Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Receive

BiH – Finska Liga nacija, vesti i prognoza, najbolji tipovi, najbolje kvote

Fudbal, kladionice.tv
12. маја, 2022, 13:10

Ovo je drugi put da će se u ovogodišnjoj Ligi Nacija sastati dva pomenuta nacionalna tima. Njihove utakmice u poslednje vreme uopšte nisu retka pojava. U ovoj grupi 3 su još i Crna Gora i Rumunija. Vrlo neizvesna grupa u kojoj će nijanse odlučiti o samom pobedniku.

  • Takmičenje: Liga Nacija, Liga B, 4. kolo
  • Datum: 14.06.2022
  • Početak: 20:45
  • Mesto: Sarajevo

 

Nacionalni tim BiH vesti

Neefikasnost ovog tima koja se iskazala još u prijateljskim utakmicama koje su imali u doba reprezentativne pauze jako brine. Poraz od SAD uz 0 postignutih golova, poraz od Gruzije uz 0 postignutih golova i samo 1 gol protiv Gruzije su jasni pokazatelji da nešto ne štima. Namere BiH u ovoj grupi su da usps da dođe do 1. Mesta ali svi timovi u ovoj grupi imaju tu ambiciju. Jedan od njih će završiti u nižem rangu ako se plasira na 4. Mesto na tabeli.

 

Nacionalni tim Finske vesti

Finska je bila jako solidna u prethodnom ciklusu Lige nacija, završivši ispred Bugarske i Irske a iza Velsa. U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo nisu mogli više od 3. Mesta ali stiče se utisak da su dosta stabilni u tom drugom domu evropskog fubala i da ima prostora za napredak. Ovde im je prevashodni cilj opstanak ali ako se ukaže šansa moći će vrlo lako da namuče sve timove u ovoj grupi koji i nisu nešto mnogo jači na papiru.

 

Međusobni dueli i statistika

Čak su se 5 puta pre ovog takmičenja sastajali Bosna i Hercegovina i Finska. Rezultat je nerešen 2 pobede Bosanaca 1 remi i 2 pobede Finaca. Sastali su se u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2021. Godine i BiH je izvukla pobedu u Zenici dok je u Helsinkiju bilo 2-2. Prvi meč ovih timova završio se rezultatom _____ i to u nastavku ove grupe daje veće šanse

Author
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Article rating
-/5
0 votes