100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Bonusi dobrodošlice Bet365 kladionica Crna Gora

25 EUR Bonus na prvi depozit od 25 EUR
Kladi se ovde

O Bet365 kladionici

Bet365 je još jedna od kladionica koje imaju veliki broj svojih korisnika, pa ova čak broji oko 20 miliona korisnika u više država svijeta. Njihov način rada i pristup korisnicima je takav da doprinose svojim korisnicima da zarade određenu svotu novca, ali da uz to mijenjaju često svoje bonuse i promocije.

 

Bonus dobrodošlice Bet365

Bonus dobrošlice sa Bet365 kladionicom može iznositi do 25 eura u zavisnosti od vašeg uloženog depozita. Minimalan ulog jeste 5 eura. Ovaj bonus dobrodošlice morate da iskoristite u roku od 30 dana ili će jednostavno biti poništen, a sredstva će biti vraćena sa vašeg korisničkog računa.

Kako ova promocija funkcioniše?

Potrebno je da uzmete bonus nakon što uplatite svoj prvi depozit. Uložite sredstva tako što se kladite i to u iznosu ne većem od 25 eura, do kojeg je i bonus. Vaši krediti za klađenje (Bet Credits) će biti dostupni odmah nakon uplate, a tim kreditima možete da se kladite u narednom periodu.

Ako ne želite da svoj bonus uzmete odmah, već želite da to odradite kasnije ili ste jednostavno zaboravili, možete da odete u “Account Menu”, a zatim “My Offers” i kliknete na “Claim Now” kako biste uzeli svoj bonus i priložili ga na svoj korisnički nalog.

Neki od uslova bonusa dobrodošlice jesu:

 • Bonus je dostupan samo novim korisnicima koji su se tek registrovali, odnosno registrovani u periodu ne većem od 30 dana. Bonus je zagarantovan do 25 eura, ne preko toga. Mora se iskoristiti u roku od 30 dana.
 • Bilo koji od online walleta ne mogu biti korišćeni za podizanje sredstava zarađenih putem korišćenja bonusa ukoliko dokumenti nisu verifikovani.
 • Opklade moraju ispunjavati neke od uslova, a to su: barem jedan događaj mora imati kvotu 1.20 ili više, druge opklade, osim sportskih neće biti uračunate
 • Bonusi će biti otklonjeni sa vašeg računa ukoliko je vaš račun neaktivan u periodu od 90 dana.

 

Ostali bonusi i promocije Bet365 kladionice

Za razliku od drugih kladionica, Bet365 ima zanimljivije bonuse i promocije koje nudi svojim korisnicima. Naime, većina bonusa bude promijenjena u određenom periodu, ali mnogi se odnose na sportove. Možete ostvariti bouse putem klađenja na specificirane sportove, kao što su: košarka, fudbal, tenis, itd.

Neke od tih bonusa ćemo predstaviti u tekstu ispod:

Bonus na opkladu u tenisu – Korisnik može da uloži opkladu na određene selekcije u tenisu; recimo, ko će osvojiti prvi set, ko će osvojiti meč i to u bilo kojem turniru (Grand Slam, ATP, WTA ili Challenger Tour Event). Ukoliko opklada bude uspješna, možete osvojiti od 5 do 70 posto bonusa od vašeg dobitka. Bonus zavisi od broja selekcija kojih ste napravili u toj opkladi.

Bonus na povredu u tenisu – Možete se kladiti takođe na to da li će neko biti povrijeđen u određenom meču i onda osvojiti dodatne bonus na vašu opkladu. Može se isplatiti u novčanim sredstvima ili putem Bet Credits.

Bonus na opkladu u fudbalu – Korisnik može uložiti određenu opkladu na to koji će tim dobiti, koji će tim izgubiti ili ko će voditi u prvom poluvremenu, u drugom ili sličnim opkladama vezanim za fudbalske mečeve. Ovo rezultira kao novčanim dobitkom na vaš račun.

Uz ovo dolazi još dosta određenih promocija koje su podležne promjenama tokom mjeseca ili godine, ali sve promocije zagarantovano donose određene bonuse i slične nagrade za vas kao korisnika. Takođe, pored fudbala i tenisa postoje i opklade za baseball, košarku i slične sportove.

 

Čitaj više

Proces registracije u kladionici Bet365 u Crnoj Gori 2024
Bet365 recenzija Crna Gora
Afility Bon kao sredstvo plaćanja u kladionicama Crne Gore

Kladi se ovde
Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu
 • Šta su Bet Credits?

  Za razliku od drugih kladionica koje imaju uplaćivanje direktno preko valute, 365Bet kao bonus dobrodošlice daje Bet Credits u iznosu koliko je vaš bonus. Ništa prekomplikovano, samo lakše kako bi sistem mogao prepoznati koji je novac uplaćen, a šta je bonus od tog novca koji je na vašem računu.

 • Koliko iznosi bonus dobrodošlice na 365Bet aplikaciji?

  Kao novoregistrovani korisnik, 365Bet nudi do 25 eura bonusa dobrodošlice svakom korisniku. Ipak, za ovo je potrebno da uplatite prvi depozit i 25 eura bonusa je zagarantovano pri prvoj uplati.

 • Koji su bonusi i promocije aktuelni na 365Bet?

  Bonusi koji su vezani za tenis, fudbal i košarku su najatraktivniji i najkvalitetniji bonusi na 365Bet kladionici. Oni daju velike kvote i samim time privlače korisnike da ulože svoj novac na određene utakmice koje nose bonuse za sobom.

 • Da li je 365Bet toliko vrijedna kladionica?

  Da. 365Bet je prepoznata kao jedna od najboljih i najuspješnijih kladionica u svijetu i samim tim, možemo vam preporučiti dobre kvote i veoma ugodan boravak uz 365Bet kladionicu.