Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Da li je poraz od Japana uzdrmao Crvenu furiju?

Education City Stadium (Al Rayyan) 16:00 @ 06.12.2022
Predikcija rezultat:Dobitni

Maroko je uz Japan definitivno najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela turnira. Mnogi im nisu davali ni promil šanse u grupi u konkurenciji izrazitih favorita Belgije i Hrvatske i to nakon što su par meseci pre prvenstva otpustili selektora koji im je doneo plasman. Međutim oni su se izdigli iznad svih problema i izazova i apsolutno zasluženo zauzeli prvu poziciju u grupi sa dve pobede i jednim nerešenim rezultatom.

Međutim ta prva pozicija u grupi im nije donela povoljnijeg protivnika u osmini finala jer je Španija u poslednjem kolu izgubila od Japan i tako skliznula na drugu poziciju u grupi. Mnogi će reći da su Španci birali svog protivnika, kao što su umeli kroz svoju istoriju u različitim sportovima i istina je tu negde između. Činjenica je da su i oni sami u jednom trenutku visili za prolaz i da su kalkulacije mogle da im se obiju o glavu.

Maroko-Španija Prognoza za klađenje: Nerešen rezultat na poluvremu PX

Iako je Španija favorit u ovom meču imaće veliku dozu poštovanja za protivnika na terenu koji nije slučajno zauzeo prvo mesto u jednoj veoma jakoj grupi. Španci će definitivno imati veći posed lopte, a Maroko bi trebalo da stane u blok i stpljivo čeka svoju šansu iz kontri, pogotovo preko Hakimija koji ima prednost u brzini u odnosu na Albu.

Utakmice Maroka protiv favorizovanih reprezentacija Belgije i Hrvatske su dolazile iz iksa, a očekujem i da ova utakmica u prvom poluvremenu prođe u opipavanju snaga, i da se o pobedniku odlučuje u drugom poluvremenu, a moguće i nakon dodatne igre. Kvota na ovu igru u kladionici Mozzart je i više nego korektnih 2.10.

 

Predikcija rezultat:Dobitni
POLUVREME X
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 2.10
Tip objavio
Ognjen Ekspert za Esports i košarku
Košarka Evroliga, NBA, poeni igrača, CS:GO, Dota 2, Fudbal
Fudbal prva ljubav, kasnije upoznao čari igre pod obručima koja mi je do današnjeg dana ostala sport broj jedan. U svetu klađenja sam dosta dugo. Primarni sport na koji se kladim je košarka, ali mi nisu strani ni ostali sportovi. Takođe sam veliki fan fantasy igara(FPL, NBA, Euroleague), kao i Esports-a, pa ćete pored košarkaških, fudbalskih i drugih tipova povremeno moći da vidite od mene i neki tip sa najvećih CS GO i Dota 2 turnira. Cilj mi je da podelim što više dobrih tipova i da zajedno profitiramo od toga.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova6
Dobitni2
Gubitni4
Poništeni0
Profit:-7
Broj tipova15
Dobitni7
Gubitni8
Poništeni0
Profit:-9.5