Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Receive

Engleska traži drugu pobedu na SP i plasman u 1/8 finala

Al Bayt Stadium (Al Khor) 20:00 @ 25.11.2022
Prediction result:Lost

Engleska je odigrala odličan meč na startu prvenstva protiv Irana koji su dobili rezultatom 6:2. Mučili su se malo na početku meča da probiju odbranu rivala, ali kada su to prvi put učinili nisu stali do kraja utakmice. Gotovo da nema igrača koji nike dao dobar doprinos u ovom meču, a kao najbolji mogu da se Saka, Belingem, Kejn i Sterling.

SAD ce ipak biti teži test od skromne reprezentacije Irana. Rekao bih da samo sopstevnom krivicom nisu uzeli sva 3 boda u meču protiv Velsa. Trenutak nepažnje štopera Zimermana i skrivljen penal ih je koštao toga. Mogu reći da sam prijatno iznenađen onim što sam video od igre SAD i mislim da mogu da pruže i više nego jak otpor favorizovanim Englezima.

Engleska – SAD Predlog za klađenje: 3+

Engleska je napadacki briljirala u prvom meču. Belingem je pokazao da je će se sa pravom narednog leta oko njega otimati svi najveći klubovi Evrope. Saka i Sterling su dominirali po krilu, a Kejn se odlično snašao u ulozi asistenta i distrubutera lopta. No primetne su određene slabosti u defanzivnom delu i malo je zabrinjavajuće kada primitive dva gola od skromne ekipe Irana. Veliki broj igrača SAD-a igra u Premijer Ligi i mislim da će biti silno motivisani. Imaju vrlo brze krilne napadače i mislim da tu mogu dosta praviti problema štoperskom tandemu Megvajer-Stouns kojima brzina ipak nike najjača strana. Očekujem jedan dobar meč i barem 3 postignuta gola. Maxbet kladionica za ovu igru plaća odličnu kvotu 1.85.

Prediction result:Lost
3+ (OVER 2.5 GOLA)
Make a bet
CategoryFudbal
Coefficient1.85
Offered by
Ognjen Ekspert za Esports i košarku
Košarka Evroliga, NBA, poeni igrača, CS:GO, Dota 2, Fudbal
Fudbal prva ljubav, kasnije upoznao čari igre pod obručima koja mi je do današnjeg dana ostala sport broj jedan. U svetu klađenja sam dosta dugo. Primarni sport na koji se kladim je košarka, ali mi nisu strani ni ostali sportovi. Takođe sam veliki fan fantasy igara(FPL, NBA, Euroleague), kao i Esports-a, pa ćete pored košarkaških, fudbalskih i drugih tipova povremeno moći da vidite od mene i neki tip sa najvećih CS GO i Dota 2 turnira. Cilj mi je da podelim što više dobrih tipova i da zajedno profitiramo od toga.
Expert stats
Last 30 days
All time
Predictions6
Accurate2
Lost4
Returned0
Profit:-7
Predictions15
Accurate7
Lost8
Returned0
Profit:-9.5