Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Poljacima se ne piše dobro protiv prvaka sveta

Al Thumama Stadium (Doha) @ 04.12.2022
Predikcija rezultat:Dobitni

Rekao bih da je Francuska u grupnoj fazi odigrala taman onoliko koliko im je bilo potrebno za prvo mesto. Pobede u prva dva meča protiv Australije i Danske im je doneo taj luksuz da u poslednjem meču mogu da kalkulišu i daju priliku rezervistima. To im se malo obilo o glavu jer ih je Tunis pobedio minimalnim rezultatom, ali ne verujem da ih je taj poraz imalo potresao. U finišu su moguće i oštećeni jer im je poništen verovatno i regularan gol Grizmana, ali to je već sada manje bitno. Još 4 pobede im je ostalo da ostvare kako bi odbranili titulu, što nikome nije pošlo za rukom još od Brazila 1962. godine.

Poljska reprezentacija je godinama unazad jedna od najfrustrirajućih za gledanje na velikim takmičenjima, barem za mene. Na papiru tu ima nekog kvaliteta, ali u praksi igra jako spor i dosadan fudbal, koji u najvećem broju slučajeva ne donosi rezultate. Sada ih je malo i sreća pogledala pa su izborili plasman u osminu finala prvi put još od Meksika 1986. godine. 

Francuska-Poljska Prognoza za klađenje: Pobeda Francuske sa najmanje 2 gola razlike

Partija Poljske koju su prikazali protiv Argentine je bila baš blamanta i usudiću se reči najlošija utakmica jedne ekipe u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva. Usudiću se i reći da neki očekujem neki boljitak u igri i u meču protiv Francuske. Oni su verovatno još nepovoljniji rival od Argentine jer imaju veoma brze krilne igrače koji će praviti nesnosne probleme njihovim odbrambenim igračima kojima brzina nije najjača odlika.

Očekujem jednu rutinsku pobedu svetskih šampiona i da isprate Poljake kući sa nekoliko golova u mreži. Kvota na hendikep pobedu je 1.95 u 22bet kladionici.

Predikcija rezultat:Dobitni
HENDIKEP POBEDA FRANCUSKA - 2 I VIŠE RAZLIKE
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 1.95
Tip objavio
Ognjen Ekspert za Esports i košarku
Košarka Evroliga, NBA, poeni igrača, CS:GO, Dota 2, Fudbal
Fudbal prva ljubav, kasnije upoznao čari igre pod obručima koja mi je do današnjeg dana ostala sport broj jedan. U svetu klađenja sam dosta dugo. Primarni sport na koji se kladim je košarka, ali mi nisu strani ni ostali sportovi. Takođe sam veliki fan fantasy igara(FPL, NBA, Euroleague), kao i Esports-a, pa ćete pored košarkaških, fudbalskih i drugih tipova povremeno moći da vidite od mene i neki tip sa najvećih CS GO i Dota 2 turnira. Cilj mi je da podelim što više dobrih tipova i da zajedno profitiramo od toga.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova6
Dobitni2
Gubitni4
Poništeni0
Profit:-7
Broj tipova15
Dobitni7
Gubitni8
Poništeni0
Profit:-9.5