Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Receive

Vest Hem je “zabagovao”, dok se Lester diže iz pepela

London Stadium (London) @ 12.11.2022
Prediction result:Accurate

Uprkos velikim ulaganjima tokom letnjeg prelaznog roka, može se slobodno reći da izabranici Davida Mojesa idu u pogrešnom pravcu, a ono što obeshrabruje navijače je činjenica da se Vest Hem konstantno muči sa formom od starta sezone, dok njihovo stanje najbolje prikazuje tabela. Popularni “Čekićari” su uspeli da sakupe “jezivih” 14 bodova iz isto toliko utakmica, što ih ostavlja na 15toj poziciji – samo dva boda iznad opasne zone.

U međuvremenu, Lester je konačno počeo da igra svoj prepoznatljiv fudbal i izgleda na ozbiljan tim, imajući u vidu da su “Lisice” prolazile kroz tešku rezultatsku agoniju na početku sezone, osvojivši samo bod iz uvodnih sedam kola. Raspoloženje u ekipi Lestera se značajno popravilo, nakon što su pobedili četiri od poslednjih pet utakmica, čime su pobedgli iz zone ispadanja i sada trenutno zauzimaju 14-to mesto sa 14 bodova na svom kontu.

Vest Hem vs Lester predlog za klađenje: Oba tima daju gol

Treba imati u vidu da mreže “ne miruju” kada se ovi rivali suočavaju jedan protiv drugoga, o čemu najbolje svedoči podatak da je tip “GG” prošao čak 12 puta iz prethodnih 15 okršaja, te i ovog vikenda ne sumnjamo da nas očekuju uzbudljivih 90 minuta u Londonu. Lester ove sezone na strani igra napadački fudbal sa spuštenim gardom, što najbolje ilustruje gol-razlika od 14-19, te s prosekom od 4,7 golova po utakmici važe za daleko najučinkovitiji gostujući tim Premijer Lige. Vest Hem je pokazao mnogo bolje performanse kod kuće negoli na putu, a posebno se istakao njihov “potentan” napad, koji je postigao gol makar jednom u svakoj od prethodnih devet utakmica.

Vest Hem traži izlaz iz rezultatske krize, dok Lester želi da potvrdi njihovu impresivnu formu na neugodnom gostovanju. Defanzivni segment igre je slabija strana ovih timova, dok s druge strane, verujemo da oba tima imaju dovooljno “vatre” u napadu da postignu makar jedan gol. Za tip “GG” kladionica BiamoBet nudi odličnu kvotu 1,79!

Prediction result:Accurate
OBA TIMA DAJU GOL - GG
Make a bet
CategoryFudbal
Coefficient1.79
Offered by
Ljubitelj fudbala i tenisa (LaLiga, Premijer Liga, ATP,WTA..)
Pozdrav svim ljubiteljima klađenja. Moje ime je Aleksandar, poznatiji kao don_andres. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Volim apsolutno sve sportove, ali posebno izdvajam fudbal i tenis. Gajim veliko interesovanje prema sportskom klađenju, i godinama u nazad prikupljam znanje i stičem iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Uvek se trudim da svojim čitaocima pružim najbolje moguće opklade i pregršt informacija o raznim sportskim događajima.
Expert stats
Last 30 days
All time
Predictions7
Accurate4
Lost3
Returned0
Profit:7
Predictions19
Accurate8
Lost11
Returned0
Profit:-21