Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Slovenija – Srbija duel Lige nacija, tipovi i bonusi

Fudbal, kladionice.tv
9. маја, 2022, 18:26

U 4. Kolu Lige Nacija sastaće se dva nacionalna tima koja su već odigrala meč u 2. Kolu u Beogradu. Ovo je dosta izjednačena grupa u kojoj se nalaze takođe i Švedska i Norveška. Dve reprezentacije iz bivše Jugoslavije i dve skandinavske zemlje. Videćemo ko će na kraju uspeti da osvoji 1. Mesto koje vodi u Ligu A. Jedan tim koji bude bio poslednji napustiće ovaj kvalitetni rang i preseliti se u Ligu C u kojoj igraju dosta slabije zemlje.

  • Takmičenje: Liga Nacija
  • Datum: 12.06.2022
  • Početak: 20:45
  • Mesto: Stadion Stožice, Ljubljana

 

Slovenija – Srbija Tipovi i analiza

Primetno je da selektor Dragan Stojković isprobava razne varijante u ovom takmičenju i da daje šansu igračima koji nisu imali previše prostora u nekim bitnijim utakmicama. Nakom poraza protiv Norveške, utakmice protiv Slovenije i Švedske pokazale su sav kvalitet koji ova reprezentacija ima. Jović je postigao gol protiv Šveđana i pokazao da se i na njega može osloniti u ovom ciklusu.

Slovenija je bila jako loša u Beogradu, Srbija je konačno pobedila Sloveniju a sada očekujemo da se ta serija dobrih rezultata nastavi tako da je naša prognoza za ovaj meč da će Srbija pobediti. Kvote u Mozzart su prilično solidne oko 1.92 na pobedu srpskog tima, a prognoziramo i tačan rezultat 0-1

 

Nacionalni tim Srbije – NOVO

Sasvim sigurno treba očekivati da selektor Orlova isproba dosta različitih varijanti u formaciji i shvati ovo takmičenje kao probu za nastupajuće Svetsko Prvenstvo u Kataru. Naravno, uz sve to napašće se i 1. Mesto u grupi ali najbitnije od svega je na završiti na 4. Mestu i ostvariti hemiju u timu za predstojeće veliko takmičenje. Slovenija je jedan od starih dužnika pa treba biti i dodatno motivisan za meč kao što je ovaj.

 

Nacionalni tim Slovenije – NOVO

U vrlo izjednačenoj grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Hrvatskom, Rusijom i Slovačkom, Slovenija je završila takmičenje tek na 4. Mestu. Bio je to još jedan neuspeh za ovaj tim. Posle toga odigrali su dva prijateljska susreta protiv Hrvatske 1-1 (izjednačili u poslednjim trenucima) i domaćina Svetskog prvenstva Katara 1-1. Ovo je prilika za Sloveniju da izvrši malu smenu generacija, i trenera da uvede neke nove mlađe igrače u proces. U utakmicama protiv Srbije definitivno prepuštaju ulogu favorita rivalu.

 

Međusobni mečevi i Statistika

Kao što znamo ova dva tima imaju veoma bogatu istoriju međusobnih okršaja. Kao samostalna država prvi put su se Slovenci sastali sa okrnjenom Jugoslavijom 2000. Godine na EP i rezultat je bio 3-3 posle vođstva Slovenaca 3-0 i igrača manje za Jugoslaviju. Nakon toga bilo je još par remija sa državnom zajednicom Srbije i Crne Gore. Najzad, kao samostalna država Srbija je sa Slovenijom igrala EURO kvalifikacije 2010. I 2011. Godine i opet nije uspela da pobedi. Sigurno su Slovenci jedan od nezgodnijih rivala za naš nacionalni tim proteklih dvadesetak godina.

 

Čitaj više

Klađenje na fudbal

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
-/5
0 glasa