to nije odlaskom u poslovnicu ili uplaćivanjem preko aplikacije, odnosno putem nekih vaučera. Postoji opcija preko nekoliko online walleta, a jedan od najpoznatijih je Skrill kao sama platforma.

 • Koliko vremena je potrebno da se uplata/isplata izvrši?

  Obično to ne bi trebalo da traje mnogo. Sve zavisi od platforme i kladionice u kojoj se kladite. Najbolje bi bilo da prije uplate istražite na sajtovima kladionice koje vrste platformi podržavaju i koliko je potrebno da se uplata i isplata izvrše ukoliko dođe do toga. Obično može potrajati od 2 do 5 dana, u zavisnosti od kladionice do kladionice.

 • Kako da uplatim novac preko Skrilla?

  Skrill je vrlo jednostavna i laka platforma za transfer novca. Potrebno je da povežete vaš bankovni račun sa platformom, a onda da verifikujete podatke. Time ćete dobiti pristup da prebacujete novac sa Skrilla na bankovni račun i obrnuto.

Autor
Ilija Milošević
Rođen u Nišu, 4 godine iskustva sa pisanjem sadržaja o klađenju. Teme koje pokrivam su saveti za klađenje, recenzije kladionica i kazina koje posluju u Srbiji i inostranstvu, kao i najava sportskih događaja
Rejting ovog članka
4.6/5
27 glasa