Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Narandžasta armija krupan zalogaj za Ekvadorce

Međunarodni stadion Halifa (Doha) 17:00 @ 25.11.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

Reprezentacija Holandije, trostruki svetski vicešampion, vratila se na najveću međunarodnu scenu posle osam godina nakon što su propustili Mundijal u Rusiji 2018. Narandžasta armija obeležila je povratak na svetsku scenu na najbolji mogući način, ali do celog plena protiv neugodni Senegal stigla je tek u finišu meča (2-0), čime su se izjednačili sa Ekvadorom na vrhu tabele.

Južnoamerikanci su „obrisali“ patos domaćinom Svetskog prvenstva, ostvarili zasluženu pobedu (2-0) i na taj način napravili veliki korak ka osmini-finala, podvig koji čekaju još od Mundijala 2006. Ovo je jednostavno bila šetnja “pustinjom” za strelca dva gola Enera Valensiju i drugare. Međutim, Ekvadorci se ne smeju previše opuštati, jer im pravi ispiti tek predstoje.

Reprezentacija Holandije jednostavno nema mane poslednjih godina. Krasi ih veoma stabilna i čvrsta odbrana, dok su u napadu veoma maštoviti i učinkoviti. Naravno, sve zasluge idu na račun harizmatičnog trenera Luj van Gala, koji je vrlo brzo uspeo vrati Narandžastu armiju u elitne ešalone međunarodnog fudbala. I ne samo to, već još uvek nije osetio gorčinu poraza otkako je preuzeo kormilo reprezentacije (12-4-0), što je zaista impresivan podatak! 

Holandija – Ekvador predlog za klađenje: Pobeda Holandije

Jedna od stvari zbog koje trener Gustavo Alfaro „ne može“ da spava je nastup Enera Valensije, obzirom da je strelac oba gola u pobedi nad Katarom, napustio teren držeći se za koleno. Njegovo odsustvo bi bio ogroman udarac za „La Tri“. Igrači poput Depaja, Gakpa, De Jonga, van Dajka, de Lihta su neverovatna snaga u dubiti tima koju reprezentacija Ekvadora nema. Ekvadorci su lako stigli do trijumfa nad „beživotnim“ Katarom, ali će Holandija biti definitivno krupan zalogaj, koji je teško progutati. Kvota da će Narandžasta armija odneti ceo plen iznosi 1,85 u Soccer kladionici.

Predikcija rezultat:Gubitni
POBEDA HOLANDIJA
Kladi se
KategorijaFudbal
Kvota 1.83
Tip objavio
Ljubitelj fudbala i tenisa (LaLiga, Premijer Liga, ATP,WTA..)
Pozdrav svim ljubiteljima klađenja. Moje ime je Aleksandar, poznatiji kao don_andres. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Volim apsolutno sve sportove, ali posebno izdvajam fudbal i tenis. Gajim veliko interesovanje prema sportskom klađenju, i godinama u nazad prikupljam znanje i stičem iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Uvek se trudim da svojim čitaocima pružim najbolje moguće opklade i pregršt informacija o raznim sportskim događajima.
Statistika eksperata
Poslednjih 30 dana
Sve vreme
Broj tipova7
Dobitni4
Gubitni3
Poništeni0
Profit:7
Broj tipova19
Dobitni8
Gubitni11
Poništeni0
Profit:-21