Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Duel dva snažna tima sa Istoka – Netsi ili Bulsi?

Barclays Center (New York) 00:30 @ 02.11.2022
Predikcija rezultat:Dobitni

Tim iz Bruklina prethodne večeri zaustavio je očajnu seriju od 4 poraza. Imali su veliko vođstvo protiv Indijane u 3/4 ali onda dozvolili da se rival kompletno vrati u utakmicu. Durant i Irving moraju da budu na svom maksimumu da bi ovaj tim igrao dobro. Tako je i bilo u ovom meču. 36 i 28 poena od ove dvojice igrača. Netsi imaju ozbiljnih problema sa dubinom klupe ove sezone i biće zanimljivo da li će Stiv Neš uopšte uspeti da dođe do pozitivnog učinka ove sezone.

Buls su jos jedna ekipa koja se prilično razvijala prethodnih par sezona, ali sada se od njih očekuje vrhunac. Derozan i Lavine bekovska su linija koju bi svaki tim poželeo. Vučević na poziciji centra. Problem u ovom trenutku je to što su povređeni Ball i Drummond koji dosta pojačavaju rotaciju tima.

Bruklin Nets – Čikago Buls Tip za klađenje: POBEDA ČIKAGO BULS

Back to back utakmica za Nets, a ovo je tim koji nema dovoljno svežine da odigra dve teške utakmice zaredom. NBA je postala sve napornija i vredi se kladiti protiv timova koji igraju dve večeri zaredom. Durant i Irving teško da mogu da budu ponovo na visini zadatka. Bulls nisu igrali 3 dana zaredom od tesnog poraza protiv 76ers

Predikcija rezultat:Dobitni
Čikago Buls Pobeda
Kladi se
KategorijaKošarka
Kvota 2.05
Tip objavio
Košarka NBA, poeni igrača, Over/under i hendikep svi sportovi
Pozdrav svim ljubiteljima sporta i klađenja. Moje ime je Nemanja, u svetu klađenja i tipovanja poznatiji sam kao Ninca90. Bavim se ovim poslom već više od 7 godina. U početku rookie tipster i kladilac, vremenom sam se poboljšao a procvat doživeo na sajtu bettingexpert na kojem sam 2 puta u nizu osvajao takmičenje za Tipstera godine. 50-60% mojih tipova i opklada ide na košarku. Tu sam za vas za najznačajnije košarkaške događaje, ali kladim se naravno i na fudbal i na ostale sportove kad god su u pitanju dobre, value hendikep i over/under granice.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova3
Dobitni1
Gubitni2
Poništeni0
Profit:-7
Broj tipova12
Dobitni7
Gubitni5
Poništeni0
Profit:+5