Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

SoccerBet sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

3.8/5
Prednosti
 • Jednostavna registracija
 • Moderna i pregledna veb stranica
 • Akcija “Soccer Dobar Komšija”
 • Veliki izbor marketa za klađenje
Minusi
 • Korisnička podrška dostupna samo putem e-mail
 • Ne postoji mobilna alikacija za iOS
 • Nedovoljno opcija za uplatu i isplatu
 • Nedovoljno bonusa i promocija

Opšte informacije SoccerBet

Kada govorimo o popularnosti kladionica u Srbiji, tu svakako spada SoccerBet kladionica, koja isključivo posluje u Srbiji. Ovaj kladioničarski brend je osnovan davne 1998. godine od strane PHUKET d.o.o. sa glavnim sedištem u Beogradu, koja poseduje Srpsku licencu.

Bukvalno, ne postoji igrač koji nije čuo za ovaj kladioničarski brend makar jednom, jer je SoccerBet rasprostranjen na čitavoj teritoriji Republike Srbije i posluje na preko 250 lokacija, pa nije ni čudo što se ova kompanija svrstava među pet najboljih kladionica u Srbiji. SoccerBet kladionica ulaže puno truda da svojim korisnicima pruža sve usluge koje pružaju i moderne kladionice širom sveta. Na svakom uplatnom mestu Soccer kladionice, svi ljubitelji kockarskih igara mogu okušati svoju sreću putem popularnih slot aparata i elektronskog ruleta, uz bogat asortiman ugostiteljske ponude i praćenje sportskih događaja u prijatnom ambijentu.

Pored poslovnica koje su na svakom koraku, ova kompanija je pratila tempo svetskih kladionica, te je napravila sajt, gde vam je pored klađenja na sportske događadje dostupno Uživo klađenje, igre brojeva, kao i Online gambling sa najpopularnijim svetskim provajderima, kao što su: Microgaming, Pragmatic play, Evolution, NetEnt, Betsoft i još mnogo drugih. Osim toga, Soccer kladionica ima sopstveni teletext na TV kanalima, koji nudi ponude o fudbalu i ostalim sportovima, informacije o padu kvota, kao i praćenje rezultata uživo, pa je to još jedna usluga koju nudi ova kompanija svojim korisnicima.

 

Proces registracije SoccerBet

Ako želite da isprobate sve mogućnosti koje nudi ovaj sajt, prvi neophodan uslov za pristup klađenju u SoccerBet onlajn kladionici jeste registracija.

Sam proces registracije vrlo je jednostavan i biće vam potrebno svega nekoliko minuta da postanete SoccerBet korisnik. Kada pristupite glavnoj stranici, u gornjem desnom uglu ekrana nalazi se opcija “Registracija” sa belim slovima, koju je potrebno odabrati. Interesantno kod ovog sajta, koliko god da pretražujete ponudu i skrolujete mišem ka dole, gornja traka će vam uvek biti pri ruci, tako da ćete moći da pristupite procesu registracije u bilo kom trenutku.

Dalje, klikom na dugme, otvoriće vam se formular, gde je potrebno da unesete svoje lične podatke (Ime, Prezime, Pol, Datum rođenja, Ulica i broj, Mesto, JMBG, Broj lične karte, Korisničko ime, E-mail, Lozinka), kao i druge podatke, ali sva obavezna polja su označena zvezdicom (*). Na kraju formulara, možete, ali i ne morate, dostaviti podatke o bankovnom računu koji ćete koristiti za uplatu/isplatu novčanih sredstava. Bilo bi poželjno da popunite sva polja koja traži formular, pošto ćete kasnije svakako morati da dostavite svoje bankovne podatke pri povlačenju novca.

 

U formularu takođe možete uneti i promo kod ukoliko ga imate. Kada ste uspešno popunili sva polja, potrebno je da čekirate opcije, da ste punoletno lice (18+) i ako želite da primate obaveštenja o promotivnim aktivnostima Soccer kladionice. Nakon toga, ostaje vam samo da uradite reCAPTCHA verifikaciju i pritisnete zeleno dugme “Registruj se”. Registracija je u potpunosti završena, nakon što aktivirate vaš nalog putem aktivacionog linka koji će vam stići putem e-mail. Sve u svemu, celokupan proces registracije nije komplikovan i tvrdimo da vam neće oduzeti više od 10 minuta vašeg vremena.

 

Uplate i isplate SoccerBet

Kladionica, kao što je Soccer, koja spada među najboljim kladionicama u Srbiji morala bi u bliskoj budućnosti da proširi svoje opcije o uplatama/isplatama sredstava, jer u ovom trenutku nude mizernu ponudu u ovom segmentu. Dakle, ukoliko želite da izvršite depozit na vašem nalogu i okušate svoju sreću u onlajn klađenju, to možete učiniti:

 • Platnom karticom (MasterCard, Maestro, VISA, Dina);
 • Opštom uplatnicom (u banci, pošti, menjačnici ili putem e-bankinga);
 • iPAY vaučerom.

Takođe, sredstva na vašem nalogu možete uplatiti i u bilo kojoj poslovnici Soccer kladionice, a tu je i nova opcija pod nazivom “Soccer Dobar Komšija”, a na vama je samo da popunite onlajn formular koji sadrži kratak opis zahteva ili pozovete jedan od brojeva agenata, u zavisnosti od grada/lokacije gde se nalazite.

Što se tiče povlačenja sredstava, ponuda je još siromašnija, jer ova kompanija nudi samo dva načina isplate, u vašoj najbližoj Soccer poslovnici ili na bankovnom računu. Kada želite da podignete svoj novac u nekoj od poslovnica, potrebno je da unesete mesto, adresu i iznos, a nakon zakazivanja sredstava vaš kod za isplatu je aktivan u narednih 24h. Moguće je zakazati dve isplate u jednom kalendarskom danu i neophodno je da ponesete ličnu kartu na uvid.

 

Bonus dobrodošlice SoccerBet

U današnje vreme, ukoliko kladionica ne nudi neki vid promocije, ona jednostavno ispada iz konkurencije i samim tim ne privlači nove korisnike odnosno ne zadržava stare. To bi moglo zadesiti Soccer kladionicu, koja trenutno ne nudi nikakve bonuse dobrodošlice svojim novim korisnicima, što je svakako veliki nedostatak za kladionicu koja se smatra jednim od vodećih lidera sportskih igara na sreću.

Stiče se utisak da Soccer pokazuje nemarljivost prema svojim korisnicima, koji su konfuzni kada pristupe odeljku za Promocije. Naime, prvo na šta možemo obratiti pažnju su istekle promocije, koje još nisu uklonjene sa sajta, a redosled listanja nam se takođe ne dopada, jer su promocije za sportsko klađenje i promocije vezane za kazino svrstane u jedno.

Međutim, trenutno su aktivne dve promocije za sportsko klađenje u ovoj kladionici.

 • Cash Back – Ukoliko ste promašili jedan par na tiketu, a ukupna pogođena kvota na tiketu iznosi više od 28, ostvarujete pravo na povraćaj novca u vrednosti uplate.
 • Bonus 350% – Pravila bonusa se odnose na sve tikete u okviru sportskog klađenja koje čini standardna ponuda, uživo klađenje i mix klađenje. Uslov je da minimalna kvota po događaju mora biti 1,35 i minimalan broj događaja na tiketu mora biti 5.

 

Sportsko klađenje SoccerBet

Veb stranica Soccer kladionice je za svaku pohvalu, a kada pristupimo novom sajtu koji su redizajnirani, možemo da primetimo da su uložili dosta truda u vizuelni identitet i samim tim izgled veb stranice je vrlo privlačnog izgleda sa kombinacijom crno-zelene boje. Funkcionalnost sajta je na vrhunskom nivou, sve je na svom mestu, te čak i korisnici koji nemaju previše iskustva u onlajn klađenju, snaći će se sa lakoćom i bez problema na sajtu Soccer kladionice.

Glavni meni nalazi se na levoj strani na kojoj igrači mogu da pregledaju ponudu koju nudi Soccer kladionica. Zanimljivost kod ovog sajta je to što možete da odaberete događaje koji počinju za 1h, 3h, 24h, 3 dana, kao i kompletnu ponudu. Osim toga, na gornjoj traci se pored trenutnog datuma nalazi i ikonica koja meri jačinu vašeg interneta.

 

Iako se ponuda u Soccer kladionici širi u odnosu na raniji period, ona je i dalje slabija u odnosu na ostale konkurentske kladionice u zemlji poput Mozzart, MaxBet i MeridianBet kladionice. Soccer kladionica u svojoj ponudi ima ne više od 10 sportova, ali tu su razni specijali (strelac na meču, ukupno golova u ligi, korneri na meču, žuti kartoni, broj poena igrača – košarka itd). Što se tiče koeficijenata za klađenje, SoccerBet kladionica može dobiti aplauz i u ovom odeljku, jer nudi dosta bolje kvote u odnosu na neke od njihovih konkurenata, a to možete da proverite i sami.

Soccer uplatna mesta širom Srbije omogućavaju vam da pratite sportske događaje, popijete omiljeno piće i igrate razne kockarske igre. Maksimalna isplata u ovoj kladionici je fenomenalnih 15.000.000 dinara.

 

Čitaj više

Soccer Bet kladionica proces registracije
Soccer kladionica android mobilna aplikacija
Izbor najboljih sportskih onlajn kladionica u Srbiji 2024.