Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Nemcima potrebna “injekcija” samopouzdanja

Stadion El Bajt (Al Kor) 20:00 @ 27.11.2022
Predikcija rezultat:Dobitni

 

Reprezentacija Španije nije imala ni trunku milosti, niti sažaljenja prema bespomoćnim Kostarikancima, zbog čega je Kejlor Navas bio primoran da čak sedam puta vadi loptu iz svoje mreže. Ovo je definitivno početak iz snova za “Crvenu furiju”, čiji talentovani produkti jednostavno “plešu” po terenu i ono što je još važnije, izgledaju odlučno da ostave snažan dojam na Bliskom istoku.

Šok za šokom na u Kataru! Nemačka, jedan od favorita za zlatnu medalju i četvorostruki svetski šampion, ni u najgorim košmarnim snovima nije mogla da zamisli da će doživeti katastrofu na startu Mundijala, izgubivši od Japana (1-2). Ne samo su Nemci “počišćeni” sa terena od “Japanskih samuraja”, već su na pragu da dožive istu sudbinu kao na Mundijalu u Rusiji.

Španija – Nemačka predlog za klađenje: Oba tima postižu gol – GG

Reprezentacije Španije i Nemačke se dobro poznaju. Biće to 15-ti međusobni okršaj između njih i prvi posle dve godine, kada ih je Španija “razmontirala” u Ligi nacija, isprativši ih kući sa šest golova.

Španija jednostavno nije “skinula” nogu s gasa protiv Kostarike, tri gola u prvom, četiri u drugom poluvremenu jasno pokazuju kolike su im ambicije na ovom Mundijalu. Publika je uživala u sjajnom fudbalskom “koncertu” koji su priredili puleni Luisa Enrikea i time istakli ozbiljnu kandidaturu za osvajanje “boginje”. Toliko je Španija bila dominantna da Kostariki nije dozvolila ama baš ni jedan šut. Ipak, meč sa Nemcima će biti sve samo ne šetnja parkom. Nemačka je pod ogromnim pritiskom, nakon šokantnog poraza, znajući da im plasman u nokaut fazu “visi” o koncu.

Hans Flik i njegovi puleni nemaju previše vremena za razmišljanje, te će silovit krenuti na “furiju”. Sve to nam ukazuje da nas očekuje zabavan duel sa dosta akcije na obe strane. S obzirom da oba tima poseduju sjajnu napadačku moć, očekujemo da će se mreže zatresti na obe strane makar jednom. Kvota da mreže neće mirovati na obe strane iznosi 1,65 u kladionici BiamoBet.

Predikcija rezultat:Dobitni
OBA TIMA DAJU GOL - GG
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 1.65
Tip objavio
Ljubitelj fudbala i tenisa (LaLiga, Premijer Liga, ATP,WTA..)
Pozdrav svim ljubiteljima klađenja. Moje ime je Aleksandar, poznatiji kao don_andres. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Volim apsolutno sve sportove, ali posebno izdvajam fudbal i tenis. Gajim veliko interesovanje prema sportskom klađenju, i godinama u nazad prikupljam znanje i stičem iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Uvek se trudim da svojim čitaocima pružim najbolje moguće opklade i pregršt informacija o raznim sportskim događajima.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova7
Dobitni4
Gubitni3
Poništeni0
Profit:7
Broj tipova19
Dobitni8
Gubitni11
Poništeni0
Profit:-21