100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Bonus dobrodošlice Free Bet i Spinovi – MaxBet Crna Gora

Kladi se ovde
5 Freebet i 300 Spina!

MaxBet je kladionica sa sjedištem u Podgorici koja na crnogorskom tržištu posluje od 2018. godine i za sada uspješno. MaxBet je u poslednje dvije godine doživio veliki porast u broju korisnika, a tome je mnogo učinio i pomak u ponudi, kvalitetnim bonusima i velikim promocijama za korisnike.

Bonus dobrodošlice u MaxBet kladionici

MaxBet ima karakterističan pristup novim korisnicima. Iako se radi o bonusu dobrodošlice koji dobijate od same registracije i verifikacije, vi morate da prođete kroz tri koraka kako biste ostvarili u potpunosti taj bonus. Ovo je novi paket dobrodošlice na MaxBet aplikaciji. Vrlo je jednostavan i pristupačan, a novi korisnici mogu da imaju velike benefite od istoimenog bonusa.

Naime, registracijom, a potom i verifikacijom vašeg korisničkog naloga vi ostvarujete pravo na 5 freebet (FB) na samom početku. Ipak, ostvarivanje bonusa zavisi od vas i vašeg kontinuiteta. Bonus se ostvaruje kroz tri depozita, odnosno uplate.

Pri uplati prvog depozita, možete da ostvarite bonus od 60% do 50 eura, a za igre na sreću dobijate dodatnih 100 spinova. Nakon uplate drugog depozita vi ostvarujete 120% bonusa do 100 eura i dodatnih 100 spinova za igre na sreću. Poslednji korak, odnosno treći depozit isplaćuje 250% bonusa do 200 eura i dodatnih, isto, 100 spinova za igre na sreću.

Spinovi koji se uračunavaju nisu za iste igre na sreću. Spinovi na prvom depozitu se mogu iskoristiti za slot igru “Book of Secrets”, na drugom depozitu za slot igru “Respin Joker 81” i na trećem za “Joker 5”.

Promotivni kodovi MaxBet Crna Gora

Promotivni kodovi, kao i kod većine kladionica, imaju za svrhu da pruže korisniku veće mogućnosti za osvajanje određenih bonusa. MaxBet nudi promotivne kodove upravo za bonus dobrodošlice. Takve promotivne kodove možete pronaći na različitim sajtovima, ali i na njihovim društvenim mrežama, ne tako često ipak.

maxbet bonus, kladionice.tv

Kako ostvariti bonus dobrodošlice na MaxBet aplikaciji?

Bonus u MaxBet se ostvaruje putem tri koraka, odnosno tri uplate.

Koraci za ostvarivanje bonusa:

  • Registrujte se na MaxBet i verifikujte vaš korisnički nalog
  • Uložite prvi depozit od minimum 5 eura, a onda i ostala dva depozita
  • Koristite dobijene Freebetove na sportska klađenja ili igre na sreću

Srećno sa klađenjem!

Uslovi korišćenja za bonus dobrodošlice

Mnoge kladionice imaju uslove korišćenja za skoro svaki bonus i promociju, pa tako i MaxBet ima za bonus dobrodošlice, a i mnoge ostale, takođe.

Ovo su neki od važnih uslova korišćenja za ostvarivanje bonusa dobrodošlice u MaxBet:

  • Bonus se ostvaruje najkasnije do 24 časa nakon registracije korisnika
  • Minimalne uplate za sva tri depozita su 5 eura
  • Uplate se mogu obaviti putem: platnih kartica, tekućeg računa, MaxBet vaučera, J&A terminala i depozite u poslovnicama
  • Minimalna kvota na tiketima iznosi: 2.10 za 20% od uplate, 3.50 za 40% od uplate, 4.00 za 60% i 5.00 za 100% od uplate

Rezime za MaxBet kladionicu

MaxBet prije svega nudi odlične promocije i odlične bonuse, to je ono što skoro svim, pogotovo, novim korisnicima odgovara i privlači ih. Ipak, za novi paket dobrodošlice na MaxBet aplikaciji moramo pohvaliti i dodatne spinove za igre na sreću. Sve u svemu, odlična kombinacija za one koji žele početi.

Čitaj više

MaxBet sportska kladionica online Crna Gora sajt – klađenje 2022
Pregled mobilne aplikacije MaxBet Crna Gora: Android i iOS
MaxBet Crna Gora kladionica i potpuni proces registracije

Kladi se ovde
Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu