Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Bonus Dobrodošlice Greatodds Srbija

100% Bonus+200 Frebet ili 50 Free spins
Kladi se ovde

Greatodds kladionica u ponudi za sve igrače sa prostora Srbije nudi bonus dobrodošlice za nove članove, tako da svi igrači koji se registruju mogu da ostvare ove nagrade u vidu bonusa.

Opšta pravila za dobijanja bonusa

Prije svega da bi igrač bio učesnik ove promocije bonusa dobrodošlice potrebno je da uplati prvi depozit na svoj onlajn nalog u roku od 30 dana nakon registracije naloga. Naravno da ima navršeno 18 godina starosti, da ima važeću ličnu kartu ili drugi lični dokument. Samo novi nalozi su učesnicu u bonusu dobrodošlice.Nakon aktivacije imate 45 dana da iskoristite bonus, inače će biti poništen. Kada dobijete  200 freebeta, morate odigrati tiket u roku od 7 dana od dodijele freebeta, a za spinove imate 14 dana da ih iskoristite, inače će isti biti poništeni.Ukoliko preko opcije keš aut isplatite iznos ranije, onda taj novac ne ulazi u dio otključavanja bonusa.

Bonus na prvu uplatu 100%

Nakon prve uplate depozita na vaš račun, aktivirate bonus od 100% u visini uplate do 10.000 dinara.

Pravila uplate prvog depozita

Minimalni polog za učestvovanje u promociji bonus dobrodošlice na vaš online nalog iznosi  500 dinara, dakle ispod toga ne ulazite u ova pravila bonusa dobrodošlice. U ponudi su dva tipa bonusa, pa tako igrač mora da odabere za koji vid bonusa se odlučio, (sport ili slot) te za taj vid koji je odabrao, može da iskoristi bonus. Neophodno je da igrač uplati depozit na račun.  Na jedan od ovih načina možete izvršiti depozit i samim tim ste učesnik nagradne igre bonus dobrodošlice, a načini uplate su: (VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DINACARD, BANKARSKA TRANSAKCIJA,IPAY e- wallet, ili PAYSAFE vaučer).

Nakon  prve uplate depozita

Biće vam dodijelit  bonus dobrodošlice,maksimalni iznos koji možete ostvariti je 10.000 RSD. Sve zavisi od odabira bonusa (sport ili slot), a  dobijate 200 freebeta ili 50 beplatnih spinova, a to vam se aktivira u sledećih 24 h.

Otključavanje bonus

Prilikom otključavanju bonusa uplaćena sredstva se prebacuje na bonus račun. Možete ih pronaći  u dijelu Moji bonusi. Potrebno je označitii bonus dobrodošlice na stranici za uplatu depozita, kako bi bonus automatski našao na vašem računu. Da bi mogli isplatiti bonus, potrebno  je uložiti ta sredstva 12 puta na kvotu 4.00 ili veću.  Putem slot opcije potrebno je da se iznos bonusa “obrne” 35 puta kako bi mogli izvršiti isplatu ostvarnih dobitaka prilikom obrtanja bonusa.  Minimalna kvota od 2,00 na tiketu je potrebna da otključavanje 200 freebeta iz sport bonusa, a ostvareni dobitak se može isplatiti.Tu su i spinovi za  slot bonus, a njih dobijete na igri Hot to Burn, koristite ih bez ikakvih uslova, a vrijednost po obrtaju spina je 5 RSD.

Procenat otključavanja bonusa

Što se tiče sportskog klađenja tu je procenat otključavanja 100%, kao i za igre  greb kartice, slot igre,bingo, Igre sa džekpotom,. Za igre  Rulet,Blackjack ,Table games  procenat otključavanja iznosi 20%.

Čitaj više

Greatodds Kladionica Proces Registracije
Greatodds sportska kladionica online Srbija sajt  klađenje 2024

Kladi se ovde
Autor
Aleksandar Bunić
Dugogodišnje iskustvo u svim sferama klađenja. Aktivno se bavi sportom(biciklizam, fudbal). Učesnik mnogobrojni sportskih turnira. Autor na stranici kladionice.tv. Dugogodišnji tipster na Danskoj stranici za sportske tipove. Dokazao je svoje vještine kao tipster, autor i igrač.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu