100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Lob kladionica – Bonus Dobrodošlice

10EUR Freebet
Kladi se ovde

Lob kladionica sa sjedištem u Crnoj Gori, glavnim predstavništvom u Podgorici, posluje širom istoimene države sa preko 100 poslovnica, od kojih su preko 50 u Podgorici, 30 na primorju države, a 20 na sjeveru. Lob kladionica je u Crnoj Gori i na svom tržištu jedan od lidera u poslovanju i pružanju svojih usluga. Ima preko 15000 korisnika na svojim platformama i samim tim to dokazuje koliku kvalitetnu uslugu su spremni da puže svojim korisnicima.

Lob kladionica u svojim poslovnicama ima preko 300 zaposlenih, a prepoznatljiva je po dobroj ponudi, brzoj i provjerenoj isplati, ljubaznim operaterima i dobrim poslovnim odnosima.

Bonus dobrodošlice u Lob kladionici – 10 EUR Freebet

Bonus dobrodošlice u Lob kladionici je vrlo jednostavan i nema previše komplikacija prilikom ostvarivanja ovog bonusa. Ipak, ovaj bonus ima jedan određeni uslov koji morate ispuniti ukoliko želite da postignete bonus dobrodošlice u Lob.

Radi se, naime, o uplaćivanju svog prvog depozita. Za ostvarivanje ovog bonusa je potrebno da ste novoregistrovani na njihovoj aplikaciji i da uplatite depozit od 10 eura kako biste dobili bonus na vašem računu 10 ili više eura.

Nakon toga, potrebno je da tih 10 eura ponovo ubacite u kumulativne uplate (“izvrtite” 10 eura).

Ostale promocije i bonusi u Lob kladionici

Za razliku od drugih kladionica u Crnoj Gori, barem većine, Lob kladionica pruža veoma dobar i širok izbor drugih bonusa i promocija. Zanimljivo je da ne pružaju samo promocije koje se tiču sportskog klađenja koje je baš rasprostranjeno u Crnoj Gori, već nude i promocije vezane za igre na sreću.

Ovim tretmanom, korisnici koji se žele kladiti na igre na sreću mogu ostvariti veoma dobre bonuse i učestvovati u takvim promocijama kako bi svoje kladioničarsko iskustvo obogatili uz Lob kladionicu.

Nabrojaćemo promocije koje su se pokazale najaktuelnijim i/ili najinteresantnijim u Lob kladionici.

Freebet bomba

Ova promocija nudi korisnicima Lob kladionice da uz jedan promašen par, ali sa tiketom sa najvećom kvotom osvoje velike bonuse i učestvuju u promociji. Ipak, korisnici koji imaju najveću kvotu na svom tiketu, a moguće je da takvih korisnika ima dva ili tri sa istom kvotom, onda se pobjednik ove promocije gleda po tome ko je prvi uplati tiket.

20% bonus na depozit

Veoma zanimljiva promocija koja nudi i starim korisnicima da osvoje određene nagrade pri uplaćivanju na depozit.

Ova promocija nudi korisnicima koji na svoj nalog uplate depozit između 18 časova i ponoći da dobiju bonus do 20% od uloženog depozita. Ova akcija važi samo na PRVU uplatu u toku trajanja dnevne promocije. Maksimalan iznos ove promocije, odnosno bonusa iznosi 20 EURA.

Bonusi na dobitak od 300%

Lojalnost se uvijek isplati, a Lob kladionica to zna da cijeni. Ukoliko koristite Loyalty kartice i samim tim imate već tri para na vašem tiketu, možete da ostvarite ovaj bonus koji ide čak do 300%. Novi sistem po kojem se vaši tiketi rangiraju i koliko posto bonusa možete osvojiti je implementiran, a korisnici su do sada veoma zadovoljni.

Bonusi do 250%

Što više parova, veći bonus! Ovo je idealno rješenje za ljude koji vole igrati na više parova i više sportskih događaja na jednom tiketu, a da usput dobiju određeni bonus i ukoliko im tiket padne.

Da biste ostvarili ovaj bonus morate da imate najmanje ČETIRI para na vašem tiketu i to ne sa kvotom manjom od 1.25.

Za još mnogo zanimljivih promocija i bonusa možete da se informišete na zvaničnoj aplikaciji i da pronađete upravo vaš najbolji bonus i igrate upravo zbog njega, a i mogućeg dobitka!

Čitaj više

Lob kladionica Crna Gora android aplikacija
Proces registracije za Lob Crna Gora
Lob sportska kladionica online Crna Gora sajt – klađenje 2022

Kladi se ovde
Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu