Trenutni region:
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD
Kladi se

Slovenija – Srbija duel Lige nacija, tipovi i bonusi

Fudbal, kladionice.tv
9. маја, 2022, 18:26

U 4. Kolu Lige Nacija sastaće se dva nacionalna tima koja su već odigrala meč u 2. Kolu u Beogradu. Ovo je dosta izjednačena grupa u kojoj se nalaze takođe i Švedska i Norveška. Dve reprezentacije iz bivše Jugoslavije i dve skandinavske zemlje. Videćemo ko će na kraju uspeti da osvoji 1. Mesto koje vodi u Ligu A. Jedan tim koji bude bio poslednji napustiće ovaj kvalitetni rang i preseliti se u Ligu C u kojoj igraju dosta slabije zemlje.

  • Takmičenje: Liga Nacija
  • Datum: 12.06.2022
  • Početak: 20:45
  • Mesto: Stadion Stožice, Ljubljana

Slovenija – Srbija Tipovi i analiza

Primetno je da selektor Dragan Stojković isprobava razne varijante u ovom takmičenju i da daje šansu igračima koji nisu imali previše prostora u nekim bitnijim utakmicama. Nakom poraza protiv Norveške, utakmice protiv Slovenije i Švedske pokazale su sav kvalitet koji ova reprezentacija ima. Jović je postigao gol protiv Šveđana i pokazao da se i na njega može osloniti u ovom ciklusu.

Slovenija je bila jako loša u Beogradu, Srbija je konačno pobedila Sloveniju a sada očekujemo da se ta serija dobrih rezultata nastavi tako da je naša prognoza za ovaj meč da će Srbija pobediti. Kvote u Mozzart su prilično solidne oko 1.92 na pobedu srpskog tima, a prognoziramo i tačan rezultat 0-1

Nacionalni tim Srbije – NOVO

Sasvim sigurno treba očekivati da selektor Orlova isproba dosta različitih varijanti u formaciji i shvati ovo takmičenje kao probu za nastupajuće Svetsko Prvenstvo u Kataru. Naravno, uz sve to napašće se i 1. Mesto u grupi ali najbitnije od svega je na završiti na 4. Mestu i ostvariti hemiju u timu za predstojeće veliko takmičenje. Slovenija je jedan od starih dužnika pa treba biti i dodatno motivisan za meč kao što je ovaj.

Nacionalni tim Slovenije – NOVO

U vrlo izjednačenoj grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Hrvatskom, Rusijom i Slovačkom, Slovenija je završila takmičenje tek na 4. Mestu. Bio je to još jedan neuspeh za ovaj tim. Posle toga odigrali su dva prijateljska susreta protiv Hrvatske 1-1 (izjednačili u poslednjim trenucima) i domaćina Svetskog prvenstva Katara 1-1. Ovo je prilika za Sloveniju da izvrši malu smenu generacija, i trenera da uvede neke nove mlađe igrače u proces. U utakmicama protiv Srbije definitivno prepuštaju ulogu favorita rivalu.


Međusobni mečevi i Statistika

Kao što znamo ova dva tima imaju veoma bogatu istoriju međusobnih okršaja. Kao samostalna država prvi put su se Slovenci sastali sa okrnjenom Jugoslavijom 2000. Godine na EP i rezultat je bio 3-3 posle vođstva Slovenaca 3-0 i igrača manje za Jugoslaviju. Nakon toga bilo je još par remija sa državnom zajednicom Srbije i Crne Gore. Najzad, kao samostalna država Srbija je sa Slovenijom igrala EURO kvalifikacije 2010. I 2011. Godine i opet nije uspela da pobedi. Sigurno su Slovenci jedan od nezgodnijih rivala za naš nacionalni tim proteklih dvadesetak godina.

 

Čitaj više

Klađenje na fudbal

Autor
Rejting ovog članka
-/5
0 glasa

Mi biramo

  • OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
  • Bonus dobrodošlice do 45,000 RSD
  • Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 12 000 RSD
  • Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 11 000 RSD
  • 2000 dinara + 200 spinova na prvi depozit
  • 100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD! KLADI SE
bc game klađenje
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD
Kladi se