Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

MaxBet Cashback Srbija

Povrat za promašaj!
Kladi se ovde

Maxbet cashback 2024 promocija je već neko vreme prisutna u MaxBet kladionici. Ovo je sjajna prilika za članove da dobiju povraćaj novca u slučaju da odigraju nedobitan tiket. Ovakve promocije omogućavaju novoregistrovanim, ali i stalnim igračima da se okušaju u klađenju bez rizika. Ukoliko imate strah da ćete izgubiti novac i to vas koči prilikom klađenja na manje poznate parove ili prilikom primene nove taktike, maxbet cashback je prava opcija za vas.

maxbet cashback, kladionice.tv

 

Šta je maxbet cashback bonus?

Ovaj vid promocije podrazumeva da dobijete povraćaj novca ukoliko imate jedan promašaj na vašem tiketu. Sigurno vam se mnogo puta desilo da čekate poslednji par i već zamišljate novac u svojim rukama, a onda – promašaj. Ovakav tiket uglavnom izaziva osećaj frustracije. Često ljudi osećaju bes i krivicu jer su se kladili i izgubili uloženo. Žele još jednu šansu jer znaju da mogu popraviti stvar. Upravo ovu šansu mogu dobiti korišćenjem ove promocije. Ova kladionica nagrađuje svoje igrače i donosi nove mogućnosti. U slučaju jednog promašenog događaja moguće je ostvariti bonus sa čak 100x uplate.

 

Koja su pravila cashback maxbet promocije?

Kladionica je formirala pravila koja su veoma jednostavna, transparentna i nema skrivenih uslova. Za cashback maxbet bonus se kvalifikuje svaki nedobitni tiket na kome je promašen jedan događaj. Postoje dva uslova koji moraju biti ispunjeni. Prvi je da na tiketu mora biti odigrano najmanje četiri događaja i da sve kvote moraju biti iznad 1.35. Drugi uslov je da proizvod pogođenih kvota odigranih događaja mora biti najmanje 25. Jedno od pravila je i to da u kvalifikaciji za ovu pogodnost ne mogu učestvovati sistemski tiketi. Odmah nakon obrade tiketa, igrač će na svom nalogu moći da vidi uračunatu ovu promociju.

Bonus se obračunava na sledeći način:

  • Kada je proizvod pogođenih kvota 25 i više = ulog x 1
  • Kada je proizvod pogođenih kvota 50 i više = ulog x 2
  • Kada je proizvod pogođenih kvota 100 i više = ulog x 5
  • Kada je proizvod pogođenih kvota 500 i više = ulog x 10
  • Kada je proizvod pogođenih kvota 1000 i više = ulog x 20
  • Kada je proizvod pogođenih kvota 2000 i više = ulog x 100

 

Kako mogu da dobijem cashback bonus?

Ukoliko želite da iskoristite ovu fenomenalnu priliku prvi korak je da imate maxbet nalog. Ako još uvek nemate registrovan nalog na sajtu, sve što je potrebno jeste da unesete ime i prezime, validnu e-mail adresu, kao i lozinku. Takođe je važno da dodamo da visina uplate nije bitna, bonus se može primeniti na bilo koju svotu. Naravno, veći ulog automatski znači i veći bonus. Najbitniji deo je sastavljanje tiketa. Napominjemo opet da tiket mora sadržati najmanje četiri događaja, kako nalažu uslovi ove promocije. Nakon uplate tiketa, promocija se automatski se prema broju odigranih događaja i maxbet će ga dodati na vaš potencijalni dobitak.

Čitaj više

Bonus Dobrodošlice Maxbet Srbija
MaxBet sportska kladionica online Srbija sajt klađenje 2024
Potpuni proces registracije za kladionicu MaxBet Srbija

Kladi se ovde
Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu