Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Englezi se suočavaju sa najtežim testom do sada

Stadion El Bajt (Al Kor) 20:00 @ 04.12.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

Engleska je uspela da opravda ulogu favorita, dokaže njihovu nadmoć nad ne tako snažnim protivnicima i s pola gasa obezbedila šesnaestinu finala Mundijala u Kataru. Nakon bledog izdanja i remija bez golova 0-0 protiv SAD, Engleska se ekspresno vratila na pobedničke staze, savladavši bezidejne Velšane 3-0 u poslednjem kolu, čime su završili Grupu „B“ kao lideri sa 7 bodova.

Reprezentacija Senegala, aktuelni šampion Afričkog kupa nacija, obezbedila je mesto među najboljih 16 u Kataru, i to bez najveće zvezde Sadio Manea. Iako su bili bolji, „Lavovi sa Terange“ su porazom startovali Mundijal, izgubivši od Holandije (0-2). Međutim, uzastopne pobede nad Katarom (3-1) i Ekvadorom (2-1) bile su dovoljne da Senegalci obezbede drugu poziciju Grupe „A“.

Engleska – Senegal prognoza za klađenje: 1X & 0-2

Nikada do sada ove dve reprezentacije se nisu sastajale, čak ni u prijateljskim mečevima. Možda su izabranici Gereta Sautgejta dokazali njihovu napadačku moć, ali čak 6 od ukupno 9 golova su postigli protiv slabašnog Irana. Isto tako, treba imati u vidu da ih je SAD nadigrao u svakom segmentu igre u drugom kolu grupe, pa treba paziti na Engleze. Mišljenja smo da su kladionice potcenile Senegal, jer će oni zapravo biti najveći i najteži test Engleske do sada na ovom Mundijalu. Svi znamo da su se „Lavovi sa Terange“ pokazali u najboljem mogućem svetlu do sada, uprkos tome što su lišeni neigranjem njihove zvezde Manea. Senegalci imaju sijaset kvalitetnih igrača, visoko su motivisani, tako da verujemo da će namučiti Englesku.

S obzirom da očekujemo prilično težak i neizvestan meč, nije isključeno to da pobednika ovog dvoboja dobijemo tek posle produžetaka. Dupla šansa (1X) i ne više od dva golova na meču se plaća sjajnih 1.85 u kladionici MeridianBet.

Predikcija rezultat:Gubitni
ENGLESKA 1X & 0-2
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 1.85
Tip objavio
Ljubitelj fudbala i tenisa (LaLiga, Premijer Liga, ATP,WTA..)
Pozdrav svim ljubiteljima klađenja. Moje ime je Aleksandar, poznatiji kao don_andres. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Volim apsolutno sve sportove, ali posebno izdvajam fudbal i tenis. Gajim veliko interesovanje prema sportskom klađenju, i godinama u nazad prikupljam znanje i stičem iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Uvek se trudim da svojim čitaocima pružim najbolje moguće opklade i pregršt informacija o raznim sportskim događajima.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova7
Dobitni4
Gubitni3
Poništeni0
Profit:7
Broj tipova19
Dobitni8
Gubitni11
Poništeni0
Profit:-21