Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Receive

Da li je poraz od Japana uzdrmao Crvenu furiju?

Education City Stadium (Al Rayyan) 16:00 @ 06.12.2022
Prediction result:Accurate

Maroko je uz Japan definitivno najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela turnira. Mnogi im nisu davali ni promil šanse u grupi u konkurenciji izrazitih favorita Belgije i Hrvatske i to nakon što su par meseci pre prvenstva otpustili selektora koji im je doneo plasman. Međutim oni su se izdigli iznad svih problema i izazova i apsolutno zasluženo zauzeli prvu poziciju u grupi sa dve pobede i jednim nerešenim rezultatom.

Međutim ta prva pozicija u grupi im nije donela povoljnijeg protivnika u osmini finala jer je Španija u poslednjem kolu izgubila od Japan i tako skliznula na drugu poziciju u grupi. Mnogi će reći da su Španci birali svog protivnika, kao što su umeli kroz svoju istoriju u različitim sportovima i istina je tu negde između. Činjenica je da su i oni sami u jednom trenutku visili za prolaz i da su kalkulacije mogle da im se obiju o glavu.

Maroko-Španija Prognoza za klađenje: Nerešen rezultat na poluvremu PX

Iako je Španija favorit u ovom meču imaće veliku dozu poštovanja za protivnika na terenu koji nije slučajno zauzeo prvo mesto u jednoj veoma jakoj grupi. Španci će definitivno imati veći posed lopte, a Maroko bi trebalo da stane u blok i stpljivo čeka svoju šansu iz kontri, pogotovo preko Hakimija koji ima prednost u brzini u odnosu na Albu.

Utakmice Maroka protiv favorizovanih reprezentacija Belgije i Hrvatske su dolazile iz iksa, a očekujem i da ova utakmica u prvom poluvremenu prođe u opipavanju snaga, i da se o pobedniku odlučuje u drugom poluvremenu, a moguće i nakon dodatne igre. Kvota na ovu igru u kladionici Mozzart je i više nego korektnih 2.10.

 

Prediction result:Accurate
POLUVREME X
Make a bet
CategoryFudbal
Coefficient2.10
Offered by
Ognjen Ekspert za Esports i košarku
Košarka Evroliga, NBA, poeni igrača, CS:GO, Dota 2, Fudbal
Fudbal prva ljubav, kasnije upoznao čari igre pod obručima koja mi je do današnjeg dana ostala sport broj jedan. U svetu klađenja sam dosta dugo. Primarni sport na koji se kladim je košarka, ali mi nisu strani ni ostali sportovi. Takođe sam veliki fan fantasy igara(FPL, NBA, Euroleague), kao i Esports-a, pa ćete pored košarkaških, fudbalskih i drugih tipova povremeno moći da vidite od mene i neki tip sa najvećih CS GO i Dota 2 turnira. Cilj mi je da podelim što više dobrih tipova i da zajedno profitiramo od toga.
Expert stats
Last 30 days
All time
Predictions6
Accurate2
Lost4
Returned0
Profit:-7
Predictions15
Accurate7
Lost8
Returned0
Profit:-9.5