Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Japan se nada novom čudu, Španija daleko kvalitetnija

Međunarodni stadion Halifa (Doha) 20:00 @ 01.12.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

Sav trud, napor i energiju koji su uložili, a prvenstveno rezultat koji su napravili, pobedivši četvorostrukog svetskog šampiona Nemačku (2-1), uspeli su da upropaste protiv reprezentacije kojom je Španija “spakovala” sedam komada, izgubivši od Kostarike (0-1). Ovim neočekivanim porazom, “plavi samuraji” su sami sebi zakomplikovali život i sada se nalaze u nezgodnoj situaciji.

Reprezentacija Španije propustila je prvu priliku da “overi” plasman u nokaut fazu, pošto su remizirali 1-1 protiv Nemačke u drugom kolu Grupe “E”, primivši gol sedam minuta pre isteka 90-og, pre nego što su demonstrirali silu protiv nemoćnih Kostarikanaca, ubacivši im sedam golova. “Furiji” je dovoljan samo bod u poslednjem kolu kako bi obezbedila vodeću poziciju i šestnaestinu-finala.

Japan – Španija prognoza za klađenje: 2&2-5

Poslednji i ujedno jedini susret ovih reprezentacija odigran je davne 2001, kada su Španci ostvarili minimalan trijumf od 1-0 u prijateljskom meču.

Veliki broj kritika usmereno je na račun selektora Hadžime Morijašua koji je doneo čudnu odluku i promenio pola tima koji su počeli protiv Nemačke, što je na kraju kulminiralo porazom od Kostarike (0-1). Time je Japan propustio “zlatnu” priliku da prvi, pored Španije i Nemačke, potvrdi plasman u nokaut fazu. Možda su Japanci napravili iznenađenje na startu Mundijala, ali pobediti Španiju, lakše je reći nego učiniti. “Plavi samuraji” su jednostavno “servirali” nokaut fazu Nemcima, koji će, verovatno, iskoristiti tu priliku na najbolji mogući način.

U tom slučaju, Japanci moraju da napadnu od prvog minuta, što znači da će Španci mirno i staloženo čekati svoju priliku iz kontranapada. Očekujemo da meč bude otvoren tokom punih 90 minuta, te se nadamo da će “furija” obezbediti laganu pobedu, jer su jednostavno bolji tim od Japana u svakom segmentu igre. Kvota da će Španija pobediti i na meču biti najmanje 2, a najviše 5 golova iznosi sjajnih 1,95 u Circus kladionici.

Predikcija rezultat:Gubitni
ŠPANIJA POBEDA I 2-5 GOLA UKUPNO
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 1.95
Tip objavio
Ljubitelj fudbala i tenisa (LaLiga, Premijer Liga, ATP,WTA..)
Pozdrav svim ljubiteljima klađenja. Moje ime je Aleksandar, poznatiji kao don_andres. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Volim apsolutno sve sportove, ali posebno izdvajam fudbal i tenis. Gajim veliko interesovanje prema sportskom klađenju, i godinama u nazad prikupljam znanje i stičem iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Uvek se trudim da svojim čitaocima pružim najbolje moguće opklade i pregršt informacija o raznim sportskim događajima.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova7
Dobitni4
Gubitni3
Poništeni0
Profit:7
Broj tipova19
Dobitni8
Gubitni11
Poništeni0
Profit:-21