Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Selta tone sve dublje?

Kampo de Futbol de Valjekas (Madrid) 19:00 @ 10.11.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

Klub iz Valjekasa je definitivno svoje borbe na početku sezone ostavio iza sebe, te sada diše punim plućima, obzirom da su pronašli željeni ritam. Rajo Valjekano je najpre deklasirao Kadiz sa 5-1, zatim su pobedili Sevilju sa 1-0 na “Ramon Sančez Pishuanu”, a šlag na tortu je stavljen u Ponedeljak, kada su pobedili Real sa 3-2 u gradskom derbiju. Sa tom pobedom, Rajo se popeo na 8-oj poziciji na tabeli i sada imaju 21 bod na svom kontu.

U međuvremenu, Selta je, uz Sevilju, najveće razočarenje dosadašnjeg dela španskog prvenstva. Ekipa iz Viga je uspela da osvoji sramotnih 11 bodova iz 13 kola, te ih je loš ovogodišnji učinak doveo u neprijatnu situaciju, tako da su trenutno zaglavljeni u zoni ispadanja. Ono što najviše brine trenera je to što njegov tim ne pokazuje znakove života, obzirom da su osvojili samo jedan bod iz poslednjih pet utakmica.

Rajo Valjekano vs Selta Vigo tip za klađenje: POBEDA RAJO VALJEKANO

Može se slobodno reći da je “Kampo de futbol de Valjekas” bio neosvojiva tvrđava za Seltu poslednjih godina, pošto ih je Rajo nadigrao pet puta iz poslednjih šest okršaja. Takođe, treba imati u vidu da je Rajo pokazao izvanredan učinak na domaćem travnjaku u poslednje vreme, osvojivši 13 od mogućih 15 bodova iz poslednjih pet. Očigledno je da Selta mora nešto da promeni pod hitno, jer njihova forma, posebno na strani ne uliva nikakvu nadu. Ne samo da je klub iz Viga vezao pet poraza u gostima, već su primili 15 golova u tom periodu.

Svi parametri su na strani Rajo Valjekana, i mišljenja smo da ne postoji nijedan način na koji bi Selta mogla da uznemiri ekipu iz Valjekasa koja leti visoko u poslednje vreme. S toga, pobedu domaćina najviše plaća kladionica MaxBet po kvoti 2,25!

Predikcija rezultat:Gubitni
RAJO VALJEKANO POBEDA
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 2.25
Tip objavio
Ljubitelj fudbala i tenisa (LaLiga, Premijer Liga, ATP,WTA..)
Pozdrav svim ljubiteljima klađenja. Moje ime je Aleksandar, poznatiji kao don_andres. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Volim apsolutno sve sportove, ali posebno izdvajam fudbal i tenis. Gajim veliko interesovanje prema sportskom klađenju, i godinama u nazad prikupljam znanje i stičem iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Uvek se trudim da svojim čitaocima pružim najbolje moguće opklade i pregršt informacija o raznim sportskim događajima.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova7
Dobitni4
Gubitni3
Poništeni0
Profit:7
Broj tipova19
Dobitni8
Gubitni11
Poništeni0
Profit:-21