Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Bonus Dobrodošlice 1XBET Srbija

100% Bonus na prvi depozit
Kladi se ovde

1XBET kladionica je veoma poznata u svijetu, a naravno i kod nas. U ponudi su obezbijedili bonuse za nove igrače koji registruju nalog u ovoj kladionici. U nastavku saznajte više informacija o bonusu dobrodošlice.

 

Šta je neophodno da bi dobili bonus dobrodošlice?

Prije svega morate imati najmanje 18 godina kako bi otvorili nalog u ovoj kladionici, te tako stekli uslove za dobijanje bonusa dobrodošlice. Nakon što smo se registrovali, onda ostvarujemo uslove za dobijanje bonusa. Igrač ima pravo na ostvarivanje bonusa samo jednom na jednom nalogu. Samo jedna IP adresa je moguća na jedno domaćinstvo. Morate aktivirati telefonski broj kao bi mogli dobiti bonus dobrodošlice ili vam kladionica može tražiti( KYC), potvtda indentiteta da ste to vi, lični dokument, račun za struju ili neki drugi račun, te potvrda adrese. Bonus se može iskoristiti 30 dana od dana registracije, nakon toga više nije validan. Bilo kakav pokušaj varanja 1XBET kladionica sankcioniše i oduzima pravo na dobijanje bonusa i blokira nalog. Tako da ni slučajno nemojte pokušavati varati.

 

Bonus na prvu uplatu do 11 000 DINARA!!!

Nadoplatite vaš račun sa iznosom do 11.000 RSD( može i druga valuta, zavisi šta ste oznčili prilikom kreiranja naloga). Bonus se zatim automatski prebacuje na vaš nalog, ali sa tim da ne može preći preko 11.000 RSD, dakle više od toga ne možete dobiti.

 

Pravila uplate prvog depozita

Igrač može ostvariti samo jedan bonus. Uplatom minimalnog iznosa od 110 RSD ostvarujete pravo na bonus. Morate dati vašu saglasnost u vašim postavkama naloga na stranici uplata za primanje bonusa na sportsko klađenje. Automatski dobijete bonus nakon što ste popunili ta polja i prije toga aktivirali broj telefona. Nakon toga uplatite depozit na vaš nalog na neki od načina uplate depozita koji su u u ponudi.

 

Otključavanje Bonusa

Morate uložiti minimalno 5 puta bonus na oklade, a svaka oklada bi trebala da sadrži najmanje 3 para na tiketu. Pored odigrana 3 para koja su minimum, morate odigrati i najmanju kvotu na te događaje od 1,40 ( ispod toga se ne prihvata za uslove bonusa). Da bi igrač mogao svoj novac da povuče sa naloga ili ih prebaci na kazino igre, potrebno je bonus uloži u potpunosti do samog kraja. Što se tiče kriptovaluta, bonus je onemogućen za tu vrstu uplate, tako da je to neka od mana za igrače koji koriste kripto valute.

Kada iskoristimo sav bonus, preostala sredstva će biti prebačena na račun sa pravim novcem. Bonus možete izgubiti ukoliko na računu stanje bonusa manje od iznosa za minimalni ulog, u tom slučaju bonus bi se smatrao izgubljenim(nevažećim).

Po meni solidan bonus dobrodošlice od strane kladionice 1XBET, te ukoliko obrnete sredstva u 5X, možete ostvariti odličan dobitak na kraju, u tih 30 dana imate vremena da odradite vaše uplate, pa ne morate žuriti. Sretno sa obrtanjem bonusa u kladionici 1XBET.

 

Čitaj više

1xBet Srbija Recenzija
1xbet kladionica Srbija proces registracije
Kako pobediti kladionicu i zaraditi pametnim klađenjem

Kladi se ovde
Autor
Aleksandar Bunić
Dugogodišnje iskustvo u svim sferama klađenja. Aktivno se bavi sportom(biciklizam, fudbal). Učesnik mnogobrojni sportskih turnira. Autor na stranici kladionice.tv. Dugogodišnji tipster na Danskoj stranici za sportske tipove. Dokazao je svoje vještine kao tipster, autor i igrač.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu